- Konu Sahibi __ilknur__
-
benim size bu konuda önerebileceğim bir uzman var rahatlıkla yaptırabilirsiniz çok titiz çalışıyor kendisi isterseniz bu konuda yardımcı olabilirim size..
Kalıcı makyaj konusunda ayten kömürcü diye bir bayanı söylüyorlar.Bu bayan kıln kıl çalışıyormuş çok doğal duruyormuş.Yapıldığı anda bile öyle koyu durmuyormuş.Arkadaşlar hiç mi tavsiye edeceğiniz bir yer yok??
Kalıcı makyaj konusunda ayten kömürcü diye bir bayanı söylüyorlar.Bu bayan kıln kıl çalışıyormuş çok doğal duruyormuş.Yapıldığı anda bile öyle koyu durmuyormuş.
Kalıcı makyaj konusunda ayten kömürcü diye bir bayanı söylüyorlar.Bu bayan kıln kıl çalışıyormuş çok doğal duruyormuş.Yapıldığı anda bile öyle koyu durmuyormuş.
Arkadaşlar hiç mi tavsiye edeceğiniz bir yer yok??
benim size bu konuda önerebileceğim bir uzman var rahatlıkla yaptırabilirsiniz çok titiz çalışıyor kendisi isterseniz bu konuda yardımcı olabilirim size..
Teşekkürler. Özelden mesaj atarsanız çok memnun olurum.
istanbulda egitim kalici makyaj egitimi veren iyi bir yer biliyo musunuz?
bu işin gerçekten uzmanı AYTEN KÖMÜRCÜ bağdat caddesinde TANIT güzellik merkezinde çok süper bir hanım kalıcı makyajda on numara beş yıldızdudaklarına kalıcı makyaj yaptıran varmı ben yaptırcaktım bu günlerde fakat 1 hafta boyunca dışarı çıkamıyorsun sivilce,uçuk falan yapabiliyormuş ki benim cildim inanılmaz hassas hemen reaksiyon gösterir açıkçası sonucu da bilmiyorum nasıl olur.Dudaklara da çoğu insan tercih etmiyor sanırım daha çok kaş görüştüğüm yer de de çok fazla yaptıran yani örneklerden yoktu
Asuman3838 sanada burdaki tavsiyenden teşekkürler kaşlarımı çok bozmuşlardı 2 senem kabus gibi geçmişti. Burdan yardım istemiştim,birkaç kişi ve özellikle senin Ayten kömürcü hakkındaki tavsiyeni dikkate alarak internetten ulaştım kendisine anlaştık gittim.Birdefa yeri inanılmaz steril oda benim için önemliydi.Önce bozuk kaşımı sildi, sonra kıl kıl kaş yaptı aynı anda koltuktan kalktığımda dahi bir anormallik yoktu gayet doğaldı.ilk başka yerde yaptırdığımda anlatmıştım bildiğimiz bir kezbandım 2 sene çok memnunum.Böyle insanların reklamını yapıyorsakta yapalım.Tekrar tavsiye edenlere teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?