kalın derililerde burun ameliyatı YARDIM

seviyorumseni benimde demek istediğim işte bu.. 20 yıllık burnumu belki kimi zaman yadırgadım ama inan insan kendi burnu olduğu için ameliyat sonrası onu arıyor.. böyle bir psikoloji var.. ha sorarsan ameliyat olduğum burnum kendi burnumdan güzel ama dediğin gibi doktorun elinden çıkar bu iş.. istese, gerçekten daha güzelini yapabilirdi.. amatörce yapılmış bir ameliyat.. insanı o kadar kıvrandırıyor ki, bir seferde olsaydı da tam olsaydı dedirttiyor..

ameliyat sonrası ne girinti vardır ne de çıkıntı.
ne bir şekil vardır, ne de göze hoş görünen bir oyuk.
burnunuz şekil olarak büyük bir patatese benzer ve yüzünüzün ortasında durur.

kendim de dahil,tüm kalın derili arkadaşlara sabır ve kanaat dilerim.

8.ayı bitiriyorum hala aynı. hala yamuk. sence değişir mi bu saatten sonra? çok biçimsiz. kusurlu.

Merhaba kizlar, benim burnum da kalin derili, fakat birkac doktorla görüsmeme ragmen sorunla karsilasbilecegim söylenmedi. sadece burda adi gecen doktorlardan biri iyilesme sürecinde sabirli olmaniz gerekir demisti. forumu okuyunca telaslandim gercekten; bu kadar zaman gecmesine ragmen iyilesmediginden bahsediliyor.. doktorunuzun ismini yazabilirmisiniz?

benim burnum da kalın deriliydi,ancak alçı ilk çıktığında gayet şekilli güzeldi.tek kusuru çok kalkıktı.şimdi üzerinden 3,5ay geçti.kalkıklığı eskisi kadar değil.burnumu çok beğeniyorum ,iyileşme sürecimde sıkıntılı olmadı.bir haftada morluk kalmamıştı.sanırım bünye ve doktorun mahareti ile ilgili bunlar...

benimki de cok kalin deriliydi.. oldum ameliyat ve sonuc simdiden guzel :) cok korkuyordum kalin derili oldugu icin basarisiz mi olur diye ama bosa endiselenmissim, cunku cok memnunum ve uc ay bile olmadi daha olali. Doktorum cok sabirli olman gerek, bir sene surer demisti.. bakalim degisecek mi..

Durumu abartmışsınız bence,kalın derili olup ta ne güzel sonuçlar alan arkadaşları da gördük burda..Benim burnumun derisi de çok ince,ne yalan söyliyim keşke kalın derili olsaydım demeye başladım ameliyatımın 7.ayından sonra..Nihai şeklini almıyor hissi veriyor her yıl değişiyor sanki..Ve bunun bir sonu yokmuş gibi geliyor bana.Kalitesiz bir kumaşa sahibim,doğru.En güzeli normal deri tabii ama kalın derili olup ta canınınzı sıkmayın fazla,hatayı çok güzel kamufle ediyor bir de bu açıdan düşünün..

dün cok telaslanmistim, cevaplayan herkese cok tesekkürler!
aslinda pozitif düsünen bir insanim, burun derimle ilgili problem yasayacagimi düsünmüyorum, sadece tamponlar yüzünden burundan nefes alamamak cok zor olsa gerek!

benımde kalın derili,ama burnum gayet ıyı oldu..sadece ıyıleşmesı zaman alıcak demıştı doktorum,sureç uzun olsada burnumdan cok memnunum

benim hem kikirdagim cok sert hemde burun etim oldukca kalin, hatta doktorum bile dedi hastalarimdan en etli buruna sahip olanlardansin diye, benim burnum hem genis hem büyük hem etliydi, Emre Ilhan hem burnumun köprüsünü aldi, hem kücültü, hem icteki yamuklugu düzeltti, hemde burnum cok genisti, yanlardan daraltti, ne dikis izi var ne birsey, cokta memnunum, bende ilk tereddüt ettim, etim kalin illa dikisler görünür diye ama allahtan eser yok, Emre beyin ellerine saglik, süper bir doktor tavsiye ederim.

benımde kalın derili,ama burnum gayet ıyı oldu..sadece ıyıleşmesı zaman alıcak demıştı doktorum,sureç uzun olsada burnumdan cok memnunum

Merabalar kızlar,

Benim de burnum ucum kalın derili, ve yuvarlak,
Bununla ilgili başlıkları tararken hep moralim bozuluyor.:26: Çünkü bu yaza bende düşünüyorum.

Sen kime olmuştun sadelina
, beni eklermisin varsa bi de resim.

,
Merhaba cnm ,

Resimin varmı. Benimkininde ucu etli çok moralim bozuldu kanaatkar olmamız gerektiğini söyleyen arkadaşlar var.

Ne kadar kanaatkar olmalı mesela

bizim asla ince uzun veya atiyorum findik burnumuz olmayacak, zaten ben öyle birsey asla istemedim, kalin derili burunlardan da cok güzel burunlar oluyor, ben burnumu gören herkes cok güzel olmus, iyiki yaptirmissin, hatta kilo mu verdin dedi! Yüzüm daha zarif ve ince duruyormus. "Sadece" burnumu yaptirdim, yüzümde ondan baska bir islem yapilmadi. Daha resim yükleme firsatim olmadi. Bence o kadar kanaatkar olman gerekmiyor, tabi seninde ne istedigine de bagli, ben sonuctan cok memnunum.

bende kalın deriliyim ama benim burnum çok tombul geniş değildi deviasyon için oldum ama burun ucumuda düzelttirdim ameliyat olmuşken doktorum emre ilhan 1buçuk ay önce oldum şu an çok memnunum doktor bey baya kalın derilisin 1senede oturur demişti ama çok çabuk iyileştim ben sonuç umduğumdan da daha iyi oldu çoook memnunum kalın derili burunların ameliyatı daha zor oluyor o yüzden doktor kesinlikle çok önemli her doktor yapamıyor iyice araştırmak lazım..

arkadaşlar,meğer kalın derililer olarak sayımız ne kadar fazla imiş:) bi ara bayağı üzülüyodum ne bahtsız burunluyuz diye ama güzel sonuçları görmek insanın içini ferahlatıyor.kanaatkar olmakta fayda var bence de çünkü kalın derililerde öyle fındık fıstık burun,kalkık burun ,ucu sivri burun vs vs vs olmuyor...hani bazı estetikler mucize yaratıyor sanki,inanılmaz bir değişimi beraberinde getiriyor ama ben çevremde çirkin ördek yavrusundan güzel kuguya dönmüş bir kalın derili hiç görmedim,niye? çünkü biz zaten bebek gibiyiz:))beklentilerinizi bu yönde tutarsanız en azından ciddi bir hayal kırıklığı yaşamamış olursunuz

kalın derılı uzun yamuk ve etli burnum vardı,şimdı ıse eskıye göre ufak bı burnum var şükürler olsun

sadelinacım,burnun gayet güzel ve doğal olmuş,yüzüne çok yakışmış ve seni gençleştirmiş adeta.doktorunun eli son derece başarılı belliki ama resimlerden anladığım kadarıyla derin çok kalın ve sorunlu değilmiş bence.bu yuzden teknik olarak doktorunu çok zorlayan bir operasyon olmamıştır tahminimce.zaten bir doktor için en ideal burun ; ne ince ne kalın derili olandır.seninki de bu şanslı gruba giriyor zannımca...zaten senin asıl kalınlık ucundaymış onu da necdet bey tamamen almış ,haliyle şeklini almasını olumsuz yönde etkileyecek deri sıkıntısı kalmamıs(ki dikkat ettiğim kadarıyla dudaklarının da ön plana çıkmasını sağlamış bu detay) velhasılı kelam son derece şık bir burun olmuş,güle güle kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…