Kalın deri ameliyatı

Bende kalin deriliyim kafayi yiycem (

Emre beyin ameliyat ucreti nedir bide cok ileri tarihe mi veriyor ameliyati ?

Bende kalin deriliyim kafayi yiycem (

Emre beyin ameliyat ucreti nedir bide cok ileri tarihe mi veriyor ameliyati ?
Galiba şu an arayıp randevu alınca 14bin ama emin değilim.malesef 1 yıldan daha uzun süreye veriyo ameliyat tarihini ama çabuk geçiyo zaman beklerken

Merhaba Arkadaslar, benim burunumda malesef kalin dereli ve oldukca büyük... Bir ay sonra hem görüsme hem ameliyat Dr. Baris Cakir da olcak.. ve inanin cok kararsizim... Yardim lütfen
Merhaba ameliyat oldunuzmu? Bariş çakır benim burun resimlerime deriniz cok ince uygun değil dedi.. Sizedir tersi yorum yapmış. Ben pek bilgili değilim bu deri konusunda..

Merhaba ameliyat oldunuzmu? Bariş çakır benim burun resimlerime deriniz cok ince uygun değil dedi.. Sizedir tersi yorum yapmış. Ben pek bilgili değilim bu deri konusunda..

BANA İSE KALIN DERİLİSİN UYGUN DEĞİLSİN DEDİ. BARIŞ ÇAKIRA KALIN DERİLİ OLUP AMELİYAT OLAN VAR MI? BİLDİĞİM KADAR KALIN DERİLERİ AMELİYAT ETMİYOR.

BANA İSE KALIN DERİLİSİN UYGUN DEĞİLSİN DEDİ. BARIŞ ÇAKIRA KALIN DERİLİ OLUP AMELİYAT OLAN VAR MI? BİLDİĞİM KADAR KALIN DERİLERİ AMELİYAT ETMİYOR.

ee bana da kalın derilisin dedi ama ameliyat etmem filan dememişti allah allah..kafam karıştı şimdi :/

Resim atabilirmisniz acaba? Benim suan cok kalkık siz 2. Ay dediniz ondan soruyorum sonradan o kalkıklık düşüp nırmal oluyor mu sizinde ölemiydi

Resim atabilirmisniz acaba? Benim suan cok kalkık siz 2. Ay dediniz ondan soruyorum sonradan o kalkıklık düşüp nırmal oluyor mu sizinde ölemiydi
Benim hic kalkik olmadi anlamiorum once kalkik sonra inio bazi hastalarin bende hic ole bisi olmadi burun yanaklari hafif odemliydi onlar gecti simdi ufak bi top var onu indircez sol tarafta o kadar

Ne güzel az sıkıntılı olmuş herhlde.benim şuan yanaklarım tombiş tombiş oldu şişti inş en yakın zamanda iner diye bekliorum burnumda kalkık domuzdan halliceyim

kızlar çok merak ettim burunlarınızı ya işallah istediğiniz gbi olur herşeyama bizimde merakımızı giderin lütfen resimlerinizi görmeyi çok istiyorum çok istiyorum ameliyat ama korkuyorum kalın derililer başarılı olmuyomuş muhabbeti beni korkutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…