Elektrikli Süpürgeler Kaliteli kablosuz süpürge önerisi

Eğer çok fazla eşyanız yoksa ve koltuklarınız yerden en az 9cm yüksekse .Kesinlikle robot süpürge öneriyorum.Xiomi vacuum mop 1c efsane

Vestel Yıldız S8500 çok güzel :)))

Akıllı robot süpürge öneririm. Her sabah 10'da kendisi süpürüyor evi. Müthiş bir şey. Koltuklar için de şarjlı bir el süpürgesi varsa arada onunla temizlersiniz. Sabah temiz eve uyanmak çok iyi, bana sadece silmek kalıyor

Roidmi süpürgem var hem hafif hem çok iyi temizliyo
önceki süpürgemde bileklerim ağrıyodu bu süpürge sanki ben dokunuyorum kendi gidiyo gibi hafif... evin bütün temizliğini tek şarjla yapabiliyorum birde sesi hiç rahatsız etmiyo süpürge açıkken televizyonu dinleyebiliyorum öyle söyliyim.

Benim süpürgemde çok ağır yoruyo beni bu süpürgenin şarjı ne kadar gidiyo ben şarjı biticek edicek biraz uğraştırcak diye ön yargılıydım ama baya memnun olan var bu süpürgeden evim 180 m2 tek şarjla temizler miyim evi ?

Şarjlı süpürgenin bataryası öldüğünde çok üzülmemeliyim diye düşünüp Vestel yıldız almıştım ben. Memnunum. Bir de servisinin her yerde olması cazip, sonuçta bir süre sonra batarya arayışı olacağı bariz. Ben koltuk ve yatak süpürmek için almıştım zaten. Her gün koltukları, yatağı ve cam kenarlarını süpürüyorum, büyük süpürgeyi her gün çalıştırıyordum önceden, şimdi bir iki gün ara veriyorum, bununla alıyorum. Kedim var evde, kum, tüy çekiyorum, iyi oluyor. Bozulsa da çok üzülmem. Üç aydır kullanıyorum daha. s8500 olması lazım, mavi olan.

Teşekkür ederim

180 m2yi rahat temizler 70 dk gidiyo şarjı , benim evim biraz daha küçük ben iki kez kullanabiliyorum şarjı bitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…