Merhaba, teşekkür ederim sağ olun. maalesef tam olarak silindi diyemem ama baya soldu çok rahat kapatabiliyorum belli olmuyor artık. ilk başta yeni yaptırdığım için lazerle silme işlemi yapılamayacağı söylendi 6 ay beklemem gerekiyormuş en az. bende başka yöntemlere başvurdum 3 seans kusturma işlemine gittim kalıcı makyaj yapar gibi boya yerine silici kullanarak yapıldı çok az soldurdu diyebilirim. sonra ben evde tca denedim ama yara yapmaktan başka bir işe yaramadı . sonra yine evde nasır solüsyonunu denedim. tavsiye etmiyorum yine bana mısın demedi. son olarak dot tekniği diye bir yöntem buldum onu yaptırdım buda yine asit içeren bir yöntem önce cildinizi kazır gibi yapıp sonra asitli solüsyonu döküyorlar hiçbirşey hissetmiyorsunuz 15 dklık bir işlem fakat kabuk bağlıyor baya kötü bir görüntü insan içine çıkılacak gibi değil. 15 gün falan kabuğun düşmesini bekliyorsunuz. sonra iyileşme süreci başlıyor ama yine sıkıntılı benim şuan 3. ayım hala orada kırmızılık var geçmesini bekliyorum ama en azından boya tamamen çıktı tabi sadece orta kısmını yaptırmıştım deneyeyim orada diye. diğer kısımlar duruyor. ama bana sorarsanız çok zahmetli bir işlem yani 3 ay kaşınızda yarayla gezmek çok yıpratıcı. üstelik 3.ayım hala dediğim gibi izi duruyor. ben şimdi lazer araştırıyorum artık 6 ay oldu sabredemiyorum. bakalım bu hafta araştırdığım bir lazer merkezine gidip görüşeceğim. en azından lazerin yarası 1 haftada geçiyor 2. haftada normale dönüyormuş.