- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet valla zaten o yüzden perdeleri harcamak istemedikGayette güzel duruyor . Perdeler de çok şık canım
Açık mavi koltuk çabuk bulunur diye düşündük o yüzden aldık valla. Lakin böyle olacağı hiç aklımıza gelmediNormaldw koltuga gore perde secilir. Biraz ters bir islem olmus.
Perde daha acik kaliyor ama bariz siritmiyor sanki. Aksesuarlarla butunlugu yakalayabilirsiniz
Hahaha şimdi koltuk desem hemen taşınırBide konu tasinmasin diye mi bu baslik
O da aklıma geliyor ya böyle hayal ettigimiz kadar guzel olmaz cok goz yorucu olur diyeDeğişince Nasıl Bir renk olacak
Yani perdeninki kadar canlı renk koltuk yoktur sanki zira çok göz yorar öyle
Fonları direk kaldirsak mi diyorum acaba? Diğer perdenin içinde de var açık mavi ama çok belirgin değilPerdenin rengi çok cırt duruyor fonlardan bahsediyorum.. sadece fonları değiştirin bence..
Fonları direk kaldirsak mi diyorum acaba? Diğer perdenin içinde de var açık mavi ama çok belirgin değil
Dediğiniz çok mantıklı. Öyle yapcam gibiDiğer perde uymuş onda sıkıntı yok bence.. fonları ya değiştirin ya da tamamen iptal edin..
Bilemedim ki ya hani pembe kahve uyumu hoş olur lakin koyu yeşil ve açık mavi olur mu ki ?Bence gayet iyibenim perdeler açık pembe koltuklar kahve rengi aynı renk olmasını hoş bulmuyorum ben
Değişiklik zıtlık iyidir ben severim eskiden siyah lacivertte giyilmezdi şimdi giyiliyor bence takmayın bu kadar durumunuz varsa perdelerin fonlarını değiştirebilirsinizBilemedim ki ya hani pembe kahve uyumu hoş olur lakin koyu yeşil ve açık mavi olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?