Galiba şu an arayıp randevu alınca 14bin ama emin değilim.malesef 1 yıldan daha uzun süreye veriyo ameliyat tarihini ama çabuk geçiyo zaman beklerkenBende kalin deriliyim kafayi yiycem(
Emre beyin ameliyat ucreti nedir bide cok ileri tarihe mi veriyor ameliyati ?
1 yil nedir ya yemin ediyorum cocugumu estetik cerrahi yapicamGaliba şu an arayıp randevu alınca 14bin ama emin değilim.malesef 1 yıldan daha uzun süreye veriyo ameliyat tarihini ama çabuk geçiyo zaman beklerken
bana da özelden fotografınızı yollar mısınız lütfenResim paylaşmıyorum ama size özelden yolladım
Size de yolladımbana da özelden fotografınızı yollar mısınız lütfen
Merhaba ameliyat oldunuzmu? Bariş çakır benim burun resimlerime deriniz cok ince uygun değil dedi.. Sizedir tersi yorum yapmış. Ben pek bilgili değilim bu deri konusunda..Merhaba Arkadaslar, benim burunumda malesef kalin dereli ve oldukca büyük... Bir ay sonra hem görüsme hem ameliyat Dr. Baris Cakir da olcak.. ve inanin cok kararsizim... Yardim lütfen
Merhaba ameliyat oldunuzmu? Bariş çakır benim burun resimlerime deriniz cok ince uygun değil dedi.. Sizedir tersi yorum yapmış. Ben pek bilgili değilim bu deri konusunda..
BANA İSE KALIN DERİLİSİN UYGUN DEĞİLSİN DEDİ. BARIŞ ÇAKIRA KALIN DERİLİ OLUP AMELİYAT OLAN VAR MI? BİLDİĞİM KADAR KALIN DERİLERİ AMELİYAT ETMİYOR.
ee bana da kalın derilisin dedi ama ameliyat etmem filan dememişti allah allah..kafam karıştı şimdi :/
çok merak ettim bana da yollar mısın????Resim paylaşmıyorum ama size özelden yolladım
Ben kalın deriliyim ve sonuçtan çok memnunum burnum baya küçüldü :) Doktorum Emre İlhan
Ben de kalın deriliymişim ama çok değil 4 buçuk ay önce oldum emre beye çok memnunumee bana da kalın derilisin dedi ama ameliyat etmem filan dememişti allah allah..kafam karıştı şimdi :/
Benim hic kalkik olmadi anlamiorum once kalkik sonra inio bazi hastalarin bende hic ole bisi olmadi burun yanaklari hafif odemliydi onlar gecti simdi ufak bi top var onu indircez sol tarafta o kadarResim atabilirmisniz acaba? Benim suan cok kalkık siz 2. Ay dediniz ondan soruyorum sonradan o kalkıklık düşüp nırmal oluyor mu sizinde ölemiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?