Ben kalın deriliyim ve sonuçtan çok memnunum burnum baya küçüldü :) Doktorum Emre İlhan
rice etsek resim gönderebilir misiniz? özelden de olur. Emre İlhanı düşünüyordum ançak ne kadar kalın deride başarılı bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
valla yardımcı olursunuz. Emre Beyin kalın deride başarılı olduğunu açıkcası düşünmüyorum. Ama resimleriniz belki fikrimi değiştirecek. Emre Beyle 2012 görüştüm. Zaten şuan yoğunluktan dolayı kalın derili sıkıntılı burnu yapmaz.Özelden yollayabilirim tabi. Bence kalın deride en başarılısı emre bey.
bana da özelden gönderebilir misiniz fotolarıÖzelden yollayabilirim tabi. Bence kalın deride en başarılısı emre bey.
valla yardımcı olursunuz. Emre Beyin kalın deride başarılı olduğunu açıkcası düşünmüyorum. Ama resimleriniz belki fikrimi değiştirecek. Emre Beyle 2012 görüştüm. Zaten şuan yoğunluktan dolayı kalın derili sıkıntılı burnu yapmaz.
Resim paylasabilir misiniz? ben tam tersini biliyorum. Emre ilhan kalın deri doktoru değil. Acaba yanlış mi biliyorum? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü en yakın zaman ameliyat olmayı düşünüyorum başka doktoraBen yıllarca gezmiş biri olarak kesinlikle kalın deride emre beyden başarılı olanı görmedim. Gittiğim çoğu doktor burnumu yapmak istemedi mesela. Şu an küçük bir burnum var çok memnunum. İçinize sinmesi çok önemli tabiki güven meselesi bu.
Merhaba Arkadaslar, benim burunumda malesef kalin dereli ve oldukca büyük... Bir ay sonra hem görüsme hem ameliyat Dr. Baris Cakir da olcak.. ve inanin cok kararsizim... Yardim lütfen
Barış Çakır ameliyata uygun olmadığımı söyledi. Sadece Barış Çakır değil başka doktorlardaÇok kararsızım pek doktor seçeneğimde yok. Şuan aklımda 3 doktor var.
Votetoda, peki niye uygun olmadigini söyledilermi ? Ve senin burun revizyon mu olucak yada ilk ameliyat mi? Baris Cakir resimlerimi görüp öyle yorum yapti... Kalin dereli ve oldukca büyük burnum varmis :).
Sizce hangi doktor iyi ?
Merhaba, öncesi sonrasi resmini gösterebilirmisin acaba burnunun? Merak ettim gercekten, simdiye kadar Kalin derili burun cok kücülten göremedim... Istesemde özeldende atabilirsin tabiBen yıllarca gezmiş biri olarak kesinlikle kalın deride emre beyden başarılı olanı görmedim. Gittiğim çoğu doktor burnumu yapmak istemedi mesela. Şu an küçük bir burnum var çok memnunum. İçinize sinmesi çok önemli tabiki güven meselesi bu.
Merhaba, öncesi sonrasi resmini gösterebilirmisin acaba burnunun? Merak ettim gercekten, simdiye kadar Kalin derili burun cok kücülten göremedim... Istesemde özeldende atabilirsin tabi
Ben de kalın deriliymişim ve iki hafta önce emre beye ameliyat oldum.büyük yayılmış bi burnum vardı ve şu an şiş olmasına rağmen hoşuma gidiyo emre beyle bi görüşün benceResim paylasabilir misiniz? ben tam tersini biliyorum. Emre ilhan kalın deri doktoru değil. Acaba yanlış mi biliyorum? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü en yakın zaman ameliyat olmayı düşünüyorum başka doktora
Resim paylaşır misinizBen de kalın deriliymişim ve iki hafta önce emre beye ameliyat oldum.büyük yayılmış bi burnum vardı ve şu an şiş olmasına rağmen hoşuma gidiyo emre beyle bi görüşün bence
Resim paylaşmıyorum ama size özelden yolladımResim paylaşır misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?