- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
yarın 2. tüp bebek denemem başlıyor.1.denememde sadece bol su tüketmem gerektiğini duymuştum.birde arkadaşım fındık yememi sölemişti.bende su,fındık ve incir tükettim.herşey allah dan ama kulda elinden geleni yapmalı değilmi .önerilerinize açığımmm arkadaşlarrr......
herkesın tedavısı hayırlı olsun
ya kızlar ıncırın kendısını yesek gene faydası olmazmı?
ben kurunu ıcemedım mıdem bulandı
iyi dilekleriniz ve önerileriniz için çok saolun arkadaşlarrr.incir kürüne havuç katıldığında yumurtaları erken çatlatır diye biliyorum onun için sadece inciri kaynatıp içiyorum bilmiyorum inşallah bi zararıda olmazz.çünkü fsh 11.6 benim yükselmiş yumurta rezervim çikolata kistinden etkileniyor.historoskobiyle alındı ancak yine 2.5 cm var.bende önce soğan suyu içtim geçen ay bu ay incir kürü içiyim dedim.iğnelerime başladım bugun dozuda geçen tedavime göre artmış.gonolf yerine progon kullanıyorum.bilmiyorum ama 3 kez kimyasal gebelik yaşadım genetik ve pıltılaşma sorunum yok.sanırım herşeyin sebebi şu kistlerr.tüp bebekte de kaliteli yumurtam olması lazımki belkide kimyasal olmasın diyee onun için elimden gelini yapıyorum.bol su ve fındığın bi zararı olmaz inanıyorum incirde inşallah fayda ederr.tranfer sonrası ananası duydum sizlerden onuda yerim.hayırlısı hepimiz içinn..
İnşallah tedavinden güzel sonuç alırsın.
bende 2.5 lt su tükettim hergün.
Transfer sonrası ananas tüketmedim çünkü kan sulandırıcı özelliği var ve bende aspirin kullandığım için tüketmedim ama hergün kabak çekirdeği tükettim. Ayrıca duş jeli vücut kremi, nemlendirici vs ürünleri bir müddet kullanmadım senin için önemlimi bilmiyorum.
deniz arkadaşım bende ikinci tedavimi smrynada görüyorum.ilkinde10 yumurta toplandı 6 sı döllendi. 2.gün 4 hücreli 1-2 kalitede denen bir emriyo tranferim oldu.ancak sonuç 0.4 benim normalde 3kez kimyasal gebeliğim oldu ama kese hiç görmedik bitmeyen şu çikolata kisti sanırım bunun sebebi çünkü genetik teslerde bile bişi çıkmadı pıltılaşma testimdede sonuç normal.bebeğimin tutunmasına izinvermiyor şu kisler ama aslında küçüklerde.laparoskobide 6 cm iken içi boşaltılmış.tekrar 4cm olduğundada geçen ay historoskobiyle içi boşaltıldı aradan 15gün geçti dün tekrar 2.5 cm var dedi dokto nezaman büyüdüler onu hiç anlamadım.soğan suyuda içmiştim doğum kontrol hapıda demek bişi fayda etmiyor tek çaresi hamilelik..oda olmuyo alalh yardımcımız olsun.
ayrıca senin ege üniversitesinde raporun kısa zamanda çıktımı?bende orda istedim işlemler uzun diye smrnada başladık ama birdahakine gücüm yok egeden başka.inşaşalh bu son olur evladıma kavuşurumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?