Kalıcı dolgu ile burun estetiği

önceki ve şimdiki halini görebilirmiyim acaba bende lazerle olucam ama acıkcası merak ettım dolgu olayını. bi resmimi paylaşmıstım actıgım konuda en azından seninkine kıyasla dolgu olur mu olmaz mı yorumunu merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim

canım merhaba ya buryla bnde konstm cmrtsı gtmyı dsnyrm da ne kadara yptrdn ve hala memnnmsn bnm brnum uzun ve ucu vr ucunu kldrsa bna ytr hazrnda evlencm ya fotolrda gzl cıkym ıstyrm ve anlasılıo mu yaa

kalıcı dolgu konusunda güvenilir ve bu işi en iyi yapan doktor kim biliyo musunuz kızlar ?

5-8 yıla kadar dayanan dolgularda olur.. bende burnum ve çenem için düşünüyorum, ama 6 ayda bir cekilmez yaa

changing yazdıklarını okudum uzunzaman olmuş genede sormak ıstedım dolgularından memnunmusun

kızlar burun ucuna dolgu yaptıran var mı varsa bana bu işi iyi bilen bir doktor tavsiye edebilirmi istanbulda olan
özel mesaj atarsanız sevinirim yazma hakkınız yoksa burdan bekliyorum

Merhaba bende estetik ameliyat oldum ve burnumun ucunda sivrilik var yanıda çukur görünüyo vücudundan alınıcak yağla dolgu yapalım dedi dr kalıcı olucakmış böyle bişey duyan oldum mu fikir verebilicek var mı

rosenoire merhaba,dolgu konusunda bilgili olduğun için sana danışmak istiyorum,yanaklara dolgu sonrası göz altlarında morarma oluştuysa bu nasıl giderilebilir,bir de neden olur?

merhaba arkadaşlar burnuma kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum burnumdan dolayı ressmen özgüven eksikliği oluştu eğer böyle birşey yapılıyorsa bende yaptırmak istiyorum yardım edin

İyi günler, burun dolgusu hakkinda güncellenmiş bi bilgi ve yakın Zamanda yaptıran birinden bilgi alabilir miyim? Ayrıca fiyatı ne kadar?

Alıntı yapamadım. Çok olmasa da ağrı oluyor. Çıkıntı çevresine yapılırsa azaltır tabii. Benim oyuktu düzleştirildi.

Merhaba tuonela bende burnuma kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum ameliyat sonrası çökme oldu burnumda. Ama korkuyorum enfeksiyon yapıyormuş. Siz 2010 senesinde yazmışsınız bugüne kadar bir sorun çıktımı, umarım olmamıştır.

Ben de uzun süredir bu hakkında araştırmalar yapıyorum ancak kalıcı dolgunun vücudun hiçbir yerinde kullanılması taraftarı değilim .Daha önce kalıcı dolgu yaptırdım ve zamanla dolgu sertleşti, düştü çok kötü bir görüntü oluştu . Araştırmalarım ve arkadaşlarımın önerisi ile Dr Ali Şahan ile tanıştım önceleri çok genç olması nedeni ile biraz önyargılı yaklaştım ancak sonuçtan çok memnun kaldım . Dolgularımın büyük kısmını erittik ve yeniden kendisi dolgu işlemi yaptı ve şu an gayet iyi durumdayım. Eğer bu tarz işemler yaptıracaksanız kesinlikle kalıcı dolgu yaptırmayın ve kesinlikle iyi araştırın benm gibi sonradan pişman olmayın derim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…