çok memnunum bende paspaslı süpürge sorun yaratırmı diye bi ikilemde kalmıştım ama büyük kolaylık oldu bana o paspasın bezinin ıslaklığını iyi ayarlıyo yerde ıslaklık falan bırakmıyo almayı düşünüyosan gönül rahatlığıyla al derim satış sonrasında da çok yardımcı oluyolarRoidmi süpürgeyi geçende gösterdi kardeşim bana bende alıcam galiba paspas da yapıyo dimi bu süpürge o özelliğinden memnun musun?
ev bayağı büyükmüş .Onun için farklı modellere bakın derim .roborock s6 gibi.Kullanmadığım için o modelleri 200 metre kare ne kadar sürede süpürür bilemedim.200m2 evi kaç saatte süpürür şarjı çabuk biter mi
Yaşadığım ilde evler geniş ferahtır genelde.200-250m2 normali. Kiram 600 normal aslında büyük değil.ev bayağı büyükmüş .Onun için farklı modellere bakın derim .roborock s6 gibi.Kullanmadığım için o modelleri 200 metre kare ne kadar sürede süpürür bilemedim.
Maşallah supermis nerede yaşıyorsunuz .Çok merak ettimYaşadığım ilde evler geniş ferahtır genelde.200-250m2 normali. Kiram 600 normal aslında büyük değil.
Bosch un şarjlı süpürgeleri de gayet iyiBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Kesinlikle roidmi x30 pro diyorum hem süpür hem sil harika bişeyBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Araştırdım bende iyice özellikleri güzel gerçekten inşallah alabilirsem bu ay alıcam bende roidmi x20yiçok memnunum bende paspaslı süpürge sorun yaratırmı diye bi ikilemde kalmıştım ama büyük kolaylık oldu bana o paspasın bezinin ıslaklığını iyi ayarlıyo yerde ıslaklık falan bırakmıyo almayı düşünüyosan gönül rahatlığıyla al derim satış sonrasında da çok yardımcı oluyolar
Ben kullanıyorum önünde ki ışıklar en ufak toz tanesini bile görmeni sağlıyor tek olumsuz yanı donen fırçalar saçlar sarılıyor arada bir makasla kesip çıkarmak lazım.anneme xiomi aldık çok hafif ve guzrl temizliyor ama ışığı yok onun da dysonla aynı sistem olarakBen de philips ve dyson arasında kararsızım. Philipsin kablolusu var çok memnunum ama dyson kablosuz da çok iyi gözüküyor.
Philips kablosuz kullanan var mı
roidmi x20 kullanıyorum canım çok memnunumBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Şarj süresi uzunmuş sitesindede baktım modellerine bende beğendim ,şimdiki süpürgem çok yoruyo beni180 m2yi rahat temizler 70 dk gidiyo şarjı , benim evim biraz daha küçük ben iki kez kullanabiliyorum şarjı bitmeden
Hangi modeli.dyson dan sonra philips speed pro geliyor sanırım. Ama bazilarinin haznesi küçük diyorlar ve büyük süpürge yerine geçiyor mu.Philips speed pro çok memnunum
Benim kızımın astımı olduğu için evdeki tozdan çok rahatsız oluyodu baya araştırmalar yapıp roidmi x30 pro süpürge aldım çok memnunum yatmadan önce kızımın yatağını yastığını çekiyorum çok rahat uyuyo önceden uykuda öksürme gelirdi bende uyuyamazdım şimdi çok şükür rahat rahat uyuyo oturuyo böyle bi durumda olan varsa kesinlikle tavsiye ederim yatağını süpürdüğüm zaman buraya çıkan tozun fotoğrafını da çeker atarım hattaBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Dyson mi? Ben de var hediye yollayayim isteyene. Korkunc...Dyson'dan baska oneri gelir mi bilmem.
Yatağı süpürünce paylaşır mısınız ben de almayı düşünüyorum merak ediyorum ne kadar toz çektiğiniBenim kızımın astımı olduğu için evdeki tozdan çok rahatsız oluyodu baya araştırmalar yapıp roidmi x30 pro süpürge aldım çok memnunum yatmadan önce kızımın yatağını yastığını çekiyorum çok rahat uyuyo önceden uykuda öksürme gelirdi bende uyuyamazdım şimdi çok şükür rahat rahat uyuyo oturuyo böyle bi durumda olan varsa kesinlikle tavsiye ederim yatağını süpürdüğüm zaman buraya çıkan tozun fotoğrafını da çeker atarım hatta
Benim kızımın astımı olduğu için evdeki tozdan çok rahatsız oluyodu baya araştırmalar yapıp roidmi x30 pro süpürge aldım çok memnunum yatmadan önce kızımın yatağını yastığını çekiyorum çok rahat uyuyo önceden uykuda öksürme gelirdi bende uyuyamazdım şimdi çok şükür rahat rahat uyuyo oturuyo böyle bi durumda olan varsa kesinlikle tavsiye ederim yatağını süpürdüğüm zaman buraya çıkan tozun fotoğrafını da çeker atarım hatta
Bende merak ettim fotoğrafını atsanız süper olur dün eşime söyledim roidmi süpürge alıcaz biz de evdeki yetmiyo artık fotoğrafı gösterirsem o da ikna olur hemYatağı süpürünce paylaşır mısınız ben de almayı düşünüyorum merak ediyorum ne kadar toz çektiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?