Kalk bi cay koy

Bence kv yi sevmediğiniz için lafı dokunuyor size..
Kv değil de başkası dese bu kadar gıcık olmazdınız.

Benim kv bir şey isteyecekse "yap" demez "yapalım" der. Yani beraber girişiyormuş gibi aslında genelde ben.
Ama beni çok kullanmaz tabi. Ortayı bulur. Ben yaparım diye kalkarım bazen tamam der bazen kendi kalkar. İdare ediyoruz işte..

Üslup!! tur onemlı olan. Cay yemek ıstenmesı degıl. Kafana takma canım bızede her gıdısımızde bısey tutusturuyolar elımıze. Goya oturmaya gıttık. Koltugu cekıver oglum sende sılıver gelin. Ama ben yapmıyorum o ayrı. Benım adım gelın degıl cunku

Heey sakin ol dostum.
Senin her şeye bir yükselesin var zaten bu ara..

Aman bosver takma zaten nadiren görüşüyormuşsunuz bi evde kalip sürekli aşçılık tezmizlik yapan gelinler var Allah onlara yardim etsin

Beynimi yaktın gece gece. Tam da az Kadınlar klübünde dolaşıp sonra derse devam edeyim dedim kiii, yazınızı okudum bu gece artık ders felan kafa almaz.

Üslubunu bilmiyorum emrivaki yapıyosa hoş değil ama hadi gelinim senin çayını içmek hoşuma gidiyor kalk bi çay koy dese güleryüzle , bana batmazdı sanırım. Mutlu olurdum hatta beni sevdiği için elimden çay içmek istiyor diye

benim kız anne bana yemek ısmarlasana diyor avm de bu daha kötü.sanki arkadaşım beleşçi tarafındannn

Yemeği yapıyormus dua edin :) ben oruçlu halde günde 3 öğün yemek yaptım kayınvalideme yaşlı da değil yani 58 falan dir

Nuray Sayarı anlattı bugün, burcumun şeysinden ötürüymüş, merkür ters dönmüş, şupiter amuda kalkmış ve venüs yan yatmış.

Ooo venüs yan yattıysa tamam bittik biz..

Bu ara çevremdekiler de bi tuhaf ondanmış demek..
Bu gezegenler de bir yerli yerinde durmuyo arkadaş.
Dengesizliğimize kılıf da bulduk sırtımız yere gelmez

Allah rahmet etsin. Kayınvalidem ben birşey yaparken atıyorum;domates soyuyorum kızım domatesleri soy.
Derdi.
Yaşlılık,cahillik der geçerdim. Başka türlüsünü bilmezdi ki kadıncağız.
İlk başlar da sinirlenirdim ama alışınca baktım onun bildiği,gördüğü öğrendiği bu. Bende o şekilde sevip o şekilde kabullendim.

Yani sizin ilişkiniz ne derece yakın veya karşı taraf sizi ne derece yakın görüp rahat konuşuyor bilemem.

Benimki yemege davet edip butun yemekleri bana yaptirirdi . 3 tane cocuguma bakar bi yandan da yemek yapardim asla cocuklara bakmazdi. Esyalarina dokundurmazdi cocuklarin basinda beklerdim masaya oturup yaptigim yemegi bile yiyemezdim yani anlayacagin tok gidip ac gelirdim. Yine sukredin ki onunuze yemek koyan bi kayinvalideniz var sanslisiniz valla .

Konuyu sabote etmeyecegım, sadece birsey soyleyıp gideceğim sizin yorumlarınız inanılmaz hosuma gidiyor ya.

Parayı seven insanların gözlerinde dolar işareti çıkar ya çizgi filmlerde animasyonlarda falan.Benim kv ninde gözlerinde iş yazıyor sanki beni görünce 5 dk yakalasin mutlaka iş vermeye çalışır O yüzden bence çok dert etmeyin.

Yemegin basiti mi olurmus ilkkez duydum. Yumurta mi kirip koyuyor onunuze nesi basit? Ayrica cok normal geldi bana kalk cay koy demesi. Gelin olmanizla ilgili degil bu evdeki daha yasli olan kesim genelde genc olan kesime soyler bu lafi. Zaten ayda 2 kez olan sey abarti geldi bana tavriniz. Alt tarafi ayda 2 kez cayida siz demleyin cok zor degil.

Benim kv köylüdür, köylü dediysem baya baya böyle inekleri tavukları falan var. :))) ama hiç emir kipiyle konuşmaz. Kendi yapar veya çay mı demlesek, şöyle mi yapsak vs diye isteğini belli eder. Yaptığımda da bi dünya hayır duasını alırım. Burdaki kvleri görünce benimkini öpüp başıma koyasım geliyor. :))))

Emir vererek konuşması tabiki doğru değil, o şekilde istediği müddetçe duymamış gibi yapın.

Bugün annemle kahvaltı yapıyorduk ..çayı bitti kalktı doldurdu .bi ara da ben ayağa kalktım ver çayını doldurayım dedim ,kadın şaşırdı :) yok ben alırım dedi :) anneme çay vermeyen ben kayınvalideme naparim bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…