kalın bacak

blackzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
221
169
36
oldum olasıya ince bacaklılara özenmişimdir. kilom 51 (55 di), boy 158 yediklerime dikkat ediyorum.yalnız şu bacaklarımı bir türlü eritemedim. haftasonları 1.5-2 saat yürüyorum. bacaklarımın üst kısmı çok kalın. kot pantolonlar güzel durmuyor. Hele darpaça daha beter gözüküyor.Eklem altıyla eklem üstü aynı kalınlıkta olsun istiyorum. 49 kiloya düştüm bir ara yüzüm çirkinleşti. Benim bacaktan vermem lazım. Nasıl bir egzersiz uygulamalıyım kızlar?

AYNI ŞEKİLDE BENDE ÖYLEYİM CANIM SON ZAMANLARDA KİLO ALINCA HEPSİ ÜST BACAKTA BİRİKTİ BACAKLARIM OLDU KAP KALIN

Barre workout bence bacak icin en iyi calisma. Kardio ve esneme ile desteklenirse basari kesin.

oldum olasıya ince bacaklılara özenmişimdir. kilom 51 (55 di), boy 158 yediklerime dikkat ediyorum.yalnız şu bacaklarımı bir türlü eritemedim. haftasonları 1.5-2 saat yürüyorum. bacaklarımın üst kısmı çok kalın. kot pantolonlar güzel durmuyor. Hele darpaça daha beter gözüküyor.Eklem altıyla eklem üstü aynı kalınlıkta olsun istiyorum. 49 kiloya düştüm bir ara yüzüm çirkinleşti. Benim bacaktan vermem lazım. Nasıl bir egzersiz uygulamalıyım kızlar?

Thigh master aleti iç bacaklari cok güzel sıkılaştiriyor ve bacak sıkılaşp inceliyor denedim o yüzden yaziyorum iç bacagm cok yumusakti bayaa sıkılaştrdi ama sonra kirildi çok yüklendim yaparken günde 200 300 kere bacağinin arasında sıkarsan yeterli olur foto da yükleyim bak canim 10 12 tl gibi bi fiyati var :KK66:

Screenshot_2015-03-12-14-36-56-1.png

bende de aynı durum var ve erimiyor :KK43:
güzel bi yöntem bulursan beni de etiketler misin:KK66:

bende de aynı durum var ve erimiyor :KK43:
güzel bi yöntem bulursan beni de etiketler misin:KK66:
Yöntem çokta düzenli yapilmiyor malesef. Bu aletten aldim. Arada vakit buldukca yapiyorum ama cok sert bi alet. Max 2dakika yapabiliyorum bacakta. bir faydası vardir elbet .ondan zorlaniyorum diye düşünüyorum.

Canım merhaba bu aleti internet dışında Türkiye'de nerelerde bulabiliriz. İnternetten alışveriş yapamıyorum da..

Canim ben internetten aldim ama spor malzemeleri satan yerlere bi bak istersen :KK66: hala kullaniyorum ben thing masteri ve çok memnunum :)))

X