o zaman ben de nineyim
86 lıyım
Öpüldünüz beybiler sistt biyikli bugunden beri opup duyon kocislerimize soylicez seniiiiiiip
2. Nineppp
Öpüldünüz beybiler sistt biyikli bugunden beri opup duyon kocislerimize soylicez seniiiiiiip
Sıkıyorsa söyle, kocan almasın ayağının altına
iyi akşamlar kızlar
Bugün ne konuşmuşsunuz be oku oku sayfa bitmedi ama okurken de çok güldüm tatlı tatlı atışmalarınızaAklımda kaldığıyla biraz bende konuşmalarınıza cevap vereyim.1980 doğumluyum yaş sıralamasında yeni gelen arkadaştan sonra 2.yaşlı benim herhalde ama allahtan yaşımı göstermiyorum.şimdi çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum melek arkadaşımız gibi ,loopdido tarifimi beğenmene sevindim gerçekten çok lezzetli oluyor ve kalorisi düşük hatta yarın ben de yapmayı düşünüyorum.kızlar bu arada facebook adreslerinizi eklemişsiniz ve oradan da iletişime devam ediyormuşsunuz bende istiyorum adreslerinizi özelden bana da atarsanız sevinirim.hepinizi kocaman öptüm.
Beybilerim selam. (Tabletten yazdigim icin biyikli olamiyorum)
900 kaloriye cikmadim bugun ama karnim hem ac gibi hem de sis gibi, anlayamadim :\
Orkide gülüm, benimki de aramaya kapali, link yolla ozelden (biyikli).
ben dururken ninelik sana düşmezo zaman ben de nineyim
86 lıyım
Öpüldünüz beybiler
dry kaynatmayın dedi kaynatmıyoruz
Merhaba kızlar bugün menüm
Sabah=1 kase yulaf kepekli komposto
Öğle=1 tane içli köfte+ 1 kase lahana çorbası
Ara Öğün= 1 bardak form çayı
Akşam= 1 kase lahana çorbası+ 1 yeşil elma
Ara Öğün= 1 kuru kayısı + 1 bardak kiraz sapı+ 1 tane fındık
Toplam alınan kalori 556 Herkese güzel akşamlarben daha çalıkuşunu izliycem
ben dururken ninelik sana düşmez
ninenizin sözünü dinleyin
556 kalori ne ya olur mu kızım böyle spor yapmamak için mi bu kadar az yiyorsun.
ye güzelce sonra sporunla düşür kalori miktarını. sakın spor yapmıyorum deme haa kızarım baksarkarsın sonra sporsuz zayıflamak buruşmak demektir unutmayın
NİNENİZ KONUŞUYOR ona göre
günaydın fıstık
iyi ben yokken ortalık sakinmiş dün gece
kız bu loopdido nun burnuda loop et miş ya
günaydın ninelerin en buruşuksuzu
ay bayıleceğim gülmekten illa loop eti yapıştırıcan dimi
yolladım canım eklersin iyi geceler öptüm mucuks
ben dururken ninelik sana düşmez
ninenizin sözünü dinleyin
556 kalori ne ya olur mu kızım böyle spor yapmamak için mi bu kadar az yiyorsun.
ye güzelce sonra sporunla düşür kalori miktarını. sakın spor yapmıyorum deme haa kızarım baksarkarsın sonra sporsuz zayıflamak buruşmak demektir unutmayın
NİNENİZ KONUŞUYOR ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?