Kaliteli yumurtalar için

yarın 2. tüp bebek denemem başlıyor.1.denememde sadece bol su tüketmem gerektiğini duymuştum.birde arkadaşım fındık yememi sölemişti.bende su,fındık ve incir tükettim.herşey allah dan ama kulda elinden geleni yapmalı değilmi .önerilerinize açığımmm arkadaşlarrr......

kuru ıncır bal tarcın corekotu karısımı vede su ıı geldıgını bende duymutum

bırde transferden sonra ananas kabak cekırdegı badem fındık tutunmayı kolaylastırıormus

bol sansssssss

rabbm gobegı dolu bır sekılde buraya donmeyı nasıp etsın

darısı bıze

selam canım tedavin hayırlı olsun
bende tedavide ve sonrasında protein tükettim yumoşlar için daha önce 4 ay incir kürü yapmıştım.

Tedavi sürecinde olabilidğince doğal beslenmeye çalıştım hatta duş jeli, saç kremi, vücut kremleri gibi şeyleri kullanmamıştım tarnsfer sonrasındada 15 gün kullanmadım yeni yeni kullanmaya başladım nede olsa kimyasal şeyler hala vücut kremi falan öyle şeyler kullanmıyorum.
1 avuç kabak çekirdeği, fındık, fıstık, ceviz, kuru kayısı, incir transferden sonra tükettiklerim. Devam ediyıorum şimdi biraz daha özen gösteriyorum beslnememe.

canım tedavin hayırlı olsun bol şans arkadaşlar yazmış zaten kullanman gerekenleri ek olarak ben yumurtalar toplanana kadar incir kürü yaptım sabah akşam içtim..birde DEHEA var tedavi öncesi başlayanlar hap buda duymuşsundur belki..

bu ıncır kurunu nekadar tuketıyorsunuz
bu tedavı esnasında bırsey yapmaz dımı canlar
bende kasım gıbı baslasam tedavıye dıye dusundugumde
sımdıden baslasammı acaba
hem suanda dhea kullanıyorum nerdeyse 2 ay kullanmıs olucam ınsallah hepımızın yumosları kalıtelı ve bolbol dollenır

herkesın tedavısı hayırlı olsun
ya kızlar ıncırın kendısını yesek gene faydası olmazmı?

ben kurunu ıcemedım mıdem bulandı

bnde bal tarcın coekotu
karısımı yıorum daha ben semınere katılacagım

ayrıca akıntım gıtsın dıede maydanoz suyuna oturmayı dusunuyorum

herkesın tedavısı hayırlı olsun
ya kızlar ıncırın kendısını yesek gene faydası olmazmı?

ben kurunu ıcemedım mıdem bulandı

ilk 3 ay inciri kaynatıp suyunu içtim
Son 1 ay akşamdan 1 tane incire ( bazen 2 yapıyordum) 1 tk sızma zeytinyağı damlatıp sabahtan onu yedim üstünede su içtim (ılık)
her açıdan faydalı bağırsaklar içinde :) böyle dene canım

iyi dilekleriniz ve önerileriniz için çok saolun arkadaşlarrr.incir kürüne havuç katıldığında yumurtaları erken çatlatır diye biliyorum onun için sadece inciri kaynatıp içiyorum bilmiyorum inşallah bi zararıda olmazz.çünkü fsh 11.6 benim yükselmiş yumurta rezervim çikolata kistinden etkileniyor.historoskobiyle alındı ancak yine 2.5 cm var.bende önce soğan suyu içtim geçen ay bu ay incir kürü içiyim dedim.iğnelerime başladım bugun dozuda geçen tedavime göre artmış.gonolf yerine progon kullanıyorum.bilmiyorum ama 3 kez kimyasal gebelik yaşadım genetik ve pıltılaşma sorunum yok.sanırım herşeyin sebebi şu kistlerr.tüp bebekte de kaliteli yumurtam olması lazımki belkide kimyasal olmasın diyee onun için elimden gelini yapıyorum.bol su ve fındığın bi zararı olmaz inanıyorum incirde inşallah fayda ederr.tranfer sonrası ananası duydum sizlerden onuda yerim.hayırlısı hepimiz içinn..

deniz nerde tedavi görüyorsun..?
bende izmirdeyim merak ettim
ilkini smyrnada yaptırdım şimdi rapor çıktı ege üni tüp bebek bölümünde başlayacağım..
bende de çukulata kisti var ve tüp bebekte kaliteli çıkmıyor yumurtalar
şimdi 2. için aralığa kadar ara verdim
ben bal çörek otu bal tarçın polen karışımı ile yumurta ürtemeyen sol yumurtalığımda yumurta olduğunu bile gördüm..2 adet dönemi yapmayı düşünüyorum

İnşallah tedavinden güzel sonuç alırsın.
bende 2.5 lt su tükettim hergün.
Transfer sonrası ananas tüketmedim çünkü kan sulandırıcı özelliği var ve bende aspirin kullandığım için tüketmedim ama hergün kabak çekirdeği tükettim. Ayrıca duş jeli vücut kremi, nemlendirici vs ürünleri bir müddet kullanmadım senin için önemlimi bilmiyorum.

yumurta toplama ıslemınden oncemı bu kadar su ıctın ben anlamadım

öncesinde de sonrasında da hala da içiyorum canım zaten tedavi öncesi diyette ikende bu kadar su içiyordum

kaliteli yumurta için bi formul banada lazım...
şimdilik yapmayı düşündüğüm şey; 4-5 ay öncesinden bal-polen -arısütü karışımını eşimle birlikte yemek...tedavide olduğum ayda incir kürü yapmak...
ve verebilirsem biraz kilo vermek...(bu biraz zor ama neyse)
daha iyi bi fikri olan deneyip sonuç alan varsa lütfen yazsın....
bu dhea pek kafama yatmıyo nedense...

ben gnde 2 tane kuru ıncır yıorum elma yıyorum
gunde 1 kere tatlı kasıgı kadar bal tarcın corek otu karısımı yıorum
esımede bişi vermıorum
yanı pek dıkkat etmıorum

deniz arkadaşım bende ikinci tedavimi smrynada görüyorum.ilkinde10 yumurta toplandı 6 sı döllendi. 2.gün 4 hücreli 1-2 kalitede denen bir emriyo tranferim oldu.ancak sonuç 0.4 benim normalde 3kez kimyasal gebeliğim oldu ama kese hiç görmedik bitmeyen şu çikolata kisti sanırım bunun sebebi çünkü genetik teslerde bile bişi çıkmadı pıltılaşma testimdede sonuç normal.bebeğimin tutunmasına izinvermiyor şu kisler ama aslında küçüklerde.laparoskobide 6 cm iken içi boşaltılmış.tekrar 4cm olduğundada geçen ay historoskobiyle içi boşaltıldı aradan 15gün geçti dün tekrar 2.5 cm var dedi dokto nezaman büyüdüler onu hiç anlamadım.soğan suyuda içmiştim doğum kontrol hapıda demek bişi fayda etmiyor tek çaresi hamilelik..oda olmuyo alalh yardımcımız olsun.
ayrıca senin ege üniversitesinde raporun kısa zamanda çıktımı?bende orda istedim işlemler uzun diye smrnada başladık ama birdahakine gücüm yok egeden başka.inşaşalh bu son olur evladıma kavuşurumm.

allh yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…