Vala tercih meselesi ama ben baya altını seviyorum yanii kalın bilezik hasır kaburga filan düğünden düğüne seviyorum böle kıyafetimede uyan bileziklerimi takıyorum sevmeyen sevmez. sevip kullananlara da laf etmeyin yani kimene sonuçta herkesin kendi arzusu
Bunu tak sokakta gez yemin ederim kolunu kesip götürürler ortalik çok kötü. Düğünde dernekte kolunda görüp evini gozetlemeye başlarlar bu riski almaya değer mi bilmiyorum. Yatırım yapacaksan da kimsenin gözüne sokma derim. Bana şahsen zevksiz geliyor ama tercih meselesi tabii ki. Ama güvenlik kismini bir düşün derim
Tatlım bu mega denen çirkin şeyden dirseğe kadar takıp geziyolar
Kolda durması dışında pişşt benim çok param var ruhumda yaşlı anamın yoktu onun yerinede takıyorum anlamınada geliyo
Birde ben takıyo olsam kocama seslenmezdim hiç pot mu kırdı kolunu 2 oynat şıngurt şıngurt adam anlar
3 kere oynat hadi kalkalım olur fonksiyonel olmalı
Kolda durması dışında pişşt benim çok param var ruhumda yaşlı anamın yoktu onun yerinede takıyorum anlamınada geliyo
Birde ben takıyo olsam kocama seslenmezdim hiç pot mu kırdı kolunu 2 oynat şıngurt şıngurt adam anlar