Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj Silinir mi ?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
KALICI MAKYAJ SİLİNİR Mİ !??

Son zamanlarda, uygun olmayan cihaz ve tekniklerle, kalitesiz pigmentler kullanılarak yapılan yada tecrübesiz uygulayıcılar tarafından kötü renk ve şekillerde yapılmış olan kalıcı makyaj örnekleriyle maalesef sık sık karşılaşmaktayız.

Vücut dövmelerinin silinmesi amacıyla kullanılan Q-switch Nd-YAG lazerler başta olmak, çeşitli lazerlerin Kalıcı Makyaj Silmek içinde kullanıldığını, sıklıkla okumaktasınız. Ancak, kaş, dudak yada göz kapağı gibi bölgelerdeki pigmentlerin temizlenmesinde lazer kullanımı çoğu zaman tehlikeli olup, kalıcı zararlar verebilmektedir. Birde kötü cihaz ve bilgisi sınırlı olan bir kullanıcıya denk gelmeniz durumunda, geri dönüşü olmayan durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Bu nedenle kalıcı makyajın silinmesinde, lazer dışında, farklı bir yöntem uygulanması daha uygundur.

Aynen kalıcı makyaj yapımında kullanılan teknikler yardımıyla, bu kez daha önce uygulanmış olan pigmentlerin, cilt dışına atılmasını sağlayacak, özel bir sıvı bu bölgelere uygulanır. Bu krem kıvamındaki sıvı daha önce cilt altına uygulanmış olan pigmentlere bağlanarak onlarla birlikte cilt dışına atılır.

Kalıcı makyaj silme işlemi, daha önce yapılmış olan kalıcı makyajın deriye hangi derinlikte, hangi yoğunlukta ve ne tür boya kullanılarak yapıldığına bağlı olarak 2-3 seans tekrarlanabilir.

Bu silme yöntemi cilde herhangi bir zarar vermez, kalıcı iz bırakmaz ve istenirse işlem tamamlandıktan sonra yeni renk ve şekilde bir kalıcı makyaj tekrar bu bölgeye uygulanabilir.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kalıcı Makyaj yapılırken olduğu gibi Kalıcı Makyaj silinirken de, dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Silme işleminin sonucunu belirleyen faktörler ;

1. Daha önce lazer, asit solusyonu, harici kremler ..vb. yöntemlerin kullanılmış olması durumunda, cilt yapısı değiştiği için ve pigment bütünlüğü bozulduğu için, daha fazla seans gerekir.

2. Kalıcı makyaj yapımında kullanılan cihazın, bu iş için üretilmiş kaliteli bir cihaz olması gereklidir. Bugün kalıcı makyaj cihazı olarak satılan cihazların fiyatları çok çeşitlilik göstermektedir. 500 tl ile 10.000 tl arasında ve daha üstünde fiyatlarla cihaz satın alınması mümkündür. Ucuz cihazlar ile yapılan uygulamalarda, teknik sebeplerle, cilde daha fazla zarar verilmekte, pigmentler eşit şekilde aynı derinliğe uygulanamamakta, ağrı, kanama vb sebeplerle işlem hızla aceleye getirilerek uygulanmaktadır. Tüm bunlar, silme işlemini zorlaştırmaktadır.

3. Vücut dövmesi için üretilmiş cihazlar, doğal olarak pigmentleri daha derine yerleştirmektedir. Bu sebeple, yapıldıktan sonra doğal bir görünüm elde edilemediği gibi, silme işleminde, derin yerleşimli pigmentlerin cilt dışına atılması daha zor olmakta ve uzun zaman istemektedir.

4. Aynen kalıcı makyaj yapımında olduğu gibi, silinmesinde de, uygulamayı yapacak kişinin, uzmanlığı ve tecrübesi, sonucun başarısını belirleyen en önemli faktördür. Lütfen yaptırırken gözünüzden kaçırdığınız ayrıntılara, silme işlemi öncesinde dikkat edin.
 
Kalıcı makyaj silinmesi için, lazer uygulamasının bazı sakıncalarının olduğu, çeşitli bilimsel araştırma ve raporlara konu olmuştur. Konu ile ilgilenenler, AB komisyonunun, 2003 yılında yayınlanan raporuna ulaşabilirler.

EU1.jpg EU2.jpg
Uyguladığımız ve önerdiğimiz kalıcı makyaj silme yönteminde, kalıcı makyaj pigmentlerini kendine bağlayarak, vücuda yayılmadan, birlikte cildin dışına çıkaran, içeriği itibariyle, deionized water, zinc oxide, magnesium oxide, calcium oxide, triethanolamine, n-propanol .. vb , cilt ve vücut sağlığıyla uyumlu olduğu, gerek ülkemiz ve gerekse avrupa ve amerika sağlık otoritelerince onaylanmış ve izin verilmiş olun özel bileşimli bir solusyon kullanılmakta olup, The Society of Permanent Cosmetic Micropigmentation Professional's tarafından, 2010 yılından bu yana, ciltte iz bırakmadan, %100'e yakın başarı ile, kalıcı makyaj silinmesi için önerilmektedir.
 
Merhaba, çok belirgin ve koyu olmasa da kötü uygulanmış bir kaş kontürüm var. Tek uygulamada çıkartma mümkün olabilir mi ? Üç uygulama fiks midir ? Teşekkürler.
 
kalıcı far da silinebiliyor mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kalıcı far da silinebiliyor mu ?
Merhabalar öncelikle şunu söylemek istiyorum; çözümsüz hiç bir şey olamaz yeter ki doğru kişi ve zaman... kuzenimin başına kaşına yaptırdığı Sözde kıl teknigi ile ilgili gelmedik kalmadı. 2 yıl boyunca psikolojisi bozuldu yanlış ve çok çirkin dövme yüzünden. En nihayetinde AYTEN KOMURCU hanfendi ile tanıştı ve derdine çare bulundu. Her kalıcı makyaj kas vb. Yaptırıp çıkarmak isteyen kişiler gönül rahatlığı ile gidip kendisini bulabilir. Sevgiler hanimlar
 
Slm ben önce kıl tekniği sonra blok yaptırdım fakat boşluklarım var bundan kurtulmak istiyorum istanbuldayım ne yapmam lazım
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X