Yollayım mı benim kiniHc hırpalama benim philips maraton toz torbasız süpürge ucu ışıksız. Neyse memnun degilim
Adres atYolla valla
Oo naber güzellikDyson demeye geldim
Ne yapayım benimde olmasın mı kablosuz süpürgemBakya niyeti bozdu
Iyilik güzellik yavru senden naberOo naber güzellik
İyiyim bebeğim uzandım yatağa dünya yansa umrum da değil gibiyimIyilik güzellik yavru senden naber
Ben de onlara bakıyorum bu ara ağırlığı nasılArkadaşlar Bosch unlimited serisini öneririm çok başarılı. Arçelik rowenta falan asla önermem çöpe attım. Dyson da cok iyi ama Bosch en az onun kadar iyi ve daha uygun fiyatlı bir de yedek batryası var böylece bütün evi rahat rahat süpürebiliyosun
Bende de ihlas var. Arcelikte de ayni ihlas gibi donen fircalari var basliklarinda. Gunluk arceligi kullaniyorum cok pratik oluyorr. Haftalik temizlikte de ihlasi kullaniyorum.Benim dusuncem bi supurgede derin dovucu olmali kesinlikle
İhlas aura vardi bende kullanimi pratik olmadigi icin klasik toz torbali mini bisey aldim
İkisinide kullanmak gerekiyor
Param olsaydi kesinlikle dyson alirdim
Bugün derin doverle halıları süpür düm sanırsın ki evde yerleri matkapliyoruzBenim dusuncem bi supurgede derin dovucu olmali kesinlikle
İhlas aura vardi bende kullanimi pratik olmadigi icin klasik toz torbali mini bisey aldim
İkisinide kullanmak gerekiyor
Param olsaydi kesinlikle dyson alirdim
Evet varYer Silme özelliği var mı ??
AaEvet var
Bende cikolata yerken oyle hissediyorumİyiyim bebeğim uzandım yatağa dünya yansa umrum da değil gibiyim
Benim bugünkü genel halim. Yansın ulan dünyaBende cikolata yerken oyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?