Kaliteli yumurtalar için

Allah hepimizin yardımcısı olsun saol esracım.bal tarçın karışımını normal zamanlarda denemiştim adetle başlayıp yumurtlama günüme kadar ama kimyasal gebelik yaşamışta olsam gebe kalmama yardımcı olduğuna inanıyorumm.

canım dheayı 2 aydır kulalnıyorum dedin faydası oldumu sende acaba dr konuştunmu bende başlıyacagımda dheaya ben tüpe başlarken incir kürü yapmıştım yumrutalar toplana kadar sakın havuç atma içine erken çatlar incirin zararı olmaz hayırlısı olsun

mavi canım incir kürü tedavide olduğun ay için yeterli değil zaten incirin bir zararı yok inciri tek tüketiyorsun yanında başka bir şey yok ben diyetteyken bile 15 gün kayısı 15 gün incir sabahları tüketiyordum tedaviden 2 ay önce başla bence

Bişi sorucam az önce eşim baskıya dayanamadı gidip gebelik testi aldı sonuç negatif Transferimin onuncu günü.Şimdi bebişim tutunamadı bana

Canım, ben de aynı şeyi düşünüyorum artık... Doktorları bırakıp kendi hissettiğim şekilde meyve, sebze ve bal-polen deneyeceğim... 10 ay DHEA kullandım, 5 ay endo diyeti yaptım, incir, soğan kürleri, vitaminler... Sonuç 1. tüp denememden hiç farklı olmadı, zoraki 1 olgun, 2 mini yumurta..hatta birinci denememde birşey kullanmadan 2 yumurta transferi olmuşken, ikincisinde tek yumurta zoraki elde edildi:bbo: Artık kafama göre takılacağım, ilaç deposu olmayı da reddediyorum kötükedihüso

canım inşallah herşey yolunda gider benim denediğim arkadaşlarıma da denettiğim bir karışım var hemen hemen herkes faydasını gördü inşallah sende görürsün... bende buradan çok cici bir arkadaşımdan öğrenmiştim :)
3 kaşık bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1t.k polen
1 t.k çörekotu
karıştır sabah akşam ye bittikçe yeniden yap taze olması daha iyi, birde bala metal kaşık kullanma canım :)

paylasımın ıcın sagol

kist yaptığını duymuştum o yüzden tedavide olduğum ay kullancam canım...kist olursa bide tedavim ertelenir diye...ama normal yersem bişey olmaz heralde...

bunu ne kadar kullandın ne zaman başladın?
ve faydasını nasıl gördün canım?benim 10 yumurtadan sadece 2 embriyom oldu...onunda 1 tanesi birinci kaliteydi...ve sonuç boş gebelik oldu...
yumrtaları kaliteli yapar mı acaba?

yazılanlr yapıor canım cok faydası var

üstüme mi alınsam acaba:)))

adetin 2. günü başlıyorsun özlemin anlattığı karışıma
netten de bakabilrisiniz ölçülere ve 14. güne kadar devam ediyorsunuz
ben 2 yeme kaşığı bala
1 er tatlı kaşığı tarçın çörek otu ve polen koyup sabah akşam aç karnına yedim

deniz arkadaşım rapor işi kısa sürüyor onlar çıkartıyor zaten raporu ama öncesi
var dosya açılıp tahliler isteniyor
muhtemelen bunların hepsi sende var rahim filmi belki histeroskopi
hormon tahlilleri falan
eşinin sperm değeri aşılamaya uygun ve senin tüplerin açıksa
2 iğneli aşılama olmadan tüp bebek raporu çıkmıyor
işin en gıcık kısmı da bu
ben ikisinide mayıs ve temmuz ayında yaptırdım
ekimde tüp bebeğe başlayalım dediler
ama ben psikolojik olarak hazır değilim konuştum ve aralığa bıraktım

çünkü 1,5 senede rahim filmi laparaskopi histeroskopi klomenle 2 iğneli 2 ve bird etüp bebek olmak üzere 5 tedavi geçirdim

öncesinde 9 yıl önce bir ameliyatım daha var
malesef ben endoluyum ve ameliyatlar zarar vermiş sol yumurtalığımda
tüp bebek tedavisinde ürettiği yumurtalar 7 mm de kaldı
yani hiç olmdaı 2 ay bu karışımı yaptım ve doktora gittim sol yumurtalığımda yumurta büyümüş
aşılamalarda da büyüdü sağdan hep 1-2 mm geride kaldı ama büyüdü
ben faydası olduğunu düşünüyorum
şimdi ekim adetiyle başlayıp aralığa kadar yapacğım
adetin 2. günü başlayıp 14. gün gibi bırakacağım
tüp bebek öncesi belki faydası olur

inşallah seninde smyrnada olur ve ege ye gerek kalmaz
smyrnadan bende memnundun fakat herşeyi ilçalar dahil kendin karşıladığın için bir kere daha yaptırmak istemiyorum
devlet hakkımı kullanacağım 2 hakkım var onlarda olmazsa izmirde yaptırmayı düşünmüyorum
o zaman sınırlarımı zorlayıp istanbul ya da embriyo sayısı yönünden sınır olmadığı için kıbrısta yaptırmyı düşünüyorum en son çare

saol deniz açıklaman için bende 2 aşılama isteyeceğini bildiğim için eşimde baklemek istemediği için smrynaya gittik ama ilaçlar 2 milyarı buluyo stres yapmak istemiyorum ama kazancımız hep bu yolda gitti.alah 3. ye gerek bırakmadan nasip etsin inşalah yoksa bizde ege üniversitesine gidicez yani 2 aşılama derken 2.5 cm kistimde büyücek tekrar zaten çok yoruldum senin gibi bende psikolojik olarak da yıprandım.bölece tedaviyide etkilemiş olurum.ne kadar zor bir sınavdan geçiyoruz böle hepmiz alah yardımcımız olsun.

senin yumurtaların yeterince büyümüyor mu.benimkinde daha fazla yumurta olsun diye uğraştı doktor bölece kimisi 20 mm. kimisi 16 lar falan filan derken büyüdü 10 yumurta toplandı.6 sı döllendi.ama yinede tutmadı.yani geçen seferde bende çörekotlu karışımı öncesinde yapıp tüp bebek tedavisindede incir kürü yapmıştım.yani herşeyi deniyorum .yeterince büyüseler bile omladımı olmuyor.ileri evre endemetriozis hastasıyım.yapışıklık yok kisler 2-3 cm fazla etkilememesi lazım historoskobi laparoskobi hsg bende hepsini oldum.ama neden kimyasal gebelik yaşıyorum neden tüp bebek tutmuyor aklım almıyor.artık nasip değil demekten başka çarem yok.eşimde eskisi gibi değil çabuk sinirleniyor herşeye zati çekmeyen anlamıyorda burda paylaşmak bunları beni rahatlatıyor çevremde anlayabilcek kimseyi görmüyorum çünkü.teşekürler herkesee

deniz seni çok iyi anlıyorum ameliyat olalı 16 ay olacak ve her ay bunun korkusunu yaşıyorum ya tekrar ettiyse her adet olduğumda doğum kontrol başlayacağım diyorum kendi kendime ama bir umut belki bu ay olur diye içmiyorum
bende şu anda kist yok
senin kistinin içini boşaltmadan niye tüp yapıyorlar tekrar
vardır bir bildikleri
ocak ayında yaptırdım 5200 lira tutttu smyrna da..
benim tüp bebekte bile 6 yumurtam oluştu
ama 3 ü kalitesiz çıktı 300 lük puregon kullandım
solda hiç yumurta olmadı
ama 3 ay sonra bu karışımı yapınca yumurta oldu sol yumurtalığımda

ben hatta bugün başlamayı düşünüyorum aralığa kadar
her adet dönemi yapacağım

birde merakım 6 yumurtanın kalanını niye dondurmadınız?
inşallah 3. ye gerek kalmaz dediğim gibi 2 aşılama malesef şart olmadan rapor çıkmıyor

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim yeni tedavideyim gonal f kullaniyorum 2tane yumurta olustu birtanesi 16mmoldu digeri 11mmoldu keske bu yazilan bal tarifini onceden bilseydim belki faydasi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…