Kalin bileklerimden sikayetciymis beyefendi!!!

Selam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
:KK57: Ben tabii hönkk!
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..
kıçını kaldırmışsınız ben olsam bu kiloda biriyle evlenirken cok dusunurdum

Yok artık!
Kendisi fit bir adam olsa neyse derdim. Ki yine de bu şekilde söylenmez.

Direk gözümün önüne 180 boyu olan eşimin 31 kilo fazla hali geldi. Ve beni 8 10 kilo fazlam yüzünden beğenmeyecek. :KK11:
Dön de kendine bak demedin mi?

Soylemez olur muyum... İcimde hic tutamiyorum hic..
Sen kendi kilondan dolayi askere alinmadin benim bileklerim mi batti sana dedim. Madem begenmiyorsun ince bilekli birini bulucaktin vakit var halen dedim. Kendi son 1kac aydir spor yapiyor vermis birkac kilo..
Simarmis. Ayni seyi bekliyor.. Cok sinirlendim cok.... Olsa dalyan gibi delikanli amenna da.. Sac sakal geziyor gorseniz ama tarzi buymus beyfendinin.... Yakisikli olsa icim yanmayacak istedigi kadar kulp taksin ama cok ayip ettigi kesin.

bence biraz tavır yap yoksa bunu tekrarlar ,yerini bilsin

Kendisi ultra fit olsa da bu sözleri bir erkek söylememeli. Radikal olacak ama senin iyiliğin için evlenme derim. Kaba insan hayatın her yerinde kabadır.

Yaptigi hödüklük olmuş ama acaba bileziklerin fiyati beklediginden pahalimi ciktida sizin bileklerinize laf söyledi? Böyle cimri taraflari varmidir

Selam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..

Soyleme sekli cok kotu bencede , ama hastaliklariniz kilo baglantliysa kesinlikle sagliginiz icin dikkat edin, yumurtalik kisti konusu falan cocuk falan islerine baglayip kafasinda kurmus olabilir. Yada etrafindaki kadinlarin doldurusuna gelerek konusmus olabilir.
Siz haddini bildirin tabiki ama kendinizede dikkat edin saglik acisinda sizi baya zorlamis biraz verirseniz rahat edersiniz ama yineliyorum soyleme sekli hos degil.

Selam kizlar,
Konuya gelecek olursak;
Tesekkurler..
Benimde eşim bana ronaldo gibi aykaların var diyor yani futbolcularınki gibi kalın diyor hiç takmıyor önce kendine baksın şişko:KK53:

Sen ilk önce Değirmentaşı gibi olan göbeğine bak öyle konuş :D
Bu arada tiroid de kilo yapıyor diye biliyorum sağlık herşeyden önce gelir benim de fazlam vardı verdim ne olacak ki. İyileşince istersen verirsin istemezsen vermezsin kimse karışamaz.

Aboo kocamın baklavaları var, üçgen vücut, banyodan slow motion biskolata erkeği gibi çıkıyor, böyle rüzgarlar filan uçuşuyor. Bende bildiğin gülaaazer kıçı var. Göbek desen biraz daha büyüsün okula yazdırcam :D
Bana laf etmiyor bu adamda seninki nerden bulmuş o laf edecek özgüveni.
Bir ara sor de ki şişkolar merak ediyor bu özgüvenin nerdenmiş onlarda alcaklarmış diye :D
Dış görünüşe takan adamla zor ya :/ Ben yapamazdım.net

Sen kendi kilondan dolayi askere alinmadin benim bileklerim mi batti sana dedim. Madem begenmiyorsun ince bilekli birini bulucaktin vakit var halen dedim. Kendi son 1kac aydir spor yapiyor vermis birkac kilo..
Simarmis. Ayni seyi bekliyor.. Cok sinirlendim cok.... Olsa dalyan gibi delikanli amenna da.. Sac sakal geziyor gorseniz ama tarzi buymus beyfendinin.... Yakisikli olsa icim yanmayacak istedigi kadar kulp taksin ama cok ayip ettigi kesin.
bir birinizden bu kadar kusr bluyorsaniz.evlenmeden dusunun derim.evlilik bir insanin digerini her seyi ile kabul etmesi demek.yok senin kilon ,benim bilmem neyimle olmaz bu isler.

İyi de canım sende bu kadar beğenmiyorsan evlilik yoluna niye giriyorsun bile bile lades deyip sonra boşanıyor millet işte bu yüzden

QUOTE="mugebartol, post: 45194214, member: 401531"]Aboo kocamın baklavaları var, üçgen vücut, banyodan slow motion biskolata erkeği gibi çıkıyor, böyle rüzgarlar filan uçuşuyor. Bende bildiğin gülaaazer kıçı var. Göbek desen biraz daha büyüsün okula yazdırcam :KK70:
Bana laf etmiyor bu adamda seninki nerden bulmuş o laf edecek özgüveni.
Bir ara sor de ki şişkolar merak ediyor bu özgüvenin nerdenmiş onlarda alcaklarmış diye :KK70:
Dış görünüşe takan adamla zor ya :/ Ben yapamazdım.net[/QUOTE]

Bacım o nasıl anlatmak istemsizce gözümde canlandı :KK70:

Temsili koca :KK53::KK53::KK53:
image.webp

[

Evlendikten sonra kilo aliniyor maalesef, sen de bunu dikkate alarak kilo vermeye calis canim. Nisanlin tabikide kabalik etmis ama sen kendin icin dikkat et derim ben

Tamam sen zayıf sayılmazsın ama bu lafı söyleme hakkını nasıl buluyor kendinde ya terbiyasizlik Hem de kendisi tam bir tombişmiş yani Sinirlendim yaa kusura bakma da Benim sözlüm bunu yapsa bana kıyamet kopar

Erkekler kendi tipine bakmaz ama yanlarımda manken gibi kızlar isterler deseydin sen çok dikkat ediyosun ya seni örnek alayım dımı

Back
X