Kalin bileklerimden sikayetciymis beyefendi!!!

Kilolu adamlar kompleksli olurlar ve karşısındaki kendinden 5 tık uzakta olsa nedense kendi ile bir tutar..
Kendi kilolu, sen hafif kilolu yani kiloluya yakın..
Ama senin eline koluna bakıp bahane verme küstahlığına sahip.
Bunu yapma sebebi ya bilezik konusunda aşırıya kaçmamak için bahane olarak seni kırmayı seçti,
Ya da gerçekten söyledi..
Her iki şekildede o adamla henüz evli değilsin, bir kez daha düşün..

Bence o laf senin bileklere değil aslında. Belki ince tasarruf edeceğini düşündü bileklerin ince olursa . Benim kayın pederde bilezikleri takarken ince bileklerin sayesinde kardayim demişti. Densiz.

Selam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
:KK57: Ben tabii hönkk!
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..
Bilezik parası çok geldiyse kendilerine şuuru nu kaybetti sanırım. 111 kilo adam bunu size derken ona ne cevap verdiniz

Alınmazsanız, gerizekalı gibi bişe sözlünüz. Valla. Pes.

Senin biraz onun epey fazlanız var orda bir netleşelim, yaptığı kabalık orası da kesin
Tam da bunu yazmak istiyordum sagolun benim yerime yazmışsınız.

Çok büyütülecek bi durum yok ortada.

Konu sahibesi alınmaca gücenmece yok, fazlanız var. Üstüne bi de tiroid hastalıgınız var. "Zayıfını bulsaydın" gibi klişe bi savunma mekanizmasına sığınmayıp evleneceğiniz adam için değil KENDINIZ ICIN sağlınıza ve kilonuza dikkat etmelisiniz.

Adam ise ayarsız; neyi, nerede, nasıl söylemesi gerektiği konusunda zerre fikir sahibi değil. Biraz yontmak şart. Ha bi de o bogazı biraz daha tutmazsa konu sahibesi bi deniz aygırıyla evlenmek zorunda kalacak.

Nişanlınız kendi kilosunu sizi ezerek kapatmaya çalışmış, cevabını vermezseniz bu her olayda devam edecek, çok kilolu durduğunuzu sanmıyorum bazı erkekler maalesef böyleler taki siz onu susturana kadar..

Çok kırıcı ve kaba davranış olmuş.
Ama laf aramızda kilon gerçektende birazcık fazla canım, onun için değil kendin için vermelisin.

Eee ne kadar kalın bilek o kadar fazla pahalı bilezik demek :D
İçine oturmuş sözlünün heralde .
Benimkiler tam tersi kopacak kadar ince sevgilim bu ne ince bilek böyle biraz yemek ye diyo :D
Halbuki yavrumun haberi yok çocuk bileziği gibi alınacak bana :KK45:

Bu ne be vallaha geçen gün abim ben sisman kiz istemem dedi. Bende ay sen sanki inceciksinde dedim. Bence sizde onu sıkıştırin.

Selam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
:KK57: Ben tabii hönkk!
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..

Kusura bakmasın, o boyda ve kiloda biri bu lafları söylüyorsa konu sizin bileğinizin inceliği kalınlığı değildir. Kendiyle bir derdi var. Hiç üstünüze alınmayın.

Ben olsam "Ne oldu, ilişkimizi sabote edip, kavga çıkartıp, bitirmek için mi dedin bunu? Bu lafları ancak ayrılmak için bahane yaratmaya çalışan biri söyler. Acaba bilinçaltında benimle evlenip mutlu olmayı hak etmediğini mi düşünüyorsun? O yüzden mi kendi mutluluğunu sabote ediyorsun? Bilinçli düşünüyorsun demiyorum aşkım. Acaba bilinçaltında kilodan veya başka bir şeyden dolayı bana layık olmadığını mı düşünüyorsun? Bir psikoloğa mı gitsek? Kıyamam ben sana " derdim. Kırılırsa da "Özür dilerim seni düşündüğümden dedim" derdim. Çok büyük ayıp yapıp o, o şekilde özür dilemiş. Garipsemez herhalde. Yine de siz bilirsiniz tabii. Mutluluklar dilerim.

çok odunmuş:KK43: o şekilde söyleyeceğine, birlikte diyete ve spora başlamaktan bahsetse anlarım.

Soylemez olur muyum... İcimde hic tutamiyorum hic..
Sen kendi kilondan dolayi askere alinmadin benim bileklerim mi batti sana dedim. Madem begenmiyorsun ince bilekli birini bulucaktin vakit var halen dedim. Kendi son 1kac aydir spor yapiyor vermis birkac kilo..
Simarmis. Ayni seyi bekliyor.. Cok sinirlendim cok.... Olsa dalyan gibi delikanli amenna da.. Sac sakal geziyor gorseniz ama tarzi buymus beyfendinin.... Yakisikli olsa icim yanmayacak istedigi kadar kulp taksin ama cok ayip ettigi kesin.
ben de spor yapıyorum, yıllardır bu yaşam şeklim olmuş durumda. gözlemlediğim spora yeni başlayanlarda bir hava, yapmayanları bir eleştirme, kendisini dünya şampiyonu görme vs. spor özgüveni ciddi olarak arttırıyor, böyle başlarda sağa sola hava atıp ego tatmini yaptırıyor. amaaaa hiç sevgilisine, nişanlısına, eşine yapanı duymamıştım. genelde erkekler birbirlerine hava atarlar.

Cok kaba konuşmuş gerçekten.Daha evlenmeden böyleyse sonra yine kırar seni.Söylediklerine kırıldığını belli et anlasın.Daha dikkatli olsun bundan sonra.

Back
X