Elektrikli Süpürgeler Kaliteli kablosuz süpürge önerisi

Benim ki Arçelik çok memnunum. Vakum gücü çok iyi, neredeyse normal süpürge gibi süpürüyor. Mutfağı, oturma odasını, koridorları süpürüyorum. 3-4 senedir kullanıyorum.

Dyson

Bosch atlet var Bende 1 buçuk yıl oldu. Biraz ağır ama çok memnunum. Bi üst modeli çıkmış gözüm onda. O daha hafif ve daha çok amaçli. Farklı farklı başlıkları var.

sac toplanan parcanin yaninda ince bir cizgi var, oraya demir para yerlestirip cevirdiginde o kapak aciliyor ve sac toplanan kisim disari cikiyor. bu sekilde rahatlikla temizleyip yerine yerlestirebiliyorsun, sonra tekrar demis parayla o kapagi sabitliyorsun.

Şarjlı süpürgeler eninde sonunda,diğerlerine oranla çok daha çabuk bozulur. pahalı markalara dünyanın parasını verseniz de sonuç değişmez. güzel dikey bir elektrikli süpürge alın,bence

Ben bunu kullaniyorum memnunum

Eklentiler

• Screenshot_20210112-032914_Trendyol.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 99
Xiaomi aldik biz de şarjlı henuz bir kac ay oldu yorum icin erken olabilir simdilik memnunum. Yorumlarini okuyarak almistim tozları cok iyi cekiyor. Halida da laminant parkede de iyi performansı. Haftalik bile hep onunla süpürüyorum artık.

Dyson'dan baska oneri gelir mi bilmem.
Dyson v8 absolute aldim bu ay memnunum suanda buyuk kolaylik yani uygun fiyatli dusunursen anca mutfakta kullanirsinbutun bi eve ne cekis gucu sanaa yeter ne sarji dyson al kafan rahat olsun muadilleri belkide vardir onlari bilemicem

Büyük evlerde özellıkle dublex trıplex olanlarda cok pratık oluyor ha bır katı detaylı supurene kadar sarjı bıtıyor ama olsundu
Bu arada neden kablosuz ? Kablosuz hem performans sorunu hem de batarya ömrü yok mu ?
Süpürge dediğin aldın mı 10 sene kullanacaksın

Bütçe sorunu yoksa dyson tabiiki de.
Ama bütçe, yedek parça vs sıkıntı olmasın diyorsanız xiaomi üzmez. Dyson’ı da aratmaz.

Philips maraton kullanıyorum gayet güzel performansı ama aynı zamanda dyson da kullanıyorum ve çok çok memnunum. Kablosuz kullanım tabi ki çok daha pratik. Eğer düşündüğünüz kablosuz ise dyson alın derim.

Bu arada neden kablosuz ? Kablosuz hem performans sorunu hem de batarya ömrü yok mu ?
Süpürge dediğin aldın mı 10 sene kullanacaksın
Sayın abim, patronsun sen dyson’dan iki reklam alır, yanına da full süpürge seti alırsın. Sen deme bari

Kesinlikle miele öneririm biraz pahalı ama bir ömür dahi kullanabileceğiniz türden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…