- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
-
neden boyle dediniZ? cmasirlar guzel kokmazki kullanmadigimda.
Rica ederim umarım memnun kalırsınız :)Evimin yakınında var file market. Bir de bunu deneyeyim bakalım.. Teşekkürler..
Yok benimde uzun süre kalmiyor kurutmalikta. hatta bazen bakarim kurumus mu kurumamis mi diye. Yazin zaten blkon var orada kuruyunca hic koku olmuyor ama kisin evin icinde de klmiyor.Bende eskiden Vernel yumoş kullanıyordum
Sonra bingonun pembiş olanı var onu keşfettim uzun süre kalıyor ama konsantre değil
Konsantrelerin hiç biri hoşuma gitmiyor sonrasında tuhaf bir koku bırakıyor baba göre
Birde uzun süre bırakmam asılanları ve dışarda kurutmam
Evet bir zamanlar okumuştumcok zararli durulandiktan sonra koyuldugu icin direk tene temas ediyor yumusatici
Estafirullh.karışmak haddime değil ama kokmaması daha iyi değil mi.
ben gerçekten anlamıyorum, çamaşırlar ayrı kokuyor, kremler şampuanlar ayrı kokuyor, deodorant ayrı kokuyor, üstüne parfüm ayrı... bu kadar farklı kokuyu aynı anda taşıyıp nasıl duruluyor?
Ben biraz fazla kaçırıyorum yumuşatıcıyı isteyerekYok benimde uzun süre kalmiyor kurutmalikta. hatta bazen bakarim kurumus mu kurumamis mi diye. Yazin zaten blkon var orada kuruyunca hic koku olmuyor ama kisin evin icinde de klmiyor.
Estafirullh.
ben 1ay boyunca koksun demiyrum ama, toplarken hic koku yok. Ee insan haliyle daha yeni makinadan cikti, hic kokmuyor diyor ve kokmasini istiyor.
kimyasal evet ama, vucut kremi zaten vucutta kalmiyor kokusu. Sampuan ve krem ayni marka oliyor. Ee deodrnatla parfumde ayni oluyor. evet cok iyi anliyorum kimyasal ama iste, kullanmadan duramiyorum
Sadece deterjan koku yapmiyordur ama. Cok dogru aslinda :) benim oglum var 2 yasinda onun icin dalin kullaniyorum bende. onun camasirlarini asarkende pek Koku aramiyoum zatenkaynana çatlatan var vatan marka o çok kalıcıymış. Ama kalıcı olması için kimyasalı bastıklarından kullanmak doğru değil. Oda kokusu yumuşatıcı vb ürünler çok kanserojen. Ben kızım olduktan sonra hepsini bıraktım.
Kokulu mumlarda aynı sıkıntı varmı pekikaynana çatlatan var vatan marka o çok kalıcıymış. Ama kalıcı olması için kimyasalı bastıklarından kullanmak doğru değil. Oda kokusu yumuşatıcı vb ürünler çok kanserojen. Ben kızım olduktan sonra hepsini bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?