Kalın Burun Derisi

ece100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
42
0
36
Çanakkale
yağlı burun derisi ile kalın burun derisi aynı şeyler mi farklı mı aranızda burun derisi kalın olup ameliyat olan var mı sonuçlar nasıl ... Bide burun derimizin kalın olup olmadığını nasıl anlarız....

canım benim burun derim kalın ve çok yağlı,bu genel bir durum galiba kalın burun derisine sahip olmak ve çabuk yağlanması,burada kalın derili olanların ameliyatı zor oluyormuş ve iyileşme süreci daha uzun sürüyormuş diyorlar,ama pek takılmamak lazım kalın derimiz var diye ameliyat mı olmayacağız doktorlar bunun da çaresine bakarlar

Bugün bir sitede okuduğum kadari ile kalın derisi olanlarda burun ucunda düşme oluyormus genelinde deniyor...Kalın derisi olan hastaların yaptıkları ameliyatlarda uygun tekniklerin öneminin çok olduğundan söz ediliyor.Klasik yöntemlerle hastanın daha kötü olabileceğinden bahsedilmiş.
Bir tanıdım da 6-7 sene önce burun estetik ameliyatı oldu..Burnunda çok az oynanmış ama yüzünü çok değiştirmişti..Ancak burun ucu suan eskisi gibi oldu diyebilirim.İlk olduğunda biraz kalkıktı..yükseklik çok iyi ayarlanmıştı.

Benim burun derim de çok kalın 4hafta önce ameliyat oldum hiç bi sorunum yok iyi bi cerrah herşeyin üstesinden gelir annemde kalın derili aynı doktora oldu bir seneyi geçti annemin de hiç bi sorunu yok doktorlar başarılı olamayınca böyle şeyleri bahane ederler genelde :)

kupseker sen kime ameliyat olmuşun ? ve nerede?

Canım ben Ege üniversitesinde Doç Dr yiğit Özer tiftikçioğluna ameliyat oldum izmirdeysen şiddetle tavsiye ederim muayene ücreti yok ameliyatı 2 milyarı geçmez hastanede yapıyo çok da ilgili bi doktor:)

merhaba bende kalın derili yim ameliyat olalı 15 gün oldu resimlere bakabilirsiniz,

Ve konularda kalın derili ile alakalı bildikleri paylaştım ,

Canım ben Ege üniversitesinde Doç Dr yiğit Özer tiftikçioğluna ameliyat oldum izmirdeysen şiddetle tavsiye ederim muayene ücreti yok ameliyatı 2 milyarı geçmez hastanede yapıyo çok da ilgili bi doktor:)

keşke izmirde olsam canım ya ama malesef istanbuldayım (

keşke izmirde olsam canım ya ama malesef istanbuldayım (

Yurt dışından avusturalyadan arkadaşım gelmişti benim seninde bi yakının akraban varsa gelebilirsin aslında 10 gün kalman yeterli istanbulda da iyi doktorlar vardır ama oradı biraz pahalı olabilir

ece benim burun ucum kalın ve yağlı.3 hafta kadar once ameliyat oldum.ama burnum öyle ufak oyle kalkık ucu oyle top gibi oldu ki pişmanlıktan sadece aglıyorum.kızlar inanın cok kötü depresyondayım.aynalara bakamıyorum.yemek yiyemıyorum.pek kusuru olmayan burnumda ufak rötuslar yapılr sanmıstım.ama sonuc hüsran.ne olur kızlar bi çareeeeeeeeeeeeeeee.burun ucu ne kadar etli olursa olsun ödem sonrası düşer mi?ben düz burun sevmısımdır.o uc dusse burun daha düz görülür .ya da kemik ekleme burun uzatma gibi şeyler var mı inanın cok kötüyüm.bunu size yazarken bile ağlıyorum

mina25 ameliyatını hangi doktor yapmıştı? bu durumu doktorunla konuştunmu?

Canım üzülme biraz bekle belki düzelir düzelmezsede iyi bi doktora gidersin tekrar istediğin gibi yapar benim arkadaşında öyleydi doktorum yaptı önceden dedi kulağının arkasından yada göğsünün altından ufak bi kıkırdak alıp burnunu yapabilirim demişti ama gerek kalmamış burnun içindeki kemer gibi duran kemiği burnunun ucunu kaldırmak için koymuş destek yapmış bir senesi doldu çok da memnun kaldı sen hangi şehirde kime yaptırdın ?

Panik yapma bence..top gibi olması geçici bir durum odem ile ilgili zamanla geçecektir burnun şekil alacakdır.Ancak kalın derililerde burun her zaman aldığı şekli kaoruyamıyabiliyor.Yani sitres yapma...Bu arada doktorunu yazabilir misin...

Ben bi arkadasimi ameliyat olduktan 1 ay sonra gordum, bidahaki gorusum 6 ay sonraydi. Aradaki fark o kadar buyuktu ki, dersin ki bu kiz 2.ye mi ameliyat oldu, ayni kiz mi, ayni kizsa ayni burun degil. Inan o kadar degisiyor ki burun, hele de kalin derililerde bu surecin daha zor ve uzun oldugunu, kalin derililerin cok sistigini soyluyorlar. Benim arkadasim kalin derili bile degildi oysa. Sen dusun artik gerisini. Hic kafana takma, bikac fotograf cek ilerde farki gorebilmek icin, sonra da birak aynalari bi kenara keyfine bak. Daha 3 hafta olmus, 3 haftalik burunlar yuzune patates oturtmus gibi duruyor yahu, burun denmez ki ona daha, bi bekle bakalim daha o hoo..

Çok haklısın canım benimde 4 hafta oldu ve bende çok kalın deriliymişim yüzüm o kadar çok şişmişti ki gözüm hiç açılmıyodu hala burnum şiş ben bu haliyle de beğeniyorum ama doktorum hala çok şiş olduğunu ve daha değişceğini söylüyo benim derim çok kalın olduğu için beni haftada bir kez görüp muayene ediyo burnumun gelişimini takip ediyo doktorum özellikle kalın derili olduğun için masajlarını sakın ihmal etme yoksa daha geç iner şişliklerin dedi bende çok düzenli yapıyorum her hafta bana bilgi veriyo burnumla ilgili ama sanırım kalın derili insanlar fazla yaşlanmıyo o tarafı güzel bence

evet kesinlikle. ben ince deriliyim ve arkadaslarimla karsilastirinca kendimi malesef daha 26 yasimda kirismaya basladi goz kenarlarim. bakiyorum hep cildi ince olanlarin goz kenarlari bu yaslarda daha basliyor.

anlıyorum cnm beklemekten baska carem yok inşallah sizler haklı cıkarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…