kalıcı kaş yaptırıcam gusül abdesti geçerli sayılırmı?

canan124

Rabbim sen büyüksün
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
227
30
53
Ankara
kızlar benim kaşlarım çok az seyrek kaş kontürü yapıcam kalıcı ama gusül abdesti aldıgımda abdestim geçerli olurmu yani kalıcı kaş la dövme aynı şeylermi bana yardımcı olurmusunuz:(

Son düzenleme:
kızlar benim kaşlarım çok az seyrek ve renksiz kaş kontürü yapıcam kalıcı ama gusül abdesti aldıgımda abdestim geçerli olurmu yani kalıcı kaş la dövme aynı şeylermi bana yardımcı olurmusunuz:(

renksiz kaş konturu nasıl oluyor acaba?
cildinize suyun temas edip etmediği önemli

kızlar benim kaşlarım çok az seyrek kaş kontürü yapıcam kalıcı ama gusül abdesti aldıgımda abdestim geçerli olurmu yani kalıcı kaş la dövme aynı şeylermi bana yardımcı olurmusunuz:(

Su derinizin altına nüfuz ettiği sürece abdestiniz geçerli olur. Bu arada bir yanlışı düzelteyim hemen dövmede de gusül abdesti geçerli oluyor çünkü yine derinin altına su geçiyor. Ama tatmin olmazsanız diyanet işlerine sorabilirsiniz. Ben sorduğumda bu cevabı almıştım.

Su derinizin altına nüfuz ettiği sürece abdestiniz geçerli olur. Bu arada bir yanlışı düzelteyim hemen dövmede de gusül abdesti geçerli oluyor çünkü yine derinin altına su geçiyor. Ama tatmin olmazsanız diyanet işlerine sorabilirsiniz. Ben sorduğumda bu cevabı almıştım.

Canim bendede var dövme gusul kabul oluyor ama mekruh dedi tanıdığım bir hoca yani yanlış biliniyor toplumuzda

çok ama çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız diyanetide arıcam pazartesi günü çok sağolun

Tabiki gusul kabul olmuor canm insan derisi su geçirmez bir deri ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benim kaşlarım çok az seyrek kaş kontürü yapıcam kalıcı ama gusül abdesti aldıgımda abdestim geçerli olurmu yani kalıcı kaş la dövme aynı şeylermi bana yardımcı olurmusunuz:KK43:
canım abdest kabul oluyor haram olan dövmeyi (kalıcı makyaj aynı şeydir) yaptırmak yani vücuduna acı veriyorsun bu yüzden haram mantığı bu ayrıca bu tarz şeyleri kimseye sormanıza gerek yok diyanet işlerinin sayfasında gerekli açıklamalar var :)

Dövmenın abdestle alakası yok..

Günah olan insanın kendını dövdurup vücuduna acı cektırmesi

günahı sevabı gusülü burdan öğrenmeniz çok saçma bence türlü çeşit görüşte insan var bu işler bana sana göreyle olmaz yetkili kişiyle görüş canım

Kesinlikle haramdir, gusül abdest olmuyor.
Üstelik allahin verdigi emanet vucuda zarar verionuz.

Back
X