Valla gelirlerAyni katta eviniz varsa ne diye habire gelib sizde kalsinki?ilaclaniyor o yuzden gelip yine giderler yani ayni apartmanda gelip birde size yerleşmeleri komik olur gelmezler herhalde
Amaç belli o zaman böyle böyle ufaktan evleri birleştirmek hey gidi salak sanıyorlar ufaktan alıstıracaklar kendilerince belli ki :)Kokusuyla etkilicek bir ilaç değil . Ben gelmelerine karşı değilim ama birazda keyfi gibi . Kalsalar pazartesi görümcem gelcek evim küçük oda kalcak eminim . Ben rahat edemem ki hamileyim son aylarım zaten
Ya kayınvalidemin ağzında uzun zamandır duyduğum bir konu var ,bu sene borçlusunuz birleşelim birlikte oturalım bile dedi . İlaç bahane olur hepten kalırlar ,bildiğim var ki söylüyorumTüm ev ilaçlanırsa gelip kalsınlar ne olacak?
Aynı katta evleri varken niye sürekli size gelip kalmak istesinler sonrasında?
Gelmemeleri için bahane bulacağım diye uğraşmışsiniz ama bu konu onlardan değil.
Siz neden çok net olmuyorsunuz öyle konu açıldığında hayatta istemem kimse kusura bakmasın tarzında konuşun yuvarlamayın susmayın aksi halde sizin istemediğinizi anlamazlar he he diyip geçilecek konu değil çizginiz net olmalıYa kayınvalidemin ağzında uzun zamandır duyduğum bir konu var ,bu sene borçlusunuz birleşelim birlikte oturalım bile dedi . İlaç bahane olur hepten kalırlar ,bildiğim var ki söylüyorum
Siz istemezken nasil gelip gitmeyecekler karşı dairedeki evlerine? Bu işler öyle kolay mı?Ya kayınvalidemin ağzında uzun zamandır duyduğum bir konu var ,bu sene borçlusunuz birleşelim birlikte oturalım bile dedi . İlaç bahane olur hepten kalırlar ,bildiğim var ki söylüyorum
Sorun kalma değil kayınvalidem vallahi alışkanlık yapar az çok ben biliyorum . Herşeye karışcak . Daha çok içli dışlı olcaz daha çok gidip gelmek isticekSürekli gelmek isteyen birileri olsa daha öncede gelirlerdi.
İlacın etkisi gidene kadar kalmaları bukadar sorun olmamalı bence.
Eşin senin ailen hakkında böyle söylese ne düşünürsün?
Rahatsız edilmem için kalmasına gerek yok ara ara laf sokmaları yetiyor zaten bide samimi olursak daha çok rahatsız etcekNormal zamanda kalıp sizi rahatsız edeceğini zannetmiyorum zaten aynı apartmandaymışsınız.
Öyle birisi olsa önceden belli ederdi gelip kalırdı bence
Evde böcek var bahanesiyle evi komple kapatıp doğumumu bahane ederler bir sene birleşip oturalım diye valla yerleşirler ben ondan korkuyorum ,zaten aramız pek iyi değil ben daha çok huzursuz olcamO zaman haklısınız.Ben ilaclattirma anladım.Her hafta ev mi ilaclanir abartmasinlar.
Her hafta ilaçlanıyorsa ve her hafta gelip sizde kalmiyorlarsa demek ki bu bir bahane değil gerçekten ihtiyaçları olmuş. Hem gelsin oğlunun evi ne var bunda. Son yıllarda bu kv alerjisi nedir herkeste anlayamıyorum. Benimki de geliyor n'olacak ki?Böcek sorunu var ,ilacı alıp kendileri sıkıyor her hafta
Yaa biz çok sorunlu ayrıldık , kayınvalidem birleşme yolunda nolur beni linçlemeden dinle . İlk doğumum sıkıntıdan 32 haftalık oldu . Çok sıkıntı yaşadım onların yüzünden . Şimdi doğumuma az kaldı tamamen bebeğide bahane edip gitmezlerKendi annene de aynı yaklaşımda bulunacaksan haklısın. Ama bulunamazsın. Çünkü bahsettiğin kişi kendi anan değil kocanın anası. Millet ilaç mı solusun? Alışmasın diyorsun sokak köpeği mi bunlar önüne iki tas yemek koyunca evinden çıkmayacaklar? Yaklaşımın kesinlikle yanlış arkadaşım. Allah rızası için olsa dahi evini açmalısın kaldı ki kocanı doğurup besleyip büyüten ailesi.
Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım
Net bir sınır çekerseniz buna cesaret dahi edemez. Sen net ol eşinde senin yanında olsun.Ya kayınvalidemin ağzında uzun zamandır duyduğum bir konu var ,bu sene borçlusunuz birleşelim birlikte oturalım bile dedi . İlaç bahane olur hepten kalırlar ,bildiğim var ki söylüyorum
Korktuğum var ki söyledim canım bi süredir kayınvalidem ağzında geveliyordu. Duymazlıktan geliyordum . Dediği şuydu evi komple ilaç firmasına ilaçlatırsam evi kitler bi kış gelinimle otururum demişti . Ben bir iki böyle duyunca ondan konuyu açtım canımSiz istemezken nasil gelip gitmeyecekler karşı dairedeki evlerine? Bu işler öyle kolay mı?
Böyle bir konu açıldığında benim için söz konusu değil ayni evde yaşamak diyeceksiniz.
Bu tarz bir olayda bir gün kalma ihtimalleri de korkutmaz zaten net olursanız.
Ses çıkarmamanız garip olmuş bence , eşinizin ailesinin evladına ihtiyacı olmuş sizin davet etmeniz gerekirdi. İlaçlama çok tehlikeli bir durum. Koku olmasa bile Allah korusun zehirlenebilirler. Geçenlerde haberlerde çıktı apartmanda biri ilaçlama yapmış ,başka dairedekiler bile zehirlenmişti. Ama tabii huylarını siz daha iyi bilirsiniz çok yakın oldukları için işleri bittiğinde gideceklerini varsayarak bunları yazdım.Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım
Ama diyorum ya alırken söylüyorlar ilacın tesirini falan . Kokusu yok insanı etkilemiyor . Parkenin süpürgelik kısımlarına biraz sıkıyorlar . Bu ilk ilaç sıkmaları değil devamlı sıkıyorlarKokusuyla etkileyecek bi ilaç değil demişsiniz geçtiğimiz gün bir aile bu ilaçlama sebebiyle ölmüştü yalnız, yanlış ilaçlama olsa da. Riske gerek yok, abartmayın bence
Oda ayrı bir sorun zatenKaynana neyse artık da görümce başka zaman mı bulamamış gelecek. Kv eve geçince geliversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?