Sürekli ev ilaclattirmiyorlardir heralde abartmayın derim.Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım
Ayni katta eviniz varsa ne diye habire gelib sizde kalsinki?ilaclaniyor o yuzden gelip yine giderler yani ayni apartmanda gelip birde size yerleşmeleri komik olur gelmezler herhaldeKızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım
Evli gorumceye gidip kalsinlarKızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım
İlk defa ilaçlamıyorlar ama geçen günde ilaçladılar , kokusu yok etkilemiyor insanı . Devamlı ilaçladıklarını düşünürsek alışkanlık olur diye çağırmadımİlaç mı koklasınlar? Bu seferlik ses etmeyin bence.
Evde tahta kurusu var her hafta ilaçlanıyor ama bu ilk ilaçlamaları değilİlaç keyfi bir durum değil ya ben çağırdım. En fazla birkaç gün aynı durumu kendi annenizin başına geldigini düşünün. Diğer zamanlarda istemiyorsanız söylersiniz veya müsait değilim dersiniz. Görümce lafını yaparsada evine geçince çağırırsın dersin.
Neden hep ilaçliyorlar sorun ne?İlk defa ilaçlamıyorlar ama geçen günde ilaçladılar , kokusu yok etkilemiyor insanı . Devamlı ilaçladıklarını düşünürsek alışkanlık olur diye çağırmadım
kizi sonraki hafta gelse ya da sonraki hafta ilaclasa mesela.. illa ilaclayacaksa da yapcak bsy yok malesef kalicak mecbur. biz evlendikten bi ay sonra kaynanam geldi kaldi bizde bi haftaKızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım
Kokusuyla etkilicek bir ilaç değil . Ben gelmelerine karşı değilim ama birazda keyfi gibi . Kalsalar pazartesi görümcem gelcek evim küçük oda kalcak eminim . Ben rahat edemem ki hamileyim son aylarım zatenBu kaynanalar tam olarak gelinin başına tünemekten nasıl bir zevk duyuyorlar ya şey mi diyorlar ohhhh hizmet edenimiz de var yan gel yat yaparız falan mıçoğunda var bu gidip kalma merakı.
İlaç konusuna bisey diyemicem 1 gün falan kalınabilir ilaç sonuçta çok nadir kalıyorsa tamam o da mecburi
Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım
Böcek sorunu var ,ilacı alıp kendileri sıkıyor her haftaSürekli ev ilaclattirmiyorlardir heralde abartmayın derim.
O zaman haklısınız.Ben ilaclattirma anladım.Her hafta ev mi ilaclanir abartmasinlar.Böcek sorunu var ,ilacı alıp kendileri sıkıyor her hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?