Ama birseyler yasadin dimi?Senin yaşlarındayken hiç böyle koca meraklısı olmadım ben. Hiç bir zaman evli bir erkeğe acaba demedim.
Karakter meselesi bu.
Evet çünkü tek derdi erkek olan, erkek peşinde koşan biri olmadığım için tercih edilen bir insandım. İçin boş olduktan sonra kim seninle sevgili olsun mesela?Ama birseyler yasadin dimi?
Tamam o zaman beni anlayamazsin ben yasamadim birsey.. ayrica koca hicbirzamann istemedim. Sen evli oldugun icin bu kadar sert konusuyorsun bence. Ayrica ben hickimseye acilmadim. bakistan oteye gitmedimmEvet çünkü tek derdi erkek olan, erkek peşinde koşan biri olmadığım için tercih edilen bir insandım. İçin boş olduktan sonra kim seninle sevgili olsun mesela?
30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
bu ablanın olayı ne?Size ne oldu? Geçen ki konunuz da bir garipti.
Biraz sakin mi olsanız acaba?
Ne alakası var ???Yoldaki çukura yanlışlıkla düşmüş gibi tavrınız,evli adamla ilişki kurmayı , işaret alırsanız metres olmayı isteyen sizsiniz, hastalık ,kaza,bela kaderdir elinden bir şey gelmez.Evli adamın peşinde gezmek,saçma adamlara gönül vermek insanın elinde olan karakteriyle alakalı bir durum.....Canim benim karakterime laf edemezsin.. benim yerimde olsan nasil olurdun bence buyuk konusma insanin basina ne gelecegi belli olmuyor.
Yeterincr küçümsensen bu konuları açmazdın bence. Devam devam...Siz beni cok kucumsediniz bu arada
bu ablanın olayı ne?
Bu hal ve tavırlarınız o "bir şey"i yaşamadığınız içinse Allah aşkına yaşayın. Günahı varsa ben üstleniyorum, Allah benim haneme yazsın. Biz de huzura erelim.Tamam o zaman beni anlayamazsin ben yasamadim birsey
Stokta kalmadı. Allah sana akıl fikir versin, çevrendeki erkekleri de senden korusun.Hala aklimda o
Kalmadi en sonuncuyu Ben kaptim adfgj30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Varsa da sana bakmaz zaten.30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?
Bence troll bilerek yapıyor, bugün kaç kişiyi banlatıcam diye kendi kendine challenge eyliyorBu üyenin ya zekası geri ya da ergen diyeceğim ama uzun zamandır da burada böyle. Zihinsel bir engeli olduğunu düşündürüyor
Normal bir insanın yapacağı bi şey değil yıllardır burada böyle. Zihinsel sorun olduğunu düşündümBence troll bilerek yapıyor, bugün kaç kişiyi banlatıcam diye kendi kendine challenge eyliyor
Evli doktor da seni bekliyordu zaten. Ancak salyani akita akita bakarsın.Hala aklimda o
30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?