Kaliteli yumurtalar için

merhaba arkadaşlar,
benim yaşım 40 rezervim nerdeyse bitmek üzere. ağustosta tüp bebek denedim ve sonuç negatif.tedavide sadece 2 yumurtam oldu o da sağdan. solda çikolata kistim var o 2.5 cm o yüzden folükülüm olmuyor. ama sevindiğim şey o iki yumurta da 1. kalite ve 10 hücreli olarak 3. gün transfer edilmişti. olmadı kısmet işte.
ama aylardır çok şey yiyip içtim. gerçi ağustosun başından beri bıraktığım gibi habire sigara içiyorum.
neler yedim içitim
bal polen arısütü karışımını nerdeyse hiç kesmedim. reglinin ilk 14 günü değil yani
omega 3
selenyum ace
buğday çimi tableti içtim günde 10 tane
hayıt tohumunun suyunu içtim sabah akşam aç karna;
arada siyah üzüm çekirdeğinin dövülmüşünü bir kaşık yoğurtla yedim toksinleri atsın diye,
ya elevit ya folbiol içtim.
bu kadar:)

Arkadaşlar bakıyorum da aşağı yukarı aynı hepimizin durumu, 2-3 yumurta üretiyoruz ancak, ya da içlerinden kaliteli kalmıyor, kistlerimiz var, alınmış ya da alınmamış, aynı tip şeyleri yiyip içiyoruz... ve de kolayına pozitif sonuç alamıyoruz :bbo: Nasıl düzelecek bu kalite bilemiyorum :bbo: Olana kadar tüp denemekten başka şansımız yok galiba benneyaptımki

Beyaz sen ne yapmayı düşünüyorsun, tekrar deneyecek misin ?

Edanur inşallah alırız güzel haberlerini canım, tutacağı varsa 1 ile de tutuyor hiç merak etme... Yumurtlarını topladılar mı ? benim tek yumurta toplanacaktı son denememde, gelişen 1 tane idi 18-20 mm, geride kalan da 7 ve 5 mmlik 2 tane vardı.. Ama doktor toplamada üçünü de topladı ve de o büyük olan döllenmedi, küçüklerden biri geç döllenme ile iyi kalite 4. güne ulaştı... Hiç belli olmuyor bu işler canım, belki o 11mm olan da toplanır ve işe yarar.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

yücel karaman a gideceğim ekim başında kistimin alınmasını önerirse aldırrıp tüp deneyeceğim bakalım hayırlısı...

sabah RABBIMIN izniyle hastaneye gidecegim tekrar olcecekler 1gunluk ilacim daha var persembe yada cuma yumurtalari toplariz demisti doktor yarin kesin tarih belli olur hastaneye kadar okuyacagim insaallah buyumuslerdir

denizcim benim kistim daha 15-20 gün önce boşaltıldı histeroskobiyle ama düşün bu kısa sürede doğum kontrol hapı kulandığım halde yine 2.5 cm çııkmış yada kalmış olacak şey değil zati 4 cm.di 2.5 yine var diyince doktor şaşırdım.neyse ilk tüp bebekte 6 yumurta döllendi biri tranfer edildi ancak gerisi dondorulamamış öle dendi.yani kocaman bir negatifle döndüm şifadan.şimdi incir kürü deniyorum 3 ay hayıt suyu içmiştim bilmiyorum yarın kontrolum var ne olacak.annemde kalacağım bi süre burdan gidip gelmek zor oluyor birde.Allahh kolaylık versin herkeseee.
beyaz arkadaşım sen baya bi şey denemişin.elbette faydası olmuştur doğal şeyler sonuçta yediklerimiz.

güzel haberlerle gelin kızlar hastaneye gidecekler olanlar.
ya inanamaıyorum içi boşaltılıyor ve tekrar kist çıkmış öyle mi
bend eçoık korkuyorum 5 tedavi gördüm iğne ilaç
ve kistim çıkarsa ne yaparım diyorum
denizcim inşallah hayırlısı olur senin için
izmirde oturmuyorsun galiba annemde kalacağım demişsin

selam kizlar insaallah persembe yumurtalar toplanacak 20,14,10,8mm yumurta saydilar 4 tane bunlardan bazilari rahimin arkasinda alamayabiliriz dedi doktor dualariniza ihtiyacim var HAYIRLIS pazarda transfer yapacaklar tabi yumurta olursa tiransfer edecek

hadı hayırlı olsun canım ınş gusel haberlerlen doneceksın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlısı olsun edanur dualarım seninle
biliyorsun 1 yumurta ve 1 sperm yeter
sen inançlı ve umutlu ol..gerisini rabbime bırak

canım hiç kafana takma banada anca 8 tane çıkar onların birkaçıda boş olabilir demişti doktor ama ultrasonda görülmeyenlerde çıktı toplam 13 tane toplandı. Az çıksın ama sağlılıklı dirençli olsun önemli olan bu sayı önemli diil

kızlar geldım sımdııııı
semınere katıldım
ıc acıcı geldı konusmalar falan
2500 +ilaclar toplamda tas catlasa 3500 ü buluor
dıger hastalardan kalma ılaclarıda eger yetersız olursa verıolar
ayrıca anlasmalaı eczanelerı varmıs
ordan dahada ındırımlı alacakmısız
haftaya carsamba doktorlan on gorusmemız var
sonrasında jınekolojık muayene rahım fılmı falan fılan butun tetkıklerr
yalasık bence 1.5 ayı bulur gıbıme gelıorr
hayırlısı olsun ınş sonuda guzel bıter vede su gıbı akar gder

esra hayırlı olsun bahsettiğin yer neresi merak ettim
fiyatı kadar yaptırdığın yerde önemli canım
inşallah kavuşursun meleğine..

arkadaşlar umarım hepiniz en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz.bende bu mutluluk için 3 yıl mücadele ettim.çikolata kisti ameliyatı oldum,yumurta takipleri yapıldı sonuç hep negatif.sonra öğrendik ki eşimin morfoloji problemi varmış morfoloji sadece %2.mecbur tüp bebek dediler tamam dedik.tüp bebekle kesin olur sandık ama olmadı yıkıldık ağladık sızlandık.allah istemeyince olmuyor işte.tedaviden 3 ay sonra doğal yollardan hamile kaldım mucize gibi bişey.şu an 4 haftalık hamileyim.hala inanamasamda.şimdi bebek isteyen herkese dua ediyorum umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar ve bol bol dua edin allahım hepinizin yüzünü güldürür inşş

tşk.diana çok sevindim bebeğine:) bende tüp bebek ted. oldum 3. salı transfer oldum şimdi istirahat etmeye çalışıyorum haftaya cts test tarihim yatamıyorum her yerim ağrıdı tutunamaz die çok korkuyorum inş. bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…