Bunlar yerine bir pırlanta bilmem ne alsanız olmuyor mu mesela, kıro duruyor.
Iyy tam bir kabusmuş.
Konu sahibi sen ince al o zaman bu çok gorgusuz durur.
Altın zaten kötü duruyor bunla cidden herkes gorgusuz herhalde die bakar.
Valla ben bir tek bu forumda altini bu kadar sevmeyeni bir arada gordum.
Bir milyoncudan taki alirsin senden zevklisi yoktur, altin sever takarsin aa gorgusuze bak fln deniliyor burada.
Dugun veya bayramda bunlardan bir tane takilinca mesela abiyeyle birlikte gayet agirligi yerinde bir aksesuar oluyor.
Dirsegine kadar doldurup kasitli singirdatilmadigi surece, altin seven icin hicte gorgusuzluk olarak bakilmiyor..
elalem denilen part icinde hava atma level ı en yuksek olan itemkaç kere daha açıcan bu konuyu yahu..
mega bilezik ne ?
ayyyyy cok kro
Buyrun mega bilezik
Bunlar yerine bir pırlanta bilmem ne alsanız olmuyor mu mesela, kıro duruyor.
Aynen elmas safir veya inci gibi bir sürü zarif seçenek varken sarı sarı altın bilezik hakikaten çok çirkin gorunuyor.
yatırım icin alınıyorsa eger onlar cok deger kaybediyor satarken, altının piyasası regule edilebilir, inci pırlanta safir vs pazarı yok
aynen ben de aynı fikirdeyim. cok varos duruyorlar zatenEvlenirken de herkes bana cayir cayir altınlı set onerdi ayni mantıkla ama ben yine de değerli taş tercih ettim. Çünkü bu tip ziyntleri bozdurmak için almıyoruz neticede. Yatirimsa giderim normal altın alırım ama o seyleri koluna takmam yani. Takmaya zarif şeyleri tercih ederim.
Valla ben de çevrede ne düğünde ne özel bi gecede altın takan gormedim açıkçası
Bana cidden o koca sarı şeyler ck eski zamanlardan kalma geliyor ve hiç şık duruyor.
Altın bilezik yerine su çiçek gibi elmas bileziklerden ne biliyim su yolu pirlantalardan takabilir inci takabilir illa bijuteri işi yapmasına gerek yok ki. Değerli ve yarı değerli bir sürü orijinal şey varken eskinin yeni gelinleri gibi sarı sarı gezmek bana zevksizlik gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?