- 13 Şubat 2010
- 23
- 0
- 1
- Konu Sahibi ozlemozlem4141
-
Arkadaşlar benim de burnum kocamandı, önden kalın ve etli idi. kanatlarım da çok etli. Ameliyat oldum gerçi bende septum deviasyonu da vardı. yandan da çok az kemerliydi. kemer 1 mm alındı ama ben buna memnunum. önden burnum çok değişmedi henüz 25 günlüğüm ama ucu biraz toparlandı, çok değil, yine de eski burnumdan daha ince, bi de uzunluğu da vardı ucu toparlanınca burnum daha kalkık göründü, ekstradan kaldırma işlemi yapılmadı, doğal hali. ben memnunum gerçi delikler asimetrik ama zamanla oturuyor ben buna şahidim. eğer çok asimetrik kalıp ta beni rahatsız ederse doktor kolay hallederiz dedi.
benimde derim kalın henüz 12.günümdeyim gayet hızlı iyileştim şuana kadar bi sıkıntı yok ilerleyen günlerdede olmaz inşallah
kalin derili olup da ameliyatla burun ucu hala tombul olmayan yok mu aranizda? :) eyvah eyvah tum hayallerim suya mi dusuyor(
korkma eluard sende bendensin.. ben ameliyat olunca sana destek olurum yada köstek:))) artık memnuniyetime göre değişir... bu arada olmayı düşünüyormusun sende.
burnun güzel gözüküor geçmiş olsun. ameliyatını kim yaptı
özlem senin burnunu çok merak ediyorum resimlerini benimde kalın derili galiba ya anlayamadm ama :s
özlem benide arkadaşın olarak ekleye bilir misin.. benim burnumda senin gibi kalın derili ve yağlı.. ben ameliyatımı olalı bir ay oldu ve senin gibi şanslı değilim.. şimdi emre ilhan beyi düşünüyorum ikinci ameliyatım için.. onun için fotoğraflarını koyduğunda arkadaş listesine eklersen sevinirim..
canım sağlık problemlemlerim nedeniyle estetikte dahil bir ay önce ameliyat oldum bende.. doktoruma çok güvendim.. güvencim sağlık konusunda zedelenmiş değil ama estetik olarak beklentim bu değildi.. ve ameliyat öncesinde bu siteden haberim bile yoktu.. sonrasında bu tip sorunlar yaşadığım için internette arayışa girdim.. daha önceki yorumlarımda bazı konularda bahsettim durumumu.. bilseydim senin gibi emre ilhana olurdum ameliyatımı.. o yüzden şanslısın.. sağlık problemim yok ama yeni şekliyle ilgili problemim var.. ve bu yüzden emre ilhanı düşünüyorum..
mutlaka görüşmelisin bence. ne kadarolduki ameliyatın., hangi dr oldun bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?