- 31 Ekim 2015
- 240
- 110
- 23
Korkma bana simdi genr ol deseler gene olurum morarma sisme domuzcuk burun ucu agri sizi nefes alamama hic birinj yasamadim sukurkızlar çok merak ettim burunlarınızı ya işallah istediğiniz gbi olur herşeyama bizimde merakımızı giderin lütfen resimlerinizi görmeyi çok istiyorum çok istiyorum ameliyat ama korkuyorum kalın derililer başarılı olmuyomuş muhabbeti beni korkutuyo
Korkma bana simdi genr ol deseler gene olurum morarma sisme domuzcuk burun ucu agri sizi nefes alamama hic birinj yasamadim sukur
Ben krndi doktorumda gordum 1 2 hastasini kalin ve yagli derilo gayetde dogal ve guzel burunlar siz girmediniz die yok demek deil bu demekki iyi doktoru bulamamissiniz
Emre ilhan :) ben de kalın deriliyim albümüme bakabilirsiniz şu an 5.aya yaklaştım ve eskisine göre baya minik bi burnum varDoktor ismini paylaşır mısınız ? Çok merak ettim
Canım albümüme bakabilirsinkızlar çok merak ettim burunlarınızı ya işallah istediğiniz gbi olur herşeyama bizimde merakımızı giderin lütfen resimlerinizi görmeyi çok istiyorum çok istiyorum ameliyat ama korkuyorum kalın derililer başarılı olmuyomuş muhabbeti beni korkutuyo
Ben seçtim ama hata değil hayatımda aldığım en doğru karar diye düşünüyorum.tabi herkesin kendi tercihiBenimkide cuneyt ozek ...bence ismi duyulmus sisirilmis doktorlari secmekde bi hata ...neyse ...
Bence 10 bin verip olcağınıza para biriktirin bekleyin ne kadar zaman olursa.ama randevuyu erken alın ki bide onu beklemeyin. tabi benim fikrimRevizyon olacam. Ünlü doktorlar 20 000 istiyor. En ucuzu 15.000 . Ünlü olmayan birisine olmaktan korkuyorum sonuçta revizyon 3 kere. 4 kere olmak istemiyorum.
Yaa gerçekten mükemmel olmuş burnun canım Bn emre ilhana muayene için randevu aldım şuan marta verdiler düşün ben o zaman bırakırsam yapamam eylül ekim gbi yaptırmak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum ama emre ilhanı çk merak ediyorum herkes çk ii diyo amaCanım albümüme bakabilirsin
Bence 10 bin verip olcağınıza para biriktirin bekleyin ne kadar zaman olursa.ama randevuyu erken alın ki bide onu beklemeyin. tabi benim fikrim
Çok teşekkür ederim canım :) benim burnum büyüktü ama çok aşırı değildi yani yüzüme göre büyüktü delikleri falan.kemerim yok gibiydi ama deviasyon da vardı.ifadem baya değişti ameliyattan sonra beklediğine değceğini düşünüyorum senin de.Yaa gerçekten mükemmel olmuş burnun canım Bn emre ilhana muayene için randevu aldım şuan marta verdiler düşün ben o zaman bırakırsam yapamam eylül ekim gbi yaptırmak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum ama emre ilhanı çk merak ediyorum herkes çk ii diyo ama
Bekle diosun yani ya gerçekten kafam karışıktı bu konuda seni görünce niyeyse beklemem gerek diye düşündüm bndeÇok teşekkür ederim canım :) benim burnum büyüktü ama çok aşırı değildi yani yüzüme göre büyüktü delikleri falan.kemerim yok gibiydi ama deviasyon da vardı.ifadem baya değişti ameliyattan sonra beklediğine değceğini düşünüyorum senin de.
Çok beğendim valla burnunu maşallah nazar değmesinÇok teşekkür ederim canım :) benim burnum büyüktü ama çok aşırı değildi yani yüzüme göre büyüktü delikleri falan.kemerim yok gibiydi ama deviasyon da vardı.ifadem baya değişti ameliyattan sonra beklediğine değceğini düşünüyorum senin de.
çok sağol canımm inşallah senin de istediğin gibi bi burnun olurÇok beğendim valla burnunu maşallah nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?