Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de kalın deriliyim. Evet sonuç istediğim gibi olmadı ama eski haline göre daha güzel bir burnum oldu. Mükemmel bir burunlara sahip olamayacağız ama neden daha güzeline sahip olmayalım.Bugun bir Dr ile telefonda görüşme yaptım ve foto yolladım bana kalın derili oldugumu be sonucun beni mutlu etmeyeceğini ve olmamam gerektiğini söyledi be biliyorum bu haber seni mutlu etmedi ama bence olma dedi üzüntüden epey ağladım bugün çünkü 5 yıldır hep de araştırıyordum tam ikna olmuşken böyle olması canımı sıktı fotoğraf tan bu durum anlaşılır mı yada bu işte çok iyi olan bir Dr varmı?
Bugun bir Dr ile telefonda görüşme yaptım ve foto yolladım bana kalın derili oldugumu be sonucun beni mutlu etmeyeceğini ve olmamam gerektiğini söyledi be biliyorum bu haber seni mutlu etmedi ama bence olma dedi üzüntüden epey ağladım bugün çünkü 5 yıldır hep de araştırıyordum tam ikna olmuşken böyle olması canımı sıktı fotoğraf tan bu durum anlaşılır mı yada bu işte çok iyi olan bir Dr varmı?
Mükemmel olmasada olur ama daha kötü olur dedi bana Dr olduğundan daha iyi olabilme şansım varsa neden değerlendirmiyim ki Dr niz kimdi pekiCanım ben de kalın deriliyim. Evet sonuç istediğim gibi olmadı ama eski haline göre daha güzel bir burnum oldu. Mükemmel bir burunlara sahip olamayacağız ama neden daha güzeline sahip olmayalım.
Fındık gibi bi burun beklemiyorum zaten yada sivri istemiyorum ama bnm burnum çok geniş en azından saha iyi görünme şansım varsa bunu değerlendirmek isterim yıllardır bekliyorum bu durumda psikolojim dahada çok etkileniyor sanırım bu işte iyi bir hekim bulmalıyım
Ben daha geç iyileşmesine razıyım yorumlarınız için çok teşekkürlerKesinlikle doktor seçimi çok önemli. Türkiye de ztn çoğu kişinin kalın burun derisi var yani olmaz yada kötü olur demek yanlış bence sadece daha geç iyileşir demek daha dogru.
Ne demek daha kötü olur? Estetikte amaç mükemmellik değil yüze uyumlu doğal ve eskisinden daha güzel bir burun olması benim bildiğim. Benim doktorum izmirde Fahri Mola. Sen hangi şehirdesinMükemmel olmasada olur ama daha kötü olur dedi bana Dr olduğundan daha iyi olabilme şansım varsa neden değerlendirmiyim ki Dr niz kimdi peki
Ben kıbrıstayım ama iyi bi hekim için heryere gidebilirim bana kaşım gözün dudakların güZel bırak oda nazarlık kalsın dedi ben tabi hüsranNe demek daha kötü olur? Estetikte amaç mükemmellik değil yüze uyumlu doğal ve eskisinden daha güzel bir burun olması benim bildiğim. Benim doktorum izmirde Fahri Mola. Sen hangi şehirdesin
Seni ve burnunu merak ettim doğrusu. Bazen bizim gözümüze batan Yerlerimiz başkalarını hiç rahatsız etmiyor. Yani belki burnun yüzüne son derece uyumludur ama sen mükemmel olsun istediğin için beğenmiyorsundurBen kıbrıstayım ama iyi bi hekim için heryere gidebilirim bana kaşım gözün dudakların güZel bırak oda nazarlık kalsın dedi ben tabi hüsran
Bende kalın deriliyim ve 10 seneden sonra ikinci ameliyatımı bi cesaret gelip oldum çoğu arkadaşın dediği gibi ilk başta hoş duruyodu ama zamanla uç kısmı sağa doğru yamuldu yanlardan iyi görünüyodu önden yamuktu şuan bandajlıyım heycanla bekliyorum açıkcası okuyunca canım sıkıldı biraz umarım bu sefer olmuştur iki gün sonra bandajım açılacak açılınca gelişmeleri yazarım
İnş dediğiniz gibi olur bilen arkadaşlarımdan olumlu yorum aldım ama moral olsun diye söylüyorlardır diye düşündüm akay hastanesinde hakan beye oldum ameliyatımıÇok doğal güzel olmuş. Yüzünüze çok yakışmış. Biraz şiş. Zamanla oturunca daha güzel olacak kesin.
Valla kalın deriler öyle sonuç alabiliyorsa demek ki ameliyat olmalıyız. Doktorunuz kim bu arada ?
İnş dediğiniz gibi olur bilen arkadaşlarımdan olumlu yorum aldım ama moral olsun diye söylüyorlardır diye düşündüm akay hastanesinde hakan beye oldum ameliyatımı