kalın derililerde burun ameliyatı YARDIM

Arkadaşlar benim de burnum kocamandı, önden kalın ve etli idi. kanatlarım da çok etli. Ameliyat oldum gerçi bende septum deviasyonu da vardı. yandan da çok az kemerliydi. kemer 1 mm alındı ama ben buna memnunum. önden burnum çok değişmedi henüz 25 günlüğüm ama ucu biraz toparlandı, çok değil, yine de eski burnumdan daha ince, bi de uzunluğu da vardı ucu toparlanınca burnum daha kalkık göründü, ekstradan kaldırma işlemi yapılmadı, doğal hali. ben memnunum gerçi delikler asimetrik ama zamanla oturuyor ben buna şahidim. eğer çok asimetrik kalıp ta beni rahatsız ederse doktor kolay hallederiz dedi.

benim derimde kalin bir defa ameliyat oldum ayni sorunu hala yasiyorum kemer alindi ama burnum hala kaba...bazi doktorlar burun derisini lazerle inceltiyor ondan sonra ameliyat ediyor arastir biraz i-net bi kac sayfa var orda anlatiliyor...

doktorun kim birde foton varmı

kalin derili olup da ameliyatla burun ucu hala tombul olmayan yok mu aranizda? :) eyvah eyvah tum hayallerim suya mi dusuyor (

korkma eluard sende bendensin.. ben ameliyat olunca sana destek olurum yada köstek:))) artık memnuniyetime göre değişir... bu arada olmayı düşünüyormusun sende.

evet ozlem haziran sonu gibi olmayi dusunuyorum bi aksilik cikmazsa:) seninki daha yakinsa sen destek ol bana, aman aman kostek deme sakin ..:))

selam kızlar bende kalın derililerdenim :) ama yapacak bişi yok... daha önce yani bundan 9 sene önce ilk ameliyatımı oldum ama şu an çok da memnun olmadığımdan ikinci ameliyatı planlıyorum.... kemer bende yoktu ama o burunun ortasındaki kemikler yana doğru ivmelendi ve hafif ayrık gibi ama sadece elleyince belli oluyor... Ben önceki ameliyatımı prof. a olmuştum bağdat cd. kendisi bu sefer çok kafam karışık....

Daha önce olduğum doktora gittim sadece ameliyathane parasını alıp düzeltebileceğini söyledi ama burnun ucunu elleyemem diyor kalın derili olduğu için ellesemde aynı olur zamanla dedi....
medipole gittim oradaki doktorda bir rakam verdi ve aynı şeyi söyledi kemikleri bir araya getiririm ama ucu kalın olduğu için elleyemem az bişi toplarız dedi.....
en son emre ilhan a gittim kendisi yeni tekniklerle yapabileceğini ancak 1 sene sonra oturacağını ve sabredersem çok güzel sonuç alacağımızı söyledi... ama tabiki rakamlarını herkes biliyor... ciddi iyi para .....

ben ne yapacağımı şaşırdım... emre beyi istiyorum ama onun için birikim yapmam gerekecek... o da biriktir paranı gel dedi zaten ve saatlerce ilgilendi...

bende araştırma halindeyim hala daha aklımda bunlardan sadece ilhan bey kaldı.... bakalım ondan daha isteyeceğim bir doktor daha olacak mı?
önerileriniz varsa sevinirim tabiki...
:teytey:

kızlar anladığım kadarıyla siz kalın deriden ziyade önden genişlikten bahsediyorsunuz,çünkü benim de derim kalın ama önden geniş değil burnum,resim koyacağım baya inceltilmiş bi burun ama nasıl koyabileceğimi bilmiyorum

arkadaslar bi soru sorucam pek anlamadım sizede sacma gelebilir sordugum sey ama bilmedim ben.şimdi siz diosunuz ya kaloın derili bu normal dersimi kalın burnuyla alakalı bişeymi.. bide ucu yuvarlaksa pek ii olmuomu??yani düzelmemesinin sebebi kalın derimi ucu yuvarlak diyemi?

özlem benide arkadaşın olarak ekleye bilir misin.. benim burnumda senin gibi kalın derili ve yağlı.. ben ameliyatımı olalı bir ay oldu ve senin gibi şanslı değilim.. şimdi emre ilhan beyi düşünüyorum ikinci ameliyatım için.. onun için fotoğraflarını koyduğunda arkadaş listesine eklersen sevinirim..

neden nasıl bi sorun var sende merak ettim..

canım sağlık problemlemlerim nedeniyle estetikte dahil bir ay önce ameliyat oldum bende.. doktoruma çok güvendim.. güvencim sağlık konusunda zedelenmiş değil ama estetik olarak beklentim bu değildi.. ve ameliyat öncesinde bu siteden haberim bile yoktu.. sonrasında bu tip sorunlar yaşadığım için internette arayışa girdim.. daha önceki yorumlarımda bazı konularda bahsettim durumumu.. bilseydim senin gibi emre ilhana olurdum ameliyatımı.. o yüzden şanslısın.. sağlık problemim yok ama yeni şekliyle ilgili problemim var.. ve bu yüzden emre ilhanı düşünüyorum..

mutlaka görüşmelisin bence. ne kadarolduki ameliyatın., hangi dr oldun bu arada...

mutlaka görüşmelisin bence. ne kadarolduki ameliyatın., hangi dr oldun bu arada...

bir ay oldu canım olalı.. doktorumun ismini vermiyorum ama şunu diyebilirim sitede hiç isminden bahsedilmemiş.. diğer hastaları memnun kalıp bu memnuniyetsizlik hastalarının arasından banada denk gelmiş olabilir.. bir ay olduğu içinde beklemek zorundayım zaten.. ama ameliyat olabilir miyim onuda bilmiyorum çok sarsıldım her gün yeniden kendimi toparlamaya çalışıyorum ve buda çok zor.. bunların üstesinden gelebilmem için zaman, burnumdaki ödemlerin iyileşmesi içinde zamana ihtiyacım var.. ve karar veremesemde ilerisi için emre bey gibi bir doktordan başkasını düşünmüyorum...

özel mesaj yazamıyorum şu an için bana özelden mail adresini gönderirsen ayrıca çok sevinirim yeni ameliyat geçirmiş birisi olarak ve emre beye olduğun için çok daha detayına inicek merak ettiğim sorular olucak... bilgilerini benimle paylaşabilirsen bunada çok sevinirim:) yeni burnunu görmek dileğiyle...

bende kalın derili bir burna sahibim ve burun deliklerimde genişti aynı zamanda ..Allah a şükür sorunsuz bir ameliyat yasadım ve burnumdan şuan çok memnunum .iyileşme sürecimde gayet kısa ve sorunsuz geçti .size tek tavsiyem burnunuzu suçlamadan önce kendisine güvenen bu ameliyatı becerebilecegine güvenen doktorlar secmeniz ..sorunsuz bir burnu ameliyat etmeyi bütün doktorlar becerir önemli olan şekli bozuk ve sorunlu burnu şekle sokmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…