şimdi en çok kilosu olan benmiyim (80) buradaki herkes ev hanımımı çalışanlarda varmı aramızda
çok sağol kuzucum bide biri gelse dha iyi olack işte
ben çok seviyrm o şalı güzl duruyo
oda olcak inşallahhhevet güzel durmuş
kızlar bende merak ediyorum resimlerinizi bizede gösterin biz arkdaşınız değilmiyiz olmuyor böyle:2::2::2::2::2:
şimdi en çok kilosu olan benmiyim (80) buradaki herkes ev hanımımı çalışanlarda varmı aramızda
ne sınavı kpss mi?evlimisin?Canım ben sınava hazırlanıyorum atanacam inşallah
ne sınavı kpss mi?evlimisin?
lopido aramızda çok fark yok durmak yok yola devam:))))))))))))))
face yok dedn ama tatlım:26:
cnm sen beni beklesen ben de sana yetişsem aynı gitsek olmaz mı? :26::26::26::26::18:
ama burdan göstersen olmazmı
Bu arada bende çalışıyorum evliyim etliyim butluyum mutluyum
tamam o zaman zayıfla hemen
ne sınavı kpss mi?evlimisin?
lopido aramızda çok fark yok durmak yok yola devam:))))))))))))))
burası çok halka açık
İnşallah
Evli değilim canım henüz kpss ye hazırlanıyorum fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum ya sen
birsürü öğretmen alacaklar canım atanırsın inşallah bize kadro yokzaten almıyorlardı şimdi hiç almayacklar
Ben çalışıyorum
İnşallah
Evli değilim canım henüz kpss ye hazırlanıyorum fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum ya sen
inşşallah tez zamanda kazanırsın...çokkkkk çalışmak lazım...ben evliyim 3 çocuk var sanırım buarada yaş olarakta en büyük benim:))))))))))
inşallah canım bize de alan getirdiler çok zor oda yaklaşık 11-12 ders var çalışmam gereken kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım inan kiRabbim bir çıkar yol gösterir elbet üzülme
özelden göstersen :26::26::26::26::26:
geçen haberlerde duymuştumcanım dershanede öğretmenlik yapanlar kpss puanı aranmadan sözlü sınavla atanacaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?