- Konu Sahibi ozlemozlem4141
-
benim hem kikirdagim cok sert hemde burun etim oldukca kalin, hatta doktorum bile dedi hastalarimdan en etli buruna sahip olanlardansin diye, benim burnum hem genis hem büyük hem etliydi, Emre Ilhan hem burnumun köprüsünü aldi, hem kücültü, hem icteki yamuklugu düzeltti, hemde burnum cok genisti, yanlardan daraltti, ne dikis izi var ne birsey, cokta memnunum, bende ilk tereddüt ettim, etim kalin illa dikisler görünür diye ama allahtan eser yok, Emre beyin ellerine saglik, süper bir doktor tavsiye ederim.
bizim asla ince uzun veya atiyorum findik burnumuz olmayacak, zaten ben öyle birsey asla istemedim, kalin derili burunlardan da cok güzel burunlar oluyor, ben burnumu gören herkes cok güzel olmus, iyiki yaptirmissin, hatta kilo mu verdin dedi! Yüzüm daha zarif ve ince duruyormus. "Sadece" burnumu yaptirdim, yüzümde ondan baska bir islem yapilmadi. Daha resim yükleme firsatim olmadi. Bence o kadar kanaatkar olman gerekmiyor, tabi seninde ne istedigine de bagli, ben sonuctan cok memnunum.
Sabirsizlikla bekliyorum cicolat, insallah agrisiz sizisiz gecer ameliyatin ve sonrasi, hersey istedigin gibi olur ve ameliyattan önce sonra süreci cok cabuk atlatirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?