DysonBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
bana gore bir adi var Dyson inDyson'dan baska oneri gelir mi bilmem.
sac toplanan parcanin yaninda ince bir cizgi var, oraya demir para yerlestirip cevirdiginde o kapak aciliyor ve sac toplanan kisim disari cikiyor. bu sekilde rahatlikla temizleyip yerine yerlestirebiliyorsun, sonra tekrar demis parayla o kapagi sabitliyorsun.Dyson V10 kullanıyorum.
Memnunum.
7-8 ay oldu, henüz şarj sorunumuz yok. ( Hergün tüm ev süpürülüyor.)
Daha önce de Türkiye'de satışı olmayan bir kablosuz süpürgemiz vardı.
Dyson alırken, öncekini aratır mı acaba dedim, şu ana kadar aratmadı.
Bir de Arçelik var, onu mutfağa sabitledik, anlık, kırıntı ıvır zıvır için kullanıyoruz. İkisi mukayese kabul etmez tabii.
Dyson torbasız.
Eğer uzun saçlı ve saçlarını savura savura gezen biri varsa evde, o saçlar haznede bir yere birikebiliyor, parmağınızı sokup sıyırıp almak gerekiyor. Hazneyi hop diye çöp kutusuna dökmekle bitmiyor yani.
Önceki torbalıydı, böyle sorunumuz olmuyordu.
Arcelik candir :) cocuklugumuzda aldigi elektrikli esyalari annem hala kullaniyorBenim ki Arçelik çok memnunum. Vakum gücü çok iyi, neredeyse normal süpürge gibi süpürüyor. Mutfağı, oturma odasını, koridorları süpürüyorum. 3-4 senedir kullanıyorum.
ben kullanmadigim halde tavsiyem Philips olur :)Ben de philips ve dyson arasında kararsızım. Philipsin kablolusu var çok memnunum ama dyson kablosuz da çok iyi gözüküyor.
Philips kablosuz kullanan var mı
Şarjlı süpürgeler eninde sonunda,diğerlerine oranla çok daha çabuk bozulur. pahalı markalara dünyanın parasını verseniz de sonuç değişmez. güzel dikey bir elektrikli süpürge alın,benceBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Ben bunu kullaniyorum memnunumBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Dyson v8 absolute aldim bu ay memnunum suanda buyuk kolaylik yani uygun fiyatli dusunursen anca mutfakta kullanirsinbutun bi eve ne cekis gucu sanaa yeter ne sarji dyson al kafan rahat olsun muadilleri belkide vardir onlari bilemicemDyson'dan baska oneri gelir mi bilmem.
Bu arada neden kablosuz ? Kablosuz hem performans sorunu hem de batarya ömrü yok mu ?
Süpürge dediğin aldın mı 10 sene kullanacaksın
Sayın abim, patronsun sen dyson’dan iki reklam alır, yanına da full süpürge seti alırsın. Sen deme bariBu arada neden kablosuz ? Kablosuz hem performans sorunu hem de batarya ömrü yok mu ?
Süpürge dediğin aldın mı 10 sene kullanacaksın
Kesinlikle miele öneririm biraz pahalı ama bir ömür dahi kullanabileceğiniz türden :)Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?