KALIN BİR MEGA BİLEZİK Mİ YOKSA ORTA BOY İKİ BİLEZİK Mİ TAKARSINIZ

iki kuruş için insan öldürülen bir zamanda koluma altın bilezik takıp da hayatta sokaga çıkmam. normalde de ziynet takmam zaten, sevmem

Iyy tam bir kabusmuş.
Konu sahibi sen ince al o zaman bu çok gorgusuz durur.
Altın zaten kötü duruyor bunla cidden herkes gorgusuz herhalde die bakar.

Valla ben bir tek bu forumda altini bu kadar sevmeyeni bir arada gordum.
Bir milyoncudan taki alirsin senden zevklisi yoktur, altin sever takarsin aa gorgusuze bak fln deniliyor burada.
Dugun veya bayramda bunlardan bir tane takilinca mesela abiyeyle birlikte gayet agirligi yerinde bir aksesuar oluyor.
Dirsegine kadar doldurup kasitli singirdatilmadigi surece, altin seven icin hicte gorgusuzluk olarak bakilmiyor..

Valla ben de çevrede ne düğünde ne özel bi gecede altın takan gormedim açıkçası
Bana cidden o koca sarı şeyler ck eski zamanlardan kalma geliyor ve hiç şık duruyor.
Altın bilezik yerine su çiçek gibi elmas bileziklerden ne biliyim su yolu pirlantalardan takabilir inci takabilir illa bijuteri işi yapmasına gerek yok ki. Değerli ve yarı değerli bir sürü orijinal şey varken eskinin yeni gelinleri gibi sarı sarı gezmek bana zevksizlik gibi geliyor.

Bunlar yerine bir pırlanta bilmem ne alsanız olmuyor mu mesela, kıro duruyor.

Aynen elmas safir veya inci gibi bir sürü zarif seçenek varken sarı sarı altın bilezik hakikaten çok çirkin gorunuyor.

yatırım icin alınıyorsa eger onlar cok deger kaybediyor satarken, altının piyasası regule edilebilir, inci pırlanta safir vs pazarı yok

yatırım icin alınıyorsa eger onlar cok deger kaybediyor satarken, altının piyasası regule edilebilir, inci pırlanta safir vs pazarı yok

Evlenirken de herkes bana cayir cayir altınlı set onerdi ayni mantıkla ama ben yine de değerli taş tercih ettim. Çünkü bu tip ziyntleri bozdurmak için almıyoruz neticede. Yatirimsa giderim normal altın alırım ama o seyleri koluna takmam yani. Takmaya zarif şeyleri tercih ederim.

aynen ben de aynı fikirdeyim. cok varos duruyorlar zaten takma amaclıysa degerli tas cok daha asil duruyor. yatırım olsa bile ben cumhuriyet altını alırdım bileziktense, ama aynı fiyata alıyorlarmıs mega bilezik daha avantajlıymıs vs yazmıs bir suru konu sahibi ona binaen dedim ben de

Iste acikcasi seveni var sevmeyeni var.
Mesela beyaz altini bile sevmeyen var, sari degil ve gumuse benziyor diye hoslarina gitmeyebiliyor insanlarin.
Saydiginiz takilar hakkinda katiliyorum ama iste zevk meselesi.
Mesela ben minyonum elim kolum kucuktur boyle mega taksam yakismaz bana hic ve yasim da kucuk pek tercihim de degildir zaten. Yani tabiri caizse genc isi degil diyebiliriz.
Ama genel anlamda forumda altin takana karsi bir dusmanlik, bir ustune gitme laf sokma durumu var o bana hos gelmiyor.
Takasi var belli ki kadinin e ayni zamanda yatirim olsun da istiyor, 15 yillik evliymis zaten.

2 tane çok şıngırdar mega tak madem, ama mesele yatırımsa altına değil dövize yönel bence

Tüm yorumları okumadım da, bu da bir "kaynanama bayram hediyesi ne aldırsam" konusu mu acaba... bayram geliyor ya, 3. sınıf bayram dertleri konuları patlamaya başladı.
Cevap: hiç birini takmam.

Bunu tak sokakta gez yemin ederim kolunu kesip götürürler ortalik çok kötü. Düğünde dernekte kolunda görüp evini gozetlemeye başlarlar bu riski almaya değer mi bilmiyorum. Yatırım yapacaksan da kimsenin gözüne sokma derim. Bana şahsen zevksiz geliyor ama tercih meselesi tabii ki. Ama güvenlik kismini bir düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…