Kalmis midir?

sen mühendis miydin öyle hatırlıyorum.
maaşın varsa bakım estetik giyim vs kendine odaklanıp kafanı topla bence. sonra da ortamlara ak :d çıkar birileri.

30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Vardır niye olmasın?Ama öyle aramakla olmaz, Allah pes ettiğiniz ve en ummadığınız zamanda çıkarır karşınıza.Neyi çok isterseniz, o sizin sınavınız olur.Ödülü almak için sınavlarda başarılı olmak gerekir.Başarının ise tek şartı sabır bence.

30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Kıyıda köşede kalmıştır belki iyice arayın, olmadı ilan verin
Bir kere de normal bir soru sorun Allah aşkına

Senin yaşlarındayken hiç böyle koca meraklısı olmadım ben. Hiç bir zaman evli bir erkeğe acaba demedim.
Karakter meselesi bu.
Ya o kadar haklısın ki ben şaşırıyorum bu insanların evde kaldım ya da kalacağım korkusuna 30 yaşımda tek derdim gezmek eğlenmekti yaşıtlarım evlenirdi yine özenmezdim
İyi ki 35imden sonra evlenmişim :)

Ben bu üyeyi hep Vanessa’yla karıştırıyorum ya

Gerçek hayatında çevrendeki hiç kimseyle şu şekilde konuşabildiğine inanmıyorum .sırf burada anoninimsin kimse seni tanımıyor diye bu rahatlık ama bence yapma !
yakışmıyor yani bence hiçbir kadına yakışmaz bu tür şeyler.

Siz bu kafadan çıkmadıkça zor birini bulur evlenirsiniz benden demesi. Erkek, erkek, erkek.. Kafada başka bir düşünce, dert, iş yok. Allah aşkınıza kendinizi geliştirin biraz, kendinize bir şeyler katın. Şu kafadan çıkmadan birini bulmanız çok zor.
Evli erkeklerden de uzak durun!
Ayrıca yakışıklı diye tutturmayın bir zahmet beklentilerinizi de düşürün. İnsan önce kendine bakmalı o yakışıklı adam beni ne yapsın diye..

Kalmıştır ama ben sende bi sorun olduğunu düşünüyorum görünüş davranış ve içsel olarak bulamazsın bu yaşına kadar ilgi görmemişsin daha da görmezsin

Bu kadarı gerçek olamaz dedirten cinstensin ya. Böyle berbat bir karakterin olsa bile şu lafları duymamak için açmazsın bu konuyu.
Insan dediğin hadi hic anlamadı 3 kere de anlar. Ya ciddi manada zihinsel engelin var. Ya da buradaki insanları sinir etmeyi kendine eğlence edinmiş birisin.

`