Kalmaya gelmek isteyen kayınvalide

Ayni katta eviniz varsa ne diye habire gelib sizde kalsinki?ilaclaniyor o yuzden gelip yine giderler yani ayni apartmanda gelip birde size yerleşmeleri komik olur gelmezler herhalde
Valla gelirler zor ayrıldık zaten bide doğumu bahsne ederler birleşme yoluna bile gidilir

Kendi annene de aynı yaklaşımda bulunacaksan haklısın. Ama bulunamazsın. Çünkü bahsettiğin kişi kendi anan değil kocanın anası. Millet ilaç mı solusun? Alışmasın diyorsun sokak köpeği mi bunlar önüne iki tas yemek koyunca evinden çıkmayacaklar? Yaklaşımın kesinlikle yanlış arkadaşım. Allah rızası için olsa dahi evini açmalısın kaldı ki kocanı doğurup besleyip büyüten ailesi.

Kokusuyla etkilicek bir ilaç değil . Ben gelmelerine karşı değilim ama birazda keyfi gibi . Kalsalar pazartesi görümcem gelcek evim küçük oda kalcak eminim . Ben rahat edemem ki hamileyim son aylarım zaten
Amaç belli o zaman böyle böyle ufaktan evleri birleştirmek hey gidi salak sanıyorlar ufaktan alıstıracaklar kendilerince belli ki :)

Ya kayınvalidemin ağzında uzun zamandır duyduğum bir konu var ,bu sene borçlusunuz birleşelim birlikte oturalım bile dedi . İlaç bahane olur hepten kalırlar ,bildiğim var ki söylüyorum

Ya kayınvalidemin ağzında uzun zamandır duyduğum bir konu var ,bu sene borçlusunuz birleşelim birlikte oturalım bile dedi . İlaç bahane olur hepten kalırlar ,bildiğim var ki söylüyorum
Siz neden çok net olmuyorsunuz öyle konu açıldığında hayatta istemem kimse kusura bakmasın tarzında konuşun yuvarlamayın susmayın aksi halde sizin istemediğinizi anlamazlar he he diyip geçilecek konu değil çizginiz net olmalı

Reactions: The
Siz istemezken nasil gelip gitmeyecekler karşı dairedeki evlerine? Bu işler öyle kolay mı?
Böyle bir konu açıldığında benim için söz konusu değil ayni evde yaşamak diyeceksiniz.
Bu tarz bir olayda bir gün kalma ihtimalleri de korkutmaz zaten net olursanız.

Kokusuyla etkileyecek bi ilaç değil demişsiniz geçtiğimiz gün bir aile bu ilaçlama sebebiyle ölmüştü yalnız, yanlış ilaçlama olsa da. Riske gerek yok, abartmayın bence

Sürekli gelmek isteyen birileri olsa daha öncede gelirlerdi.
İlacın etkisi gidene kadar kalmaları bukadar sorun olmamalı bence.
Eşin senin ailen hakkında böyle söylese ne düşünürsün?
Sorun kalma değil kayınvalidem vallahi alışkanlık yapar az çok ben biliyorum . Herşeye karışcak . Daha çok içli dışlı olcaz daha çok gidip gelmek isticek

Normal zamanda kalıp sizi rahatsız edeceğini zannetmiyorum zaten aynı apartmandaymışsınız.
Öyle birisi olsa önceden belli ederdi gelip kalırdı bence
Rahatsız edilmem için kalmasına gerek yok ara ara laf sokmaları yetiyor zaten bide samimi olursak daha çok rahatsız etcek

O zaman haklısınız.Ben ilaclattirma anladım.Her hafta ev mi ilaclanir abartmasinlar.
Evde böcek var bahanesiyle evi komple kapatıp doğumumu bahane ederler bir sene birleşip oturalım diye valla yerleşirler ben ondan korkuyorum ,zaten aramız pek iyi değil ben daha çok huzursuz olcam

Böcek sorunu var ,ilacı alıp kendileri sıkıyor her hafta
Her hafta ilaçlanıyorsa ve her hafta gelip sizde kalmiyorlarsa demek ki bu bir bahane değil gerçekten ihtiyaçları olmuş. Hem gelsin oğlunun evi ne var bunda. Son yıllarda bu kv alerjisi nedir herkeste anlayamıyorum. Benimki de geliyor n'olacak ki?

Kayınvaliden evi kendi ilaçlayacağına profesyonel yardım alsın. Hatta eşine söyle o bulsun birilerini. Bu şekilde her hafta ilaçlandığına göre, demek ki işe yaramıyor. Bir kere tamam ama yazdıklarına bakılırsa ilaç bahane. Bu şekilde böcek meselesinden bir daha gelip kalmayı teklif edemez.

Yaa biz çok sorunlu ayrıldık , kayınvalidem birleşme yolunda nolur beni linçlemeden dinle . İlk doğumum sıkıntıdan 32 haftalık oldu . Çok sıkıntı yaşadım onların yüzünden . Şimdi doğumuma az kaldı tamamen bebeğide bahane edip gitmezler

Ay siz cok fenasiniz ya. Ayni katta oturdugunuza gore muhtemelen kadinin size verdigi evde oturuyorsunuzdur. Evini ilaclatmis ne olacak kalsa? Incilerinize mi zarar gelir? Devamli sizin evde kalmaya ya da size merakli degildir bu kadar korkmayin.

Net bir sınır çekerseniz buna cesaret dahi edemez. Sen net ol eşinde senin yanında olsun.

Korktuğum var ki söyledim canım bi süredir kayınvalidem ağzında geveliyordu. Duymazlıktan geliyordum . Dediği şuydu evi komple ilaç firmasına ilaçlatırsam evi kitler bi kış gelinimle otururum demişti . Ben bir iki böyle duyunca ondan konuyu açtım canım

Ses çıkarmamanız garip olmuş bence , eşinizin ailesinin evladına ihtiyacı olmuş sizin davet etmeniz gerekirdi. İlaçlama çok tehlikeli bir durum. Koku olmasa bile Allah korusun zehirlenebilirler. Geçenlerde haberlerde çıktı apartmanda biri ilaçlama yapmış ,başka dairedekiler bile zehirlenmişti. Ama tabii huylarını siz daha iyi bilirsiniz çok yakın oldukları için işleri bittiğinde gideceklerini varsayarak bunları yazdım.

Kokusuyla etkileyecek bi ilaç değil demişsiniz geçtiğimiz gün bir aile bu ilaçlama sebebiyle ölmüştü yalnız, yanlış ilaçlama olsa da. Riske gerek yok, abartmayın bence
Ama diyorum ya alırken söylüyorlar ilacın tesirini falan . Kokusu yok insanı etkilemiyor . Parkenin süpürgelik kısımlarına biraz sıkıyorlar . Bu ilk ilaç sıkmaları değil devamlı sıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…