Kalın Derili burnum - çıkıntılar - 13. ay

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
arkadaslar benim 13. ayım. Burnumun basından berı sol tarafında kanat kısmında bır cıkıntı bombe vardı o hıc gecmedi. Burnum 9. ay gıbı cok ınceldı kucuk bır burun oldu ama 1 ay once burnum tekrar kalınlastı cok ilginc bır sekılde. 1 aydır tekrar kuculur dıye beklıyorum :( ayrıca sag tarafımda kanat kısmında da bır cıkıntı olusuyor. Acaba sislerim düzensiz indiği içinmi bana ole geliyor. Düzelirmi düzelmezmi lütfen yardımcı olun.. Doktorum cok net bişey demiyor inanın psıkolojım berbat.

Merhaba. Senin konularını falan görüyorum sürekli ben ve sen ayni ayda ameliyat olduk benimde 13. Ayim. Benimde başından beri burnumun sirt kısmında hafif bir çıkıntı vardı hala daha var yani ben artık bu saatten sonra geçeceğini sanmıyorum cok belirgin bir sey degilse takma kafaya alışmaya çalış. Ben artik kabullenmeye çalışıyorum.

arkadaslar benim 13. ayım. Burnumun basından berı sol tarafında kanat kısmında bır cıkıntı bombe vardı o hıc gecmedi. Burnum 9. ay gıbı cok ınceldı kucuk bır burun oldu ama 1 ay once burnum tekrar kalınlastı cok ilginc bır sekılde. 1 aydır tekrar kuculur dıye beklıyorum :KK43: ayrıca sag tarafımda kanat kısmında da bır cıkıntı olusuyor. Acaba sislerim düzensiz indiği içinmi bana ole geliyor. Düzelirmi düzelmezmi lütfen yardımcı olun.. Doktorum cok net bişey demiyor inanın psıkolojım berbat.
Tamamen sıcaklarla alakalı bir durum sıcaklar bitince eski haline dönecektir merak etmeyin

Benimde 11 ay oldu kemer bölümü o kadar şiş ki anlatamam yaklaşık 4 Aydan beri aynı hatta arttı bile. Kaş arası çok şiş kalın burnum baya hiç küçülme olmadı 13 temmuzda doktorla randevum var sizce revizyonu kabul eder mi törpülemesi lazım o kalın yeri çünkü

Benimde 11 ay oldu kemer bölümü o kadar şiş ki anlatamam yaklaşık 4 Aydan beri aynı hatta arttı bile. Kaş arası çok şiş kalın burnum baya hiç küçülme olmadı 13 temmuzda doktorla randevum var sizce revizyonu kabul eder mi törpülemesi lazım o kalın yeri çünkü
Benım doktorum revizyon yapmak istemedi ama ben çok direttim istersen yaparım ama onermıyorum dedi. Canım benım burnumda gec indi biraz daha sabırlı ol bence. Eğer cok kusurlu birsey yoksa

ya 11 ay oldu ama bu kadar süreden sonra o kalınlık gider mi kavis oluşur mu bilmiyorum ya sen ne yapmayı düşünüyorsun ayrıca foto atabilir misin özelden merak ettim canım ya

Benım ıncelen burnm neden tekrar kabalastı onuda anlamadım. Zaten cıkıntı basından berı vardı ama gıt gıde buyumesı cok sacma

Merhaba. Senin konularını falan görüyorum sürekli ben ve sen ayni ayda ameliyat olduk benimde 13. Ayim. Benimde başından beri burnumun sirt kısmında hafif bir çıkıntı vardı hala daha var yani ben artık bu saatten sonra geçeceğini sanmıyorum cok belirgin bir sey degilse takma kafaya alışmaya çalış. Ben artik kabullenmeye çalışıyorum.
benim de cikinti var, 2. ayımda fark ettim, 7 ay oluyor gecmedi, geçmezde zaten.

Back
X