- 17 Temmuz 2021
- 7.414
- 24.393
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu sorun ilaç değil ben eşimle şu eve çıkana kadar onların yüzünden eşimle çok tartıştım , kayınvalidemin çenesi hiç durmaz sürekli karışıp laf sokcak ,gelsin başımın üstünde yeri var ama kendi evi gibi yönetirse ben kocamla kavga etsem dahamı iyi . Biz aynı evde oturduk geçinemedikHer hafta ilaçlanıyorsa ve her hafta gelip sizde kalmiyorlarsa demek ki bu bir bahane değil gerçekten ihtiyaçları olmuş. Hem gelsin oğlunun evi ne var bunda. Son yıllarda bu kv alerjisi nedir herkeste anlayamıyorum. Benimki de geliyor n'olacak ki?
Duymamazliktan gelmeyeceksiniz işte.Korktuğum var ki söyledim canım bi süredir kayınvalidem ağzında geveliyordu. Duymazlıktan geliyordum . Dediği şuydu evi komple ilaç firmasına ilaçlatırsam evi kitler bi kış gelinimle otururum demişti . Ben bir iki böyle duyunca ondan konuyu açtım canım
Valla gelirlerzor ayrıldık zaten bide doğumu bahsne ederler birleşme yoluna bile gidilir
Ya ayni apartmandalarsa ne bu evi birleştirme aşki şu kaynanalarda ben anlamiyorum zaten ayni yerdesin istedigin zaman oglunu goruyosun ne diye birde evede yerleşiyosun oldu olucak oglunla uyu sende rahatla milletdeAmaç belli o zaman böyle böyle ufaktan evleri birleştirmek hey gidi salak sanıyorlar ufaktan alıstıracaklar kendilerince belli ki :)
Ev kendimize ait ,kayınvalidemin değil . Mevzu diyorum ya gelmeleri değil bu böcek sorunu çözülmezse devam gelmek istemeleri sorun buAy siz cok fenasiniz ya. Ayni katta oturdugunuza gore muhtemelen kadinin size verdigi evde oturuyorsunuzdur. Evini ilaclatmis ne olacak kalsa? Incilerinize mi zarar gelir? Devamli sizin evde kalmaya ya da size merakli degildir bu kadar korkmayin.
Susmanız zaten ona bu cesareti veren. O an yapıştıracaktın cevabı kızında ve damadinda kal ben kendi annemi bile bir kış kabul etmembsenede en fazla 1 2 gün kalabilirsiniz diye.Korktuğum var ki söyledim canım bi süredir kayınvalidem ağzında geveliyordu. Duymazlıktan geliyordum . Dediği şuydu evi komple ilaç firmasına ilaçlatırsam evi kitler bi kış gelinimle otururum demişti . Ben bir iki böyle duyunca ondan konuyu açtım canım
Valla gram akıl yok kaynanada bence şimdi bi de bebekte geliyor ev full cümbüş hengâme, onlara da baş ağrısı aklı başında olan kapıyı kapatır huzuruna bakar zatenYa ayni apartmandalarsa ne bu evi birleştirme aşki şu kaynanalarda ben anlamiyorum zaten ayni yerdesin istedigin zaman oglunu goruyosun ne diye birde evede yerleşiyosun oldu olucak oglunla uyu sende rahatla milletde![]()
Canım şirketten gelseler ilaçlasalar vallahi başımın üstünde yerleri var . Ama kendileri ilaçlıyorlar sorun çözülmüyor . Doğumum yakın borçluyuz diye birleşmeyi teklif etti ,ilaç bahane olcakSes çıkarmamanız garip olmuş bence , eşinizin ailesinin evladına ihtiyacı olmuş sizin davet etmeniz gerekirdi. İlaçlama çok tehlikeli bir durum. Koku olmasa bile Allah korusun zehirlenebilirler. Geçenlerde haberlerde çıktı apartmanda biri ilaçlama yapmış ,başka dairedekiler bile zehirlenmişti. Ama tabii huylarını siz daha iyi bilirsiniz çok yakın oldukları için işleri bittiğinde gideceklerini varsayarak bunları yazdım.
Bitmiyor nerden geldiği belli değil parkeler yeni yapıldı eşyalar yeni ama ev eski önceki kiracıdan kalma tahta kuruları .Bitmeyen bir illet birini kurutsan yumurtladıkları gibi çoğalıyorlar yineTahta kurusu nerden geliyor?
Esyaysa atilsin parkeyse sökülsün
Her hafta ev mi ilaclanir yahu
Çok haklisin ama gelde bunu kaynanalara anlat illa zehir ediceklerValla gram akıl yok kaynanada bence şimdi bi de bebekte geliyor ev full cümbüş hengâme, onlara da baş ağrısı aklı başında olan kapıyı kapatır huzuruna bakar zaten![]()
Ben sakinliği seven biriyim , ev curcuna olur hele bide temizlik takıntım var benim ruh halim lohusalıkta iyice bozulurValla gram akıl yok kaynanada bence şimdi bi de bebekte geliyor ev full cümbüş hengâme, onlara da baş ağrısı aklı başında olan kapıyı kapatır huzuruna bakar zaten![]()
Kendileri yaparsa bitmez tabi profesyonel birilerini çagirsalar yaBitmiyor nerden geldiği belli değil parkeler yeni yapıldı eşyalar yeni ama ev eski önceki kiracıdan kalma tahta kuruları .Bitmeyen bir illet birini kurutsan yumurtladıkları gibi çoğalıyorlar yine
Kesinlikle don atlet durucaz doğumdan sonra yeri gelecek zaten erkeğin ne işi olur ne meraklılar yaBen sakinliği seven biriyim , ev curcuna olur hele bide temizlik takıntım var benim ruh halim lohusalıkta iyice bozulurdoğumdan sonra dikişlerim olacağı için rahat edemem ,kayınpederim kaynım falan varken rahat edemem sonuçta herkes evinde rahat giyinir . Onlar var diye kasılcam sürekli
Ev kiraysa baska yere tasinmayi neden dusunmuyorlarBitmiyor nerden geldiği belli değil parkeler yeni yapıldı eşyalar yeni ama ev eski önceki kiracıdan kalma tahta kuruları .Bitmeyen bir illet birini kurutsan yumurtladıkları gibi çoğalıyorlar yine
Ben belediyeden getirttim çözüm olmadı , başka birini getirtcektim çok para gitcek diye kayınvalidem yanaşmadı. Kendim ilaçlicam dedi ama çözüm olmadı . Ben taa en başından çok dedim bu evi almayın masrafa girmeyin bide kattaki komşular derdi evde böcek sorunu var diye . Kayınvalidem ısrarla yakın olmak için o evi aldı şimdi çok pişmanKendileri yaparsa bitmez tabi profesyonel birilerini çagirsalar ya
Baktin çagirmiyolar siz ayarlayin
Evlenmeden önce kadınlar kendilerine, ben bunun anası babası gelse, bizde kalmak istese, kendim ister miyim istemez miyim diye sormalı.Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım![]()
Kendi hirsinin kurbani olmuş yani şimdide sizin rahatliginizi bozmak istiyor birde kendiside mutlu bu duruma bir bakimdanBen belediyeden getirttim çözüm olmadı , başka birini getirtcektim çok para gitcek diye kayınvalidem yanaşmadı. Kendim ilaçlicam dedi ama çözüm olmadı . Ben taa en başından çok dedim bu evi almayın masrafa girmeyin bide kattaki komşular derdi evde böcek sorunu var diye . Kayınvalidem ısrarla yakın olmak için o evi aldı şimdi çok pişman
Biz aynı evde oturduğumuz zamanlarda bile çok sıkıntı yaşadım . Gece lavaboya gittiğimde kaynımla karşılaşcam diye bi hışımla koşardım odama . Şimdi ilaç bahanesiyle aylarca birlikte otursak ne rahat banyoyu kullanabilirim nede rahat giyinebilirimKesinlikle don atlet durucaz doğumdan sonra yeri gelecek zaten erkeğin ne işi olur ne meraklılar ya
Abartmasanız mı zaten evleri varmış niye sizde kalmayı aliskanlik etsinlerKızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım![]()
Kayınvalidem ben taşınırsam gelinime oğluma dayanamam dediEv kiraysa baska yere tasinmayi neden dusunmuyorlar
Ya da bi alt ust kata vs
Kiş geliyor bebek de geliyor her hafta ev mi ilaclanir cok sacma geldi cozumleri![]()