Kalın burun derisi ve estetik

Kızlar bende kalın deriliyim malesef ve 12 gün oldu ameliyat olalı perşembe bandajlarım alınacak benimde alçım çıktığında aynada verdiğim tepki gözlerim çok ayrık duruyordu ve şok oldum burnumu inceleyemedim bile aceba benim burnum nasıl olacak kalın derili doktor deriyi biraz incelttik dedi isterseniz ameliyat sonrası ameliyat masasında çekilen fotomu yollayabilirim benim gibi ameliyat sonrası gözleri ayrık duran varmıydı avatar gibi ödem dedi doktor inanın kafayı yicem
Merhaba özelden atar mısınız acaba? Kemiğinizi mi acaba çok törpüledi doktor

Ne güzel sizler böyle anlatınca azıcık moral oluyor benim burnumun sırt bölümü çok kalın idi onu inceltti doktor ama hala bana eskisinden bile kalınmış gibi geliyor burun ucu la sonu aynı genişlikte yani bir buçuk ay oldu üstüne bir de sol tarafta çıkıntı gibi bir şey çıktı onu da masaj yap dedi kafam çok karışık hiç memnun değilim.. Hiç kibar değil ya
Ödem olusuyor bıraz tuzu hayatınızdan cıkarmanız gerekıyor bol salatalık bol maydonuz suyu ve gunde ıkı bardak yesıl cay ıcın odemlerınız o kadar hızlı ınecekkı doktor bana salatılıgı fazla tuketıyorsun bu sefer odemın asırı hızlı ındıgınden derı bol gelıcek dedı ben sureklı salatalıgı blenderdan gecırıp ıcıyordum tadıda hosuma gıtdıgınden cok abartdım beslenmenızde tuzu kesın dedıgın gıbı salatalık maydonoz lımonu surehıye koyun 6 saat bekletdıkden sorna bardak bardak ıcın yesıl cayıda ıkı fıncan tuketın cok hızlı atarsınız odemı masaja devam edın sureklı bır aya kalmaz sonuc alırsınız hıc moralınızı bozmayın bu arada burnunuza kahve telvesı bal lımonla yumusak yumusak ovun 5 dk bekletın yıkayın derıyı azda olsa ınceltıyor kuzenımden bılıyorum uzulmeyın hıc ödemler ınınce memnun kalırsınız

Kızlar bende kalın deriliyim malesef ve 12 gün oldu ameliyat olalı perşembe bandajlarım alınacak benimde alçım çıktığında aynada verdiğim tepki gözlerim çok ayrık duruyordu ve şok oldum burnumu inceleyemedim bile aceba benim burnum nasıl olacak kalın derili doktor deriyi biraz incelttik dedi isterseniz ameliyat sonrası ameliyat masasında çekilen fotomu yollayabilirim benim gibi ameliyat sonrası gözleri ayrık duran varmıydı avatar gibi ödem dedi doktor inanın kafayı yicem
Bendede gozlerde sorun oldu sankı burnumla yuzum ve gozum ucu bırbırınden farklı orantısız geldı ama odem ındıkce goz normlesıyor odemden gozlerı cukurlasanlar bıke oluyor bosuna uzmeyın kendınızı tuz tuketmeden bol salatalık yesıl yac maydonz ananas tuketın marketdekı ananas sularının bıke faydası oluyor

Ödem olusuyor bıraz tuzu hayatınızdan cıkarmanız gerekıyor bol salatalık bol maydonuz suyu ve gunde ıkı bardak yesıl cay ıcın odemlerınız o kadar hızlı ınecekkı doktor bana salatılıgı fazla tuketıyorsun bu sefer odemın asırı hızlı ındıgınden derı bol gelıcek dedı ben sureklı salatalıgı blenderdan gecırıp ıcıyordum tadıda hosuma gıtdıgınden cok abartdım beslenmenızde tuzu kesın dedıgın gıbı salatalık maydonoz lımonu surehıye koyun 6 saat bekletdıkden sorna bardak bardak ıcın yesıl cayıda ıkı fıncan tuketın cok hızlı atarsınız odemı masaja devam edın sureklı bır aya kalmaz sonuc alırsınız hıc moralınızı bozmayın bu arada burnunuza kahve telvesı bal lımonla yumusak yumusak ovun 5 dk bekletın yıkayın derıyı azda olsa ınceltıyor kuzenımden bılıyorum uzulmeyın hıc ödemler ınınce memnun kalırsınız
İnşallah ödemdir bana dokununca kemik gibi geliyor azıcık küçülsün kibarlaşsın istemiştim yaptım ama deri kalın olduğu için geç sonuç alırız dedi doktorum bakalım söylediklerinizi denemeye çabalıyorum aslında.. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için.. 😊

Odem aynı kemık gbı sert gelıyor ele zaten korkmayın ıner zamanla ıcınızı ferah tutun masaj bol bol detoks yapın

Ben olali 10 sene gibi bir sure gecti. Kuculme oldu diyemem, toparlanma oldu. Ama yamuk ve kemerli burunlarda zaten bariz bi degisim oluyo kalin derili de olsa. Bence kafaya takmasin kimse. Herhalukarda degisiyor burun operasyondan sonra.

Ben bir doktordan öğrendim bugün. Kalın derili burunlarda piezo tekniği ile başarılı sonuç elde edilemiyormuş. Belki birine yardımcı olur bu bilgi. Çünkü çoğu doktor bu bilgiyi vermiyor olabilir. Bir bilgi daha... :) Burun ucunuz çok sorunluysa açık ameliyat olmak daha iyiymiş.

Piezo tekniği dediğin açık amelıyatta oluyor zaten canım artık tüm doktorlar o tekniği kullanıyor

Ben oldum. Çok küçük olmasa da şekli gayet güzel toparlandı zaten benim burnum çok büyüktü şuan ki hali muhteşem bence. Açık ameliyatla bi miktar deri inceltildi. Yinede bence kalın derili diye üzülmeyin burnunuz her şekilde toparlanıyor. Daha fazlasını istemeyin önceki burnunuz dan daha iyi oldu mu ona bakın.

Ben oldum. Çok küçük olmasa da şekli gayet güzel toparlandı zaten benim burnum çok büyüktü şuan ki hali muhteşem bence. Açık ameliyatla bi miktar deri inceltildi. Yinede bence kalın derili diye üzülmeyin burnunuz her şekilde toparlanıyor. Daha fazlasını istemeyin önceki burnunuz dan daha iyi oldu mu ona bakın.
Merhaba, hangi doktora ameliyat oldunuz

Back
X