Kalori Arkadaşım

Ben de boşaltımı perşembe yapmaya çalışıcam, sabahtan bitki çayları içicem ki akşama kadar etkisini göstersin

Benide Bekleyinn nolurrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84:
çabuk ol kızım o zaman

kaynananın lahana sarmalarıyla bu iş yürümez söliim Jennifer loop etim benim

hemen hemen aynıyız desene hadi bakalım birlikte ipincecik olalıımmm
ben 76 yı 2 yıl önce görmüştüm en son bakalım sizlerin sayesinde görecem inş 76 75 74 ....55

İkinize de bayılıyorum, çok tatlısınız, iş arasında yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor sayenizde

ufakta olsa gülümsetebildiysek ne mutlu bize 3 kalori erittirmişiz sana borçlusun bize 3 kalori

Ben de boşaltımı perşembe yapmaya çalışıcam, sabahtan bitki çayları içicem ki akşama kadar etkisini göstersin

kız ben şimdiden başlamalıyım ki perşembe akşama ancak etki gösterir çaylar . bağırsaklar tıka basa dolu hhii hoyyytt

Son düzenleme:
ben 76 yı 2 yıl önce görmüştüm en son bakalım sizlerin sayesinde görecem inş 76 75 74 ....55

İnşallah bakalım bende ünivesite 2 deki kilomdayım şimdi yavaş yavaş inecem inşallah üniversite 1 de 56-60 kiloydum yine öyle olsam

selam millet
sabah tartıldım be +100 gr gördüm
bi de kahvaltı yapamadım anca oturdum gittim karışık tost söyledim
pöffff.. akşam az yiyeyim bari.. spor da yapıom zaten

selam millet
sabah tartıldım be +100 gr gördüm
bi de kahvaltı yapamadım anca oturdum gittim karışık tost söyledim
pöffff.. akşam az yiyeyim bari.. spor da yapıom zaten

Cumadan önce tartılmayalım bence hiç, motivasyonumuzun düşme ihtimali çok yüksek

Ripped nasıl gidiyor canım, zorlanıyor musun?

Cumadan önce tartılmayalım bence hiç, motivasyonumuzun düşme ihtimali çok yüksek

Ripped nasıl gidiyor canım, zorlanıyor musun?

iyi gidiyo tatlım, yok çok zorlanmıyom
shred den daha kolay.. dün acayip yorgundum ona rağmen sürüne sürüne yaptım
1 haftada hamlamışım ağrılarım var şuan

yevruummm sen hiç kalori miktarını paylaşmıyon bizle ne iş
paylaş çabuk

Ben ripped'den önce karına yönelik bir şey bulmalıyım o halde var mı bildiğin?

6 week 6 peck var jillianın yine
ama shredi bitirenler ripped la devam ediyo genelde.. ben ripped ı bitirip 6 week 6 peck ile jübile yapmayı planlıyom

kız ben şimdiden başlamalıyım ki perşembe akşama ancak etki gösterir çaylar . bağırsaklar tıka basa dolu hhii hoyyytt [/QUOTE]

sizi çakallar sizi .

Madem bağırsaklarınızı boşaltıp zayıf görünüp hile yapacaksınız hiçbirşey yemeyin su ve çayla yaşayın şişik sosiler

yevruummm sen hiç kalori miktarını paylaşmıyon bizle ne iş
paylaş çabuk

iyi kimse farketmiyor diyordum bende emme yakalandık vesselam

öncelikle löpetciğim canım benim şu alıntıları düzgüncene yapsan da kime ne demişsin anlasak aralardan hangisi senin lafın hangisi değil bulacam diye g.tüm çıkıyo inanki yaw

öyle kızım ben 74 den 55 e uçuveririm sen öyle löp löp bakakalırsın

seni gidi bencil seniiii hee aynı kiloda kalalım senin yetişmeni bekleyelim kaç yıla yetişirsin söle en iyisi biz yiyem yiyem senin kilona gelelim birlikte aynı kilodan devam edem bu daha kolay ne dersin

sana katılıyorum canım bende bayılıyorum bunların tatlı tatlı atışmasına okurken baya bir gülüyorum siz çok yaşayın emi kızlar hep böyle devam edin.

sizde çok yaşayın
Bizler sizin için varız

cnm bu arada nasıl gidiyor kilo vermen cumaya iddalımısın bakayım :44::44::44:
hiç sesin çıkmıyor

yakaladık tabi
1000 kaloriyi geçiyo musun napıyosun söyle hele

Bebişim bazen karışıyor nasıl beceriyorum bilmiyorum ama karıştığının farkındayım düzeltmiyorum ki sen okurken kalori harca ve yağ yağ ne kadar düşünceli bir löpp etimm değil mi?

Bencede sizin yiyin ve şişin benm kiloma gelin birlikte veriverelim kız nolur Arkadaşlar birlikte kilo vermek için vardır

löp löp kalmicam ben :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…