Benim burnumda biraz kemer vardı. İnternetten araştırma yaptım kime gidebilirim diye. Dermamed'te Levent Bey ile görüştüm. Burnumu geçici dolgu ile düzeltebileceğini söyledi. Hem kemerli bölgeye hem de burun ucuna ekleme yaptı. 10 Dakika sürmüştür toplam. Acı filan yok kesinlikle. Enteresan olan ise ailem dahil kimse fark etmedi ne operasyonu ne de burnumun değiştiğini(söylemedim operasyonu). Sabah operasyonu oldum akşam eve gittim, herhangi bir şey söylemediler. Ama ben memnunum. Bir değişiklik oldu ama küçük bir değişiklik. Birkaç şubesi var İstanbulda. Bence bir konuşmaya gidebilirsin. Kızıltopraktaki merkezi nezih bir yer. Yalnız dikkatli ol. Levent beyin ikna kabiliyeti çok fazla :) İkna edebilir hemen seni. Biraz düşünmek için zaman iste bence görüşmeye gidersen. Çünkü küçük bir operasyon olduğu için hemen 10 dakikada hallederiz diye masada bulabilirsin kendini :) Başka sorun olursa cevaplayabilirim.
Benim burnumda biraz kemer vardı. İnternetten araştırma yaptım kime gidebilirim diye. Dermamed'te Levent Bey ile görüştüm. Burnumu geçici dolgu ile düzeltebileceğini söyledi. Hem kemerli bölgeye hem de burun ucuna ekleme yaptı. 10 Dakika sürmüştür toplam. Acı filan yok kesinlikle. Enteresan olan ise ailem dahil kimse fark etmedi ne operasyonu ne de burnumun değiştiğini(söylemedim operasyonu). Sabah operasyonu oldum akşam eve gittim, herhangi bir şey söylemediler. Ama ben memnunum. Bir değişiklik oldu ama küçük bir değişiklik. Birkaç şubesi var İstanbulda. Bence bir konuşmaya gidebilirsin. Kızıltopraktaki merkezi nezih bir yer. Yalnız dikkatli ol. Levent beyin ikna kabiliyeti çok fazla :) İkna edebilir hemen seni. Biraz düşünmek için zaman iste bence görüşmeye gidersen. Çünkü küçük bir operasyon olduğu için hemen 10 dakikada hallederiz diye masada bulabilirsin kendini :) Başka sorun olursa cevaplayabilirim.
evet kullanılıyor canım ancak doktorlar pek tavsiye etmiyorlar.mükemmel sonuçlar elde edilebiliyor ancak küçük de olsa komplikasyon riski var ,oldukça uğraştırıcıymış sorun çıkarsa,komple yüzü mahvetmek olası.ben de onu düşünmüştüm başta ancak doktorum,ya sen o 100de 1in içine girersen demişti.olasılık küçük ama ya sana denk gelirse??ömürboyu uğraş dur artık.o yüzden doktorum aqualift önerdi.3-5 senelikmiş,hiçbir riski yokmuş,sonuçlar harikaymış,önümüzdeki ay düşünüyorum bakalım,çünkü burun ameliyatı yeni oldum ve acele etmemek gerekiyor.burun kenarından ağıza inen çizgiler ve azıcık da dudaklara uygulatıcam,ve bir an önce istiyoruuuum!
changing yazdıklarını okudum uzunzaman olmuş genede sormak ıstedım dolgularından memnunmusun
kızlar burun ucuna dolgu yaptıran var mı varsa bana bu işi iyi bilen bir doktor tavsiye edebilirmi istanbulda olan
özel mesaj atarsanız sevinirim yazma hakkınız yoksa burdan bekliyorum
Merhaba siteye hoşgeldin :) Ben sana kalıcı dolgu konusunda bilgi vereyim .Yukarıda arkadaşın bahsettiği kalıcı dolgu " bioalkamid veya aquamid "gibi poliakrilamid jel türevi dolgular .Bu dolgu türleri ömür boyu erimez .Sitede araştırırsan yaptıranlar var ve çok mutlular.Sanıldığı gibi riskli bir şey değil .Benim tanıdıklarımdan da yaptıranlar var .Yıllar oldu hiçbir komplikasyon çıkmadı.Ama elbette bünyeden bünyeye ve yapan kişinin tecrübesine göre değişir.Plastik cerrahların yapması daha uygundur.
Herhangi bi Ağrı sızı durumu var mı? Benim burnunda yandan belli olan kemik var biraz, dolgu işlemi bunu düzeltir mi?Merhabalar. Ben 6 ay önce kendi doktoruma yaptırmıştım 400 TL ye.
Merhaba tuonela bende burnuma kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum ameliyat sonrası çökme oldu burnumda. Ama korkuyorum enfeksiyon yapıyormuş. Siz 2010 senesinde yazmışsınız bugüne kadar bir sorun çıktımı, umarım olmamıştır.Merhaba arkadaslar, bende aranıza yeni katılan biri olarak tecrübemi paylasmak istedim:) Uzun suren arastirmalarım sonucunda ameliyatsız (dolgu ile )burun estetiği yapan bir doktorla tanıştım. Korkularımızı bir kenara atıp arkadaşımla beraber klinigine gittik. Yıllardır beni rahatsız eden cenemdeki cukurlugu kalıcı dolgu maddesi ile doldurttum, arkadasım ise cok basık olan burnunu aynı yontem ile kaldırttı ve yeniden sekillendirtti. Su an aynaya baktigimda yıllardır beni rahatsız eden cukurluktan kurtuldugum için cok mutluyum! Ameliyattan korkan ancak kalıcı cözüm arayan arkadaslara aynı yöntemi şiddetle tavsiye ederim üc gün cok hafif bir morluk ince bir sızı dısında tek bir sikayetim olmadı. Ancak belirtmeliyimkli bu yontem burun için herkese uygulanamıyor, doktorun klinigine gidip görüstügünüzde size kalıcı dolgu uygulayıp uygulayamayacagini kendisi soyluyor. Bende burnum için Emre İlhani dusunuyorum keske korkularımda benimle aynı fikirde olsa :))
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?