Elektrikli Süpürgeler Kaliteli kablosuz süpürge önerisi

Arkadaşlar Bosch unlimited serisini öneririm çok başarılı. Arçelik rowenta falan asla önermem çöpe attım. Dyson da cok iyi ama Bosch en az onun kadar iyi ve daha uygun fiyatlı bir de yedek batryası var böylece bütün evi rahat rahat süpürebiliyosun

Dyson v8 kullanıyorum 5.yılı bitirdim.Onun dışında evde başka bir süpürge kullanmıyorum.Şimdiye kadar hiç arıza çıkarmadı, batarya ömrü %10 azalmış olabilir.tavsiye ederim.

Arcelik var bende gayet memnunum. Dyson a gore plastik kalitesi cok dusuk. Kapaklar filan kırılacak gibi geliyor. Sarji yuksek seviyede 15 fak ancak gidiyor. Ama cok pratik gayet güzel süpürüyor.

Benim dusuncem bi supurgede derin dovucu olmali kesinlikle
İhlas aura vardi bende kullanimi pratik olmadigi icin klasik toz torbali mini bisey aldim
İkisinide kullanmak gerekiyor
Param olsaydi kesinlikle dyson alirdim

Ben de onlara bakıyorum bu ara ağırlığı nasıl

İhlas aura vardi bende kullanimi pratik olmadigi icin klasik toz torbali mini bisey aldim
Bende de ihlas var. Arcelikte de ayni ihlas gibi donen fircalari var basliklarinda. Gunluk arceligi kullaniyorum cok pratik oluyorr. Haftalik temizlikte de ihlasi kullaniyorum.

Bugün derin doverle halıları süpür düm sanırsın ki evde yerleri matkapliyoruz Allah tan asagidaki evde yok. Müthiş bir alet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…