Kalın Burun Derisi

Canım üzülme biraz bekle belki düzelir düzelmezsede iyi bi doktora gidersin tekrar istediğin gibi yapar benim arkadaşında öyleydi doktorum yaptı önceden dedi kulağının arkasından yada göğsünün altından ufak bi kıkırdak alıp burnunu yapabilirim demişti ama gerek kalmamış burnun içindeki kemer gibi duran kemiği burnunun ucunu kaldırmak için koymuş destek yapmış bir senesi doldu çok da memnun kaldı sen hangi şehirde kime yaptırdın ?

hatayda yaptırdım cnm ahmet duymaz

merhaba bende kalın derili yim ameliyat olalı 15 gün oldu resimlere bakabilirsiniz,

Ve konularda kalın derili ile alakalı bildikleri paylaştım ,

Resimlere nasıl bakıcam acaba? arkadaş olmak gerekiyor sanırım. kalın deriliyim ben de, ameliyat düşünüyorum. çok moralsizim.

Ben bugün Esteworld'e Bülent Tekerekoğluna gittim ve bana kalın derili olduğumu söyledi burun kemerim kendiliğinden güzel olduğu için oraya pek dokunmıycağını söyledi benim istediğim çok küçük bir burun değildi ama kalın deri diyince morel sıfır oldu bende tabi istersen iyice düşün sonra gel tekrar görüşelim dedi bende okeyledim çıktım ama gerçekten düşünmem için beni eve göndermesii iyi oldu şimdi sizin yazılarınızı okuyunca herşey doktorun elinde yapamayacağı hiçbir şey yok sadece bu tür ünlü doktorlar pek ilgilenmiyolar.

Ve şuan hevesim yeniden yerine geldi en azından kalın derili diye istediğimiz hiçbir şey olmıycak diye birşey yok onu biliyoruz dimi?

Ve şuan hevesim yeniden yerine geldi en azından kalın derili diye istediğimiz hiçbir şey olmıycak diye birşey yok onu biliyoruz dimi?
slm canım benim burnum da kalın deriliydi.hatta bir doktor dünyada senin gibi burnu aşırı kalın derili insan oranı yüzde üç oranında dedi ve beni ameliyat etmeyeceğini söyledi.hem çok kalın derili hem de çok yağlı bir burnum vardı.ama ameliyatımı yapan doktorum bana çok güven verdi herşeyi artısıyla eksisiyle anlattı.kabul ettim ve oldum ameliyatımı.6 ay oldu ameliyat olalı burnumdan çok memnunum belki çok küçük ve kalkık bir burnum yok ama eskisine göre çok çok güzel.ve zamanla daha da oturup küçülecek ve güzelleşecek.

slm canım benim burnum da kalın deriliydi.hatta bir doktor dünyada senin gibi burnu aşırı kalın derili insan oranı yüzde üç oranında dedi ve beni ameliyat etmeyeceğini söyledi.hem çok kalın derili hem de çok yağlı bir burnum vardı.ama ameliyatımı yapan doktorum bana çok güven verdi herşeyi artısıyla eksisiyle anlattı.kabul ettim ve oldum ameliyatımı.6 ay oldu ameliyat olalı burnumdan çok memnunum belki çok küçük ve kalkık bir burnum yok ama eskisine göre çok çok güzel.ve zamanla daha da oturup küçülecek ve güzelleşecek.
Cok cok kalin derili demedi bana ama kalin deri dedi ve ameliyat sirasinda daha iyi anlarim ben bunu dedi bende ne diyecegimi bilemedim pazartesi gunu baska bir doktorla gorusucem ve inanin moralim gercekten cok bozulmustu hokka gibi bir burun istemedim istemiyorum zaten ama direkt olmaz diyince resmen hevesimi kacirdi

benim de hevesim kırılmıştı.zaten ben de çok küçük ve kalkık burun istemiyordum.demek ki doktor bu konuda kendine güvenmiyor diye düşündüm.araştırdım ve içime sinen bir doktor buldum,oldum ameliyatımı.sonuç ise mutluluk.iyiki o doktorun olumsuz yorumundan sonra vazgeçmemişim ve olmuşum bu ameliyatı diyorum.

benim de hevesim kırılmıştı.zaten ben de çok küçük ve kalkık burun istemiyordum.demek ki doktor bu konuda kendine güvenmiyor diye düşündüm.araştırdım ve içime sinen bir doktor buldum,oldum ameliyatımı.sonuç ise mutluluk.iyiki o doktorun olumsuz yorumundan sonra vazgeçmemişim ve olmuşum bu ameliyatı diyorum.
Suan bana gercekten buyuk bir mutluluk yasattin bende cok korkuyorum madem istedigim gibi bisey olmiycak neden oliyim ki dedim ustelik ucret o kadar fazlayken dedigin gibi doktordan doktora degisiyo sanirim umarim pazartesi gunu cok guzel gecer ama bu doktorun derin kalin demesini beklemiyor degilim ama ayni seyleri soylerse bu doktorda ameliyatimi olucam allahin izniyle bi yarcimci dc. dr var bide prof.dr var ben pzazartesi gunu prof. Dr. Mehmet orhan cizmeciye gidicem

Arkadaslar bende cok kalin ve yagli deriliyim.iki kez ameliyat oldum hem de cooook unlu doktorlara ama ne yazikki sonuc hep husran.cunku kalin deri ,doktorun elini kolunu bagliyor:(( eger ciddi bi problem yoksa hic yeltenmeyin operasyona.hakikaten zor ve sancili bi surec geciriyosunuz ustelik sonuc hic tatmin edici olmuyor.haa eger beklentiniz yuksek degilse,omrumden 1-2 yilin bosa gecmesini patates burunla gezmeyi goze aliyorum diyosaniz ve bir de etrafa sacacak fazla paraniz varsa olun tabiki :)) suan bircok bayanin bana kizdigini tahmin edebiliyorum ama bu durumu 2sefer aci tecrubeyle deneyimlemis biri olarak benim yasadiklarimi yasamayin diye tavsiyede bulunmaya calisiyorum.keske sihirli bi degnegim olsaydi ve ilk ameliyatimdan onceki gune geri donup bu isten vazgecseydim...

Selam kızlar bende bir ay once ameliyat oldum dr hakan gence kalın derı burunumun sadece ucunu yaptım biraz fark var ama çok kişi vark etmedi bile doktorumu aradım şiş dedi 6 ay surer dedi tam olarak ne zaman beli olur bilginiz varmı

canım ben de kalın deriliyim.ameliyat olalı 6 ay olmak üzere.ilk zamanlara göre burun ucumda hafif bir küçülme var.ama orası hala tek sert olan ve acıyan kısım.

Kizlar bugun doktorumla gorustum ve bana o kadar guven verici konustu ki ve diger doktora gore yapicagina emindi. Ben carsamba gunu allahin izniyle ameliyat oluyorum rabbim sizinde yolunuzundan sikintilarinizi ceksin :)

kalın derili olup ameliyat olan ve güzel sonuç alan var mı? şişlikler tam olarak ne zaman geçiyor 10 ay oldu ucu hala top gibi:/

benim de burnum kalın derili yaza ameliyat olmayı düşünüyorum.ameliyat sonrası nasıl bi dönem yaşanıyor?

Kalın derili bir burnum var. Ameliyat oldum ama istediğim küçülme olmadı. Can sıkıcı bir durum. Bu büyük burunla yaşamaya mecburum.

Back
X