Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kaşlarım çok az seyrek ve renksiz kaş kontürü yapıcam kalıcı ama gusül abdesti aldıgımda abdestim geçerli olurmu yani kalıcı kaş la dövme aynı şeylermi bana yardımcı olurmusunuz![]()
renksiz kaş konturu nasıl oluyor acaba?
cildinize suyun temas edip etmediği önemli
kızlar benim kaşlarım çok az seyrek kaş kontürü yapıcam kalıcı ama gusül abdesti aldıgımda abdestim geçerli olurmu yani kalıcı kaş la dövme aynı şeylermi bana yardımcı olurmusunuz![]()
Su derinizin altına nüfuz ettiği sürece abdestiniz geçerli olur. Bu arada bir yanlışı düzelteyim hemen dövmede de gusül abdesti geçerli oluyor çünkü yine derinin altına su geçiyor. Ama tatmin olmazsanız diyanet işlerine sorabilirsiniz. Ben sorduğumda bu cevabı almıştım.
Su derinizin altına nüfuz ettiği sürece abdestiniz geçerli olur. Bu arada bir yanlışı düzelteyim hemen dövmede de gusül abdesti geçerli oluyor çünkü yine derinin altına su geçiyor. Ama tatmin olmazsanız diyanet işlerine sorabilirsiniz. Ben sorduğumda bu cevabı almıştım.
Canim bendede var dövme gusul kabul oluyor ama mekruh dedi tanıdığım bir hoca yani yanlış biliniyor toplumuzda
kızlar benim kaşlarım çok az seyrek kaş kontürü yapıcam kalıcı ama gusül abdesti aldıgımda abdestim geçerli olurmu yani kalıcı kaş la dövme aynı şeylermi bana yardımcı olurmusunuz![]()
canım abdest kabul oluyor haram olan dövmeyi (kalıcı makyaj aynı şeydir) yaptırmak yani vücuduna acı veriyorsun bu yüzden haram mantığı bu ayrıca bu tarz şeyleri kimseye sormanıza gerek yok diyanet işlerinin sayfasında gerekli açıklamalar var :)kızlar benim kaşlarım çok az seyrek kaş kontürü yapıcam kalıcı ama gusül abdesti aldıgımda abdestim geçerli olurmu yani kalıcı kaş la dövme aynı şeylermi bana yardımcı olurmusunuz![]()