Kalori Arkadaşım

Büyüğüm ikinizden de bana apla diyeceksiniz
88

apllaaaaaaaaaaaaaaa

ona büyük denmiyor yaşlı deniyo apla
89
sende aplasın
hem löp et hem nine

şu k flakes in krakeri çıkmış ya yeni reklamı yapılıyor bu aralar onun domatesli nanelisinden aldım aman Allah ım almaz olaydım keşke çok çirkin tadı ya. bide 3 tanesini birleştirmişler beraber satıyorlar . şimdi anladım neden birleştirdiklerini bi alan bi daha almıyordur da ondan. satmışken 3 tane satalım demiş gıcıklar

ahh ahh o tarafı hiç karıştırmayalım gözlerime perde inivermiş perdeleri çektiğimde çok geç kalmıştım :18:

dry dry seviyom seni

neden canım ya:26::44:

kız 23 yaşında evlendimya ne acelen vardı dedi dry dry ona cevap yazzdım.
Çok şükür evliliğimin kötü günleri olsa iyikide evllenmişim diyebiliyorum gerçi daha yeni evli sayılırım cicim yılları ama olsun . Hep derim 1 günün beyliğide beyliktir.

dry dry seviyom seni

hişt bende seni seviyom fıstık

ben azcık erken çıkacam işten görüşürüz. okuyabilirsem evden okuyacağım çok kaynatmayın ben yokken. akşama yemek yemek yok bana hamburger yüzünden aç kalacam .

bi daha hamburger yemek yok .

hadi öpüyorum hepinizi eksilerle görüşmek üzere cümleten Allah a ısmarladık

tamam dadlım göörüşürüz bende kaçıyom zatene öpüyom sizleri eve gideyim müsait oldukça yazıvercem.
Bu arada hamburgerle nasıl doyuyonuz bit kadar şey hemde çok kalorili bnm dişimin kovuğuna yetmezdi ki yaklaşık 2 yıldırda yemiyorum

Öpüldünüz beybiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…