- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Kanka dur şimdi zaten ortalik karışık hshshdhdBenim bugünkü genel halim. Yansın ulan dünya
Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürlere
Eğer çok fazla eşyanız yoksa ve koltuklarınız yerden en az 9cm yüksekse .Kesinlikle robot süpürge öneriyorum.Xiomi vacuum mop 1c efsaneBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
200m2 evi kaç saatte süpürür şarjı çabuk biter miEğer çok fazla eşyanız yoksa ve koltuklarınız yerden en az 9cm yüksekse .Kesinlikle robot süpürge öneriyorum.Xiomi vacuum mop 1c efsane
Hayırdır ne oldu kiKanka dur şimdi zaten ortalik karışık hshshdhd
Vestel Yıldız S8500 çok güzel :)))Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Korono morono var ya yangini sonraya sakla hdhdhdhHayırdır ne oldu ki
Aman bi halta yaramıyor corona morona be inanmıyorum artık corona yaKorono morono var ya yangini sonraya sakla hdhdhdh
Ben inaniyom yaAman bi halta yaramıyor corona morona be inanmıyorum artık corona ya
Kötü insanlara bulaşmıyor bu coronaBen inaniyom ya
Bosver koronayi gel pişi yiyelimKötü insanlara bulaşmıyor bu coronainanmıyorum ona hepsi yalan burnu uzasın bu coronanın
Afiyet olsun kuzumBosver koronayi gel pişi yiyelim
Roidmi süpürgem var hem hafif hem çok iyi temizliyoBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Benim süpürgemde çok ağır yoruyo beni bu süpürgenin şarjı ne kadar gidiyo ben şarjı biticek edicek biraz uğraştırcak diye ön yargılıydım ama baya memnun olan var bu süpürgeden evim 180 m2 tek şarjla temizler miyim evi ?Roidmi süpürgem var hem hafif hem çok iyi temizliyo
önceki süpürgemde bileklerim ağrıyodu bu süpürge sanki ben dokunuyorum kendi gidiyo gibi hafif... evin bütün temizliğini tek şarjla yapabiliyorum birde sesi hiç rahatsız etmiyo süpürge açıkken televizyonu dinleyebiliyorum öyle söyliyim.
Çok ağır değil. Toz kızmı üstte olan modeller mecburen bir tık ağır giib geliyo ama öyle olmazsa da boşlukların altına girmez süpürge. Ben çok memnunum kullanan çom arkadaşım var gönülden taviye ederimBen de onlara bakıyorum bu ara ağırlığı nasıl
Teşekkür ederimÇok ağır değil. Toz kızmı üstte olan modeller mecburen bir tık ağır giib geliyo ama öyle olmazsa da boşlukların altına girmez süpürge. Ben çok memnunum kullanan çom arkadaşım var gönülden taviye ederim
180 m2yi rahat temizler 70 dk gidiyo şarjı , benim evim biraz daha küçük ben iki kez kullanabiliyorum şarjı bitmedenBenim süpürgemde çok ağır yoruyo beni bu süpürgenin şarjı ne kadar gidiyo ben şarjı biticek edicek biraz uğraştırcak diye ön yargılıydım ama baya memnun olan var bu süpürgeden evim 180 m2 tek şarjla temizler miyim evi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?