- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
bu ıncır kurunu nekadar tuketıyorsunuz
bu tedavı esnasında bırsey yapmaz dımı canlar
bende kasım gıbı baslasam tedavıye dıye dusundugumde
sımdıden baslasammı acaba
hem suanda dhea kullanıyorum nerdeyse 2 ay kullanmıs olucam ınsallah hepımızın yumosları kalıtelı ve bolbol dollenır
Bişi sorucam az önce eşim baskıya dayanamadı gidip gebelik testi aldı sonuç negatifTransferimin onuncu günü.Şimdi bebişim tutunamadı bana
kaliteli yumurta için bi formul banada lazım...
şimdilik yapmayı düşündüğüm şey; 4-5 ay öncesinden bal-polen -arısütü karışımını eşimle birlikte yemek...tedavide olduğum ayda incir kürü yapmak...
ve verebilirsem biraz kilo vermek...(bu biraz zor ama neyse)
daha iyi bi fikri olan deneyip sonuç alan varsa lütfen yazsın....
bu dhea pek kafama yatmıyo nedense...
canım inşallah herşey yolunda gider benim denediğim arkadaşlarıma da denettiğim bir karışım var hemen hemen herkes faydasını gördü inşallah sende görürsün... bende buradan çok cici bir arkadaşımdan öğrenmiştim :)
3 kaşık bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1t.k polen
1 t.k çörekotu
karıştır sabah akşam ye bittikçe yeniden yap taze olması daha iyi, birde bala metal kaşık kullanma canım :)
mavi canım incir kürü tedavide olduğun ay için yeterli değil zaten incirin bir zararı yok inciri tek tüketiyorsun yanında başka bir şey yok ben diyetteyken bile 15 gün kayısı 15 gün incir sabahları tüketiyordum tedaviden 2 ay önce başla bence
canım inşallah herşey yolunda gider benim denediğim arkadaşlarıma da denettiğim bir karışım var hemen hemen herkes faydasını gördü inşallah sende görürsün... bende buradan çok cici bir arkadaşımdan öğrenmiştim :)
3 kaşık bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1t.k polen
1 t.k çörekotu
karıştır sabah akşam ye bittikçe yeniden yap taze olması daha iyi, birde bala metal kaşık kullanma canım :)
bunu ne kadar kullandın ne zaman başladın?
ve faydasını nasıl gördün canım?benim 10 yumurtadan sadece 2 embriyom oldu...onunda 1 tanesi birinci kaliteydi...ve sonuç boş gebelik oldu...
yumrtaları kaliteli yapar mı acaba?
3 kaşık bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1t.k polen
1 t.k çörekotu
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim yeni tedavideyim gonal f kullaniyorum 2tane yumurta olustu birtanesi 16mmoldu digeri 11mmoldu keske bu yazilan bal tarifini onceden bilseydim belki faydasi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?