- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
İşte hafta sonuna denk getiriyorlar belliBunlar öğrenci değil mi ?
Ne diye gelip kalıyorlar..
Bunlar arsız.1 haftalık evliyken görümcem oturmaya gelmişti. Beyaz halıma çay döktü. Hamile diye ben sildim. Çocukları dolap kurcalamaya kalkınca ay orda kırılacaklar var deyip önüne geçtim. Bir daha gelmediler 3 senelik evliyim.
O zaman Eşinin hatırına kabul et ,ağırla..İşte hafta sonuna denk getiriyorlar belli
Yatak odanı kilitle, ortada birşey bırakma kurcalayacakları, çekmeceleri falan da boşalt. Ben olsam şu kurukafa biblolardan alıp buzdolabına koyardım gelip kapağını açınca direkt görür korkar bi daha da açamazdı şakaaa der geçerdim korksa yeterAslında kızlar evime gelmelerini hiç istemiyorum ama sonuçta Eşimin ailesi ve gelmek zorundalar bişey de diyemem eşimin hatırı var.
Sorun görümcelrimin kızları. Lise ve ortaokula giden 5 kız. Ama aşırı şımarık saygısız terbiyesiz çocuklar.
Nişanlı iken davete her geldiklerinde ortalığa düşüp dağıttılar. Halıya 2 kez çay bir kez pasta düşerdiler. Sakarlık kaza değil terbiyesizler. Eşime bu durumdan bahsetti hak verdi. Yok dedeleri şımartmış bilmem ne. İlk okula giden de iki kız çocuğu. Dolapları kurcalayan. Neyse daha yeni evliyim. Evime ilk geldiklerinde yengecim benim dolaplara bakma huyum var deyip mutfak ve TV ünitesi ni kurcaladı. Bende ilk gelişin bak ama yatak odama girme dedim. Buna rağmen ben mutfakta iken yatak odama girdiler ve çekmecelerimi açtılar. Eşime söyledim gördüğünde uyar dedi.
Görümcem eşime size geleceğiz demiş. Sinir oldum. Daha bir ay oldu evleneli Bi bekleyin ben davet edeyim hayret bişey. Ama eşime birşey demedim. Ben kendimi ayarlayayım seslerim dedim. Neyse bugün görümce aradı. Ne zMan iştrsin diye. Vardiyalı çalışıyorum ben. Yarına kendilerini davet ettirecek belli. o demeden ben, evdeyim ama hastane işlerim var dedim. Kafamda kurdum cuma gelecekler hafta sonu okul yok büyük ihtimal bende kalacaklar. Ben hafta içine ayarlıcam hem de ertesi gün mesaim olsun diye. Kalalım dediklerinde işteyim diyeyim. Ama en büyük kız çok fena bir keresinde dayımın evi gibisinden Bi laf etti. Ben işteyim desemde dayım evde der kesin. Ben nasıl kalmalarına engel olayım bunların. Kendi evimde korkuyla yaşıyorum Çünkü biliyorum ki gelseler yine halıya çay dökecekler posta düşecekler ya da dolaplarımı kurcalayacak lar ben bunları nasıl bir çözüm bulayım
Benim de haddini aşanın ağzının ortasına iki tane çakma huyum var deseydiniz.yengecim benim dolaplara bakma huyum var
Aslında kızlar evime gelmelerini hiç istemiyorum ama sonuçta Eşimin ailesi ve gelmek zorundalar bişey de diyemem eşimin hatırı var.
Sorun görümcelrimin kızları. Lise ve ortaokula giden 5 kız. Ama aşırı şımarık saygısız terbiyesiz çocuklar.
Nişanlı iken davete her geldiklerinde ortalığa düşüp dağıttılar. Halıya 2 kez çay bir kez pasta düşerdiler. Sakarlık kaza değil terbiyesizler. Eşime bu durumdan bahsetti hak verdi. Yok dedeleri şımartmış bilmem ne. İlk okula giden de iki kız çocuğu. Dolapları kurcalayan. Neyse daha yeni evliyim. Evime ilk geldiklerinde yengecim benim dolaplara bakma huyum var deyip mutfak ve TV ünitesi ni kurcaladı. Bende ilk gelişin bak ama yatak odama girme dedim. Buna rağmen ben mutfakta iken yatak odama girdiler ve çekmecelerimi açtılar. Eşime söyledim gördüğünde uyar dedi.
Görümcem eşime size geleceğiz demiş. Sinir oldum. Daha bir ay oldu evleneli Bi bekleyin ben davet edeyim hayret bişey. Ama eşime birşey demedim. Ben kendimi ayarlayayım seslerim dedim. Neyse bugün görümce aradı. Ne zMan iştrsin diye. Vardiyalı çalışıyorum ben. Yarına kendilerini davet ettirecek belli. o demeden ben, evdeyim ama hastane işlerim var dedim. Kafamda kurdum cuma gelecekler hafta sonu okul yok büyük ihtimal bende kalacaklar. Ben hafta içine ayarlıcam hem de ertesi gün mesaim olsun diye. Kalalım dediklerinde işteyim diyeyim. Ama en büyük kız çok fena bir keresinde dayımın evi gibisinden Bi laf etti. Ben işteyim desemde dayım evde der kesin. Ben nasıl kalmalarına engel olayım bunların. Kendi evimde korkuyla yaşıyorum Çünkü biliyorum ki gelseler yine halıya çay dökecekler posta düşecekler ya da dolaplarımı kurcalayacak lar ben bunları nasıl bir çözüm bulayım
Annesi uyarmalıydı zaten çocukları. Uyarmıyorsa sizin yaptığınız gayet yerinde olmuş.1 haftalık evliyken görümcem oturmaya gelmişti. Beyaz halıma çay döktü. Hamile diye ben sildim. Çocukları dolap kurcalamaya kalkınca ay orda kırılacaklar var deyip önüne geçtim. Bir daha gelmediler 3 senelik evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?