Çay bile icemiyordum demişsiniz. Nerden nereye gelmenize ve suan cok iyi olmaniza sevindim.
Allah yar ve yardımcınız olsun ....
Teşekkür ler. Amin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet Kendine güvensizlik işte Aştım çok şükür Ama o yaşayamadığım gençliğime hala içim acır İNSANLARI ÇOK UMURSAMAYIN Yapmanız gerekeni yapmışsanız ve o insanlar öyleyse Umursanmayı haketmiyorlar demektir İnşallah bir an önce bu durumdan kurtulursunuz Girdiğiniz her ortam dert oluyor tanıdığınız her insanın yaptığı davranışlar dert oluyor yoksa
Nasil basardiniz ?
ayni beni anlatmissin.. sanirim yapi meselesi.. kendimi bildim bileli, mutsuzum.. kolay iletisim kuramam.. hic ilk adimi atmam.. insanlara karsi hep süphe ile yaklasirim.. yeni bir ortama girdigim Zaman cok gerilirim..
biraksalar evde cürür giderim.. ben insanlari sevmiyorum sanirim..
burcunu merak ettim?
benim gibi piskopat bir yengec olabilirmisin?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Kustukleri icin uzuluyorum çünkü evde simdi tam bir huzursuzluk basladi.
Bence kalitesiz degisliniz kesinlikle, alakaniz yok. Ama kendinizi ezik ve zavalli gormekten vazgecin lutfen, kendinizi nasil gorurseniz insanlar da sizi oyle gorur.
Arkadas bulmak sandiginiz kadar zor degil. Ne bileyim isyerindeki kadinlar, varsa sevdiginiz komsu kadinlar, sizin gibi bekar olup cani sikilan hanimlar mutlaka vardir, azicik muhabbet edin. Alin elinize telefonu, 2 kadin davet edin evinize, onlar da es/sevgililerini getirseler 5 kisilik bir grup olursunuz en kotu, disari cikin, aksam yemegine gidin, ne bileyim yaz gecesinde oturun balkonda okey oynayin, en kotu oturur muhabbet edersiniz:)) Ben boyle yapiyorum en azindan :)
Okumsu etmis bir hanimsiniz, ne isiniz var gorumcelerinizle, niye bu kadar takiyorsunuz, niye muhattap oluyorsunuz, onlar kim ki? Kucuk olan agzini acarsa haddini bil, geri cekil dersiniz; buyuk olani agzini acarsa da muhattap olmak istemiyorum, sen kimsin diyip uzaklasirsiniz. Bulasmayin, bos yere sinirlerinizi bozmayin.
Davranışlarını beğendiğiniz bir kişiyi taklit edin .
İyi ve güzel davranışları olan insanları taklit etmenin hiç bir yanlış tarafı yok .
Ben de huylarını,bazı özelliklerini sevdiğim insanları taklit ederim .
Ben de çok seyler denemeye calisiyorum kendimi rahat hissedip saglikli pozitif olabilmek icin. Bunu da bi arastiracagm. Teşekkürler
O olsa ne yapardı diye düşünürüm .
Beden dili bana çok saçma gelse de aynalama yöntemi etkili , şöyle bir yazı buldum bence sen de bu tür sitelere gir dolaş.
Aynalama tekniği başlangıçta çok radikal, hatta saçma gelebilir. Fakat hepimiz bilmeden bu yöntemi uyguluyoruz. Tek farkı bunu sadece kelimeler ile uyguluyoruz. Sevdiğimiz bir kişinin bahsettiği şeyi onaylama eğilimi içindeyiz çoğu zaman. İlişkilerimizi sağlam tutabilmek ya da güçlendirebilmek için konuştuğumuz şeyleri aynı yönde tutmaya ve çatışmaları önlemeye çalışırız hep. Çok da başarılı bir yöntemdir. Bu doğrultuda beden dilini kullanmak bize bir çok yönden avantaj sağlıyor.
Ben yazınızı okurken asla kalitesiz biri olduğunuzu düşünmedim. Öncelikle kendinizi eleştirebiliyorsunuz bu herkeste var olmayan bir özellik. Ayrıca bana göre kalitenin ölçütü iyi iletişim kurmak,çok sosyal olmak,çok iyi eğitim almak değildir. Her insan değerlidir, önce siz kendinizi seveceksiniz kendinize saygı duyacaksınız ki insanlarda size saygı duysun fikirlerinizi önemsesin. Benim anladığım kadarıyla çok sosyal biri değilsiniz ki ,olmak zorunda da değilsiniz bu karakter meselesidir. Öncelikle kendinize haksızlık etmeyi bırakın. Sizi aşağılamış bir nevi hor görmüş insanlara da ne güzel ki hadlerini bildirmişsiniz. Bunun için asla pişman olmayın nereye kadar siz alttan alacaksınız.
Sorunların benim için çok tanıdık.Öncelikle kendini sevmezsen insanlar seni sevmez.Bu sorunları düşündükçe de kafamızda büyütüyoruz ve çok mutsuz oluyoruz ama o sorunlar bi gün geçiyor ve kendinizi mutsuz ettiğimizle kalıyoruz.Bence bu aralar görüşmemek isabet olur sizin için biraz yatışın öfkeniz geçsin.Bu esnada kendinizi mutlu edecek şeyler yapın.Kimseniz yoksa yalnız sinemaya gidin alışveriş yapın.Bi spor salonuna yazılın.Belki ordan çevre yaparsınız kısacası evde oturup kendinizi üzmek yerine bunları düşünmeyeceğiniz şeyler yapın.Zamanla herşey yoluna girer
ve ayni sekilde, benimde tek bir, sadece tek bir tane arkadasim yok...
sadece kk var
arkadaşım insan kendine bukadar özeleştiri yapıpta kalitesizim demesin cünkü özeleştiri nadir insanların yağabildiği bişeydir. kendinizi kalitesiz görmeyin siz böyle davranırsanbız etrafınızdakilerde bunu fırsat bilir unutmayın her insan baştan ayaga bir mucizedir. yengelerinize gelirse hiç tınlamayın ben 2 gündür kardeşimin salak sevgilisi yüzünden sinir krzlerine girdim bacaksız daha 17 yasında düşün artık. eger tartısmada haklıysanız basınızı dik tutun onlar sizden özürdilesinler
Sen kendini boyle nitelendirdikten sonra inab herkrs seni hor gorur.ben ogretmenim cok mutavazi bi k8diligim vardir hep alttan alirim gorumceketim okumamis hep beni ezici laflar kullanırlar di gelirler evime esyama laf soylerlerdi insanlara zamaninda mudahale etmek lazim simfi akillandim kendime cok saygi duyuyorum bosvet hic kimseyi memnun edemezsin kendini memnun et herseyden once
Ben yazınızı okurken asla kalitesiz biri olduğunuzu düşünmedim. Öncelikle kendinizi eleştirebiliyorsunuz bu herkeste var olmayan bir özellik. Ayrıca bana göre kalitenin ölçütü iyi iletişim kurmak,çok sosyal olmak,çok iyi eğitim almak değildir. Her insan değerlidir, önce siz kendinizi seveceksiniz kendinize saygı duyacaksınız ki insanlarda size saygı duysun fikirlerinizi önemsesin. Benim anladığım kadarıyla çok sosyal biri değilsiniz ki ,olmak zorunda da değilsiniz bu karakter meselesidir. Öncelikle kendinize haksızlık etmeyi bırakın. Sizi aşağılamış bir nevi hor görmüş insanlara da ne güzel ki hadlerini bildirmişsiniz. Bunun için asla pişman olmayın nereye kadar siz alttan alacaksınız.
Oturmus satirlarca ozelestiri yapmissiniz. Ozelestiri icin baz bir kalite lazim zaten. O sozu kendinize yakistirmayin hic. Iletisim probleminiz var sadece hepsi o.
Sen olumlu yorum yapanları ama benim en kötü taraflarımı bilmiyorlar tanısalar ,bilseler böyle yazmazlardı diye düşünebilirsin .
Ancak hepimizin çok kötü olduğu bazı şeyler var emin ol.
Kendime bile itiraf etmekten çekindiğim , hoşlanmadığım taraflarım var.
Ama biliyorum ki herkes biraz böyle , abinlere kızma akşam olunca eşlerin koyunlarına giriyorlar , birazda mecburiyetten öyleler.
Hiç umursama , birini umursamamak yapacağın en büyük kötülüktür ona .
verdiğin mesaj sen yoksun demektir , kimse buna dayanamaz.
Çok dogru iletişim problemim var. Bi stres, bi sıkıntı, bi kâbus yasatiyorum topluluklarda kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?