- Emoji Skoru
- 24.197
- Puanlar
- 298
Yok, site kadınları olarak biz kaptık. Hatta ben çok beğenince aynısından bi tane daha yaptım.30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
30 yaşında daha neyin telaşı bu30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Vardır niye olmasın?Ama öyle aramakla olmaz, Allah pes ettiğiniz ve en ummadığınız zamanda çıkarır karşınıza.Neyi çok isterseniz, o sizin sınavınız olur.Ödülü almak için sınavlarda başarılı olmak gerekir.Başarının ise tek şartı sabır bence.30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Kıyıda köşede kalmıştır belki iyice arayın, olmadı ilan verin30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Ya o kadar haklısın ki ben şaşırıyorum bu insanların evde kaldım ya da kalacağım korkusunaSenin yaşlarındayken hiç böyle koca meraklısı olmadım ben. Hiç bir zaman evli bir erkeğe acaba demedim.
Karakter meselesi bu.
Ne kadar korkunç bir insansınız. Sizin gibilerden korusun rabbim evlerden ırak.Hala aklimda o
Nerede yaşıyorsunuz ona göre önerim var30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
kapılmıştır30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Kız rainny yıllardır aynı konuyu açıyorsun haftada bir. Valla sonunda cinsiyet değiştirip seni ben alayım da tüm site rahat etsin.Hayir oyle birsey demedim
30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Kocalara sahip çıkılsınSenin için önemli değil. Evliyse de metres olurum diyordun en son
Evli erkeklere salça olan sen değil miydin?Hayir oyle birsey demedim
Kim değil?Oyle biri degil bence