- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
valla canım, benim gözlerim normal, bi büyüklüğü yok ama yinede ben üst göz kapağıma, alt kirpik dibime ve üst göz kapağımın içine çekerim kalemi ve çok beğenirim kendimi, arkadaşlarımda beni.
cnm ust goz kapagın ıcıne kalem cekmek kırpıklerın daha dolgun gozukmesıne yararı olur,ust goz kapagının ıcıne kalem cekerken,parmagınla goz kapagını yukarı cek bıraz surebıldıgın yere kadr kalem cek,üst göz kapağınızın içine nasıl kalem çekebiliyosunuz?:1shok:
cnm ust goz kapagın ıcıne kalem cekmek kırpıklerın daha dolgun gozukmesıne yararı olur,ust goz kapagının ıcıne kalem cekerken,parmagınla goz kapagını yukarı cek bıraz surebıldıgın yere kadr kalem cek,
jnm alt kırpık dıbıne sanırım goz kapagının ust kısmına cektıgın eyelınerle alt kırpık dıbınede cekıyosn,pekı goz ustu olan eyelıner alt kırpık dıbınde dagılma yapmıyormu,yada alt kırpık dıbıne cektıgınde ıncecıkmı cekıyorsun yoksa kalınmı,yada cektıkten sonra bıraz dagıtrmsn,ben cektıgımde kalın oldu ve cok buyuk oldu gozlerım,hos durmadı acaba ıncecıkmı cekılmelıGözlerim fazla büyük olmadığından üst kapak kısmına güzelcene eyeliner sürüyorum.. daha sonra gözümün iç kısmına değil dış kısmına eyeliner sürüyorum bazen lacivert kalemde hoş gözükyor özellijkle kahve rengi gözlerde.. bazılarına iç bazılarınada dış kalem sürmek yakışır kişinin kendi seçimine dayalıa.s
üst göz kapağınızın içine nasıl kalem çekebiliyosunuz?:1shok:
dedıgını anladım eger alt kırpık dıbıne cekrsem gozumun ıcınede cekerm demssn,gozun ıcınede beyaz kalemı uygun bulup alt kırpık dıbınede sıyah kalem cekmeyı uygun buluyolar genelde,bende tam tersı ıste beyaz kalem cok yapay yaa,acaba beyaz yerıne krem rengımı kullansamkı,vallahi vazgeçilmezimdir kalem vee kesinlikle alt tarafın içine ve üst tarafa da yayarak sürerim...dışına sürmeyi ise içine sürdüğüm müddetçe seviyorum...yani iki taraflı:))
yoksa kel gibi duruyor bende sadece alt kirpik diplerine sürmek..
jnm alt kırpık dıbıne sanırım goz kapagının ust kısmına cektıgın eyelınerle alt kırpık dıbınede cekıyosn,pekı goz ustu olan eyelıner alt kırpık dıbınde dagılma yapmıyormu,yada alt kırpık dıbıne cektıgınde ıncecıkmı cekıyorsun yoksa kalınmı,yada cektıkten sonra bıraz dagıtrmsn,ben cektıgımde kalın oldu ve cok buyuk oldu gozlerım,hos durmadı acaba ıncecıkmı cekılmelı
lavanda jnm benım sen alt goz kapagının ıcıne degılde alt kırpık dıbıne cektıgını solemıssın,bende bıkere denedım ole alt kırpık dıbıne cekmeyı ama cok buyuk durdu ve kalın durdu,abartı durdu sankı,yanı alt kırpık dıbıne cekerken ıncecıkmı cekıyorsn yoksa kalınmı ve cektıkten sonra dagıtrmsın,alt kırpık dıbınede gene sıyahmı yaparsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?