hee komiklik abide NİNESİYİM
hamburger midemde değil bağırsağımda taht kurmuş nasıl çıkaracam bilmem ıyy
bu konununda b.ku çıkıyor haa
perşembe gece bağırsak boşaltımımı yapacam ki cumaya incecik çıkayım tartıda hauehuaehaeuh
çabuk ol kızım o zamanBenide Bekleyinn nolurrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84:
ben 76 yı 2 yıl önce görmüştüm en son bakalım sizlerin sayesinde görecem inş 76 75 74 ....55hemen hemen aynıyız desene hadi bakalım birlikte ipincecik olalıımmm
İkinize de bayılıyorum, çok tatlısınız, iş arasında yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor sayenizde
Ben de boşaltımı perşembe yapmaya çalışıcam, sabahtan bitki çayları içicem ki akşama kadar etkisini göstersin
ben 76 yı 2 yıl önce görmüştüm en son bakalım sizlerin sayesinde görecem inş 76 75 74 ....55
selam millet
sabah tartıldım be +100 gr gördüm
bi de kahvaltı yapamadım anca oturdum gittim karışık tost söyledim
pöffff.. akşam az yiyeyim bari.. spor da yapıom zaten
Cumadan önce tartılmayalım bence hiç, motivasyonumuzun düşme ihtimali çok yüksek
Ripped nasıl gidiyor canım, zorlanıyor musun?
iyi gidiyo tatlım, yok çok zorlanmıyom
shred den daha kolay.. dün acayip yorgundum ona rağmen sürüne sürüne yaptım
1 haftada hamlamışım ağrılarım var şuan
Daha çok hangi bölgeyi çalıştırıyor canım, ben daha gönderdiğin videolara bakma fırsatı bulamadım
ben dururken ninelik sana düşmez
ninenizin sözünü dinleyin
556 kalori ne ya olur mu kızım böyle spor yapmamak için mi bu kadar az yiyorsun.
ye güzelce sonra sporunla düşür kalori miktarını. sakın spor yapmıyorum deme haa kızarım baksarkarsın sonra sporsuz zayıflamak buruşmak demektir unutmayın
NİNENİZ KONUŞUYOR ona göre
bacaaaaakkkkkbaya yükleniyo bacaklara
Ronaldo gibi olmaktan korkuyomo kadar kas yapmaz inşallah
Ben ripped'den önce karına yönelik bir şey bulmalıyım o haldevar mı bildiğin?
ahh bebikim gülmesemene tebessümüne bir nebze olsun katkımız oluyorsa ne mutlu bizeİkinize de bayılıyorum, çok tatlısınız, iş arasında yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor sayenizde
Ben de boşaltımı perşembe yapmaya çalışıcam, sabahtan bitki çayları içicem ki akşama kadar etkisini göstersin
çabuk ol kızım o zaman
kaynananın lahana sarmalarıyla bu iş yürümez söliim Jennifer loop etim benim
elimizden gelen gayreti yapıyoz hoş napiyim löp etler öyle kolay gitmiyo Yemişim yemişim 23 senedir 23 ayda giderse iyidir
ben 76 yı 2 yıl önce görmüştüm en son bakalım sizlerin sayesinde görecem inş 76 75 74 ....55
74 den 55 e hemen nasıl uçuverdinolduğunuz yerde çakılı kalmanızı istiyom aslıda ama kötü birşey istediğim için üzülüyom Bende sizin gibi yetmişlerde olmak istiyom zaman dursun sadece benm için aksın
cnm inş o kilolara döneceksinİnşallah bakalım bende ünivesite 2 deki kilomdayım şimdi yavaş yavaş inecem inşallah üniversite 1 de 56-60 kiloydum yine öyle olsam
selam millet
sabah tartıldım be +100 gr gördüm
bi de kahvaltı yapamadım anca oturdum gittim karışık tost söyledim
pöffff.. akşam az yiyeyim bari.. spor da yapıom zaten
+100 gram birde tost aferin
Ben ripped'den önce karına yönelik bir şey bulmalıyım o haldevar mı bildiğin?
yevruummm sen hiç kalori miktarını paylaşmıyon bizlene iş
paylaş çabuk
kız ben şimdiden başlamalıyım ki perşembe akşama ancak etki gösterir çaylar . bağırsaklar tıka basa dolu hhii hoyyytt:27
sizi çakallar sizi .
Madem bağırsaklarınızı boşaltıp zayıf görünüp hile yapacaksınız hiçbirşey yemeyin su ve çayla yaşayın şişik sosiler
çabuk ol kızım o zaman
kaynananın lahana sarmalarıyla bu iş yürümez söliim Jennifer loop etim benim
elimizden gelen gayreti yapıyoz hoş napiyim löp etler öyle kolay gitmiyo Yemişim yemişim 23 senedir 23 ayda giderse iyidir
74 den 55 e hemen nasıl uçuverdinolduğunuz yerde çakılı kalmanızı istiyom aslıda ama kötü birşey istediğim için üzülüyom Bende sizin gibi yetmişlerde olmak istiyom zaman dursun sadece benm için aksın
cnm inş o kilolara döneceksin
+100 gram birde tost aferin
İkinize de bayılıyorum, çok tatlısınız, iş arasında yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor sayenizde
sana katılıyorum canım bende bayılıyorum bunların tatlı tatlı atışmasına okurken baya bir gülüyorumsiz çok yaşayın emi kızlar hep böyle devam edin.
sana katılıyorum canım bende bayılıyorum bunların tatlı tatlı atışmasına okurken baya bir gülüyorumsiz çok yaşayın emi kızlar hep böyle devam edin.
iyi kimse farketmiyor diyordum bende emme yakalandık vesselam
öncelikle löpetciğim canım benim şu alıntıları düzgüncene yapsan da kime ne demişsin anlasak aralardan hangisi senin lafın hangisi değil bulacam diye g.tüm çıkıyo inanki yaw
öyle kızım ben 74 den 55 e uçuveririm sen öyle löp löp bakakalırsın
seni gidi bencil seniiiihee aynı kiloda kalalım senin yetişmeni bekleyelim kaç yıla yetişirsin söle en iyisi biz yiyem yiyem senin kilona gelelim birlikte aynı kilodan devam edem bu daha kolay ne dersin
iyi kimse farketmiyor diyordum bende emme yakalandık vesselam
öncelikle löpetciğim canım benim şu alıntıları düzgüncene yapsan da kime ne demişsin anlasak aralardan hangisi senin lafın hangisi değil bulacam diye g.tüm çıkıyo inanki yaw
öyle kızım ben 74 den 55 e uçuveririm sen öyle löp löp bakakalırsın
seni gidi bencil seniiiihee aynı kiloda kalalım senin yetişmeni bekleyelim kaç yıla yetişirsin söle en iyisi biz yiyem yiyem senin kilona gelelim birlikte aynı kilodan devam edem bu daha kolay ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?