Kalori Arkadaşım

başladın mı :50: ben başlayamadım ya offf
iyice tembel oldum
anca ütü yaptım dün :14:

Dün akşam başladım bebişim, ben de çamaşırla uğraştım bi sürü, topla-at-katla-as.. Ama yine de yaptım.. Hiç zorlanmadım bu arada ben, sadece yerimiz dar biraz o yüzden zorlandık, ama sen tek yaptığın için yerin de dar gelmez ohhh :8::8::8:

Dün akşam başladım bebişim, ben de çamaşırla uğraştım bi sürü, topla-at-katla-as.. Ama yine de yaptım.. Hiç zorlanmadım bu arada ben, sadece yerimiz dar biraz o yüzden zorlandık, ama sen tek yaptığın için yerin de dar gelmez ohhh :8::8::8:

pazartesi başlamak daha idealdi c.tesi pazar dinlenme açısından ama ben artık tembelliği bırakıp bu akşam başlayayım bence:31:

Canımcım bence sen de Jillian'ın programına başla, o programın içinde her şeyi yapmış oluyorsun zaten. :8:

kız o jilian beni öldürür denemeye çalıştım ilk 5 dk da pes ettim :D:1::1::1::1::1:

tamam canım ben sana hemen bir program hazırlayıp linkini yolluyorum:16::16::16:

saol bebeimmm :31::31::31::31:

en kolay leslie den başlayabilirsin canım plates yapabilirsin incirimin dediği gibi jillian yapabilrsen süper olur:8:
kız leslie 3 mile yapıyomda sıkıldım iyicene :26::26::26::26:

hemen senin için programı hazırladım cardio başta ağır gelebilir ama zamanla alışırsın canım ısınmadan diğer hareketleri yapman doğru olmaz.şimdi sana 10 dk cardio+ 8 dk bel karın+8 dk da kalça egzersizi hazırladım programa uy yapamam deyip geçme başta bende bunlara benzer başladım hatta benimkiler daha ağırdı:50::50:

https://www.youtube.com/watch?v=X1TuhAn6C-g

https://www.youtube.com/watch?v=NuyPMeUUm_o

https://www.youtube.com/watch?v=gye3bmRYfR0

hejira canım o jillian yapamaz ben bile 3 gün yaptım bıraktım 30 gün hiç yapılmaz herkese göre değil o ve üstelik kilosu fazla çok zorlar onu bu program tam onluk bence inşallah yapar.
ayy program için saol canımmmm :16::16::16:
üstelik kilosu fazla demişsin bana parça parça oldum şuan :84::84::84::84::84::84:

slm sevgi pıtırcıklarım
180 squatımı yaptım arkasından 18 dk karın ve yanlara çalıştım bitik durumdayım o nasıl bir videoydu öyle bugün ilk defa yaptım mahvoldum :27::27::27::27::27: şaftım kaydı valla :27::27::27::27:bundan sonra 10 gün onu yapacam sonra yine değiştirecem ben sürekli aynı şeyleri yapamıyorum sıkılıyorum ve değiştiriyorum videoları bu sayede sürekli yeni heyecanlar ve hareketler öğrenmiş oluyorum.:9::9::9::9::9:

kız o jilian beni öldürür denemeye çalıştım ilk 5 dk da pes ettim :D:1::1::1::1::1:

en kolay leslie den başlayabilirsin canım plates yapabilirsin incirimin dediği gibi jillian yapabilrsen süper olur:8:

üstelik kilosu fazla demişsin bana parça parça oldum şuan :84::84::84::84::84::84:

canım seni kırmak için demedim kırdıysam özür dilerim:43::43::43::43: zayıflar zorlanırken kilo fazlalığın yüzünde yapamazsın diye dedim.bir de o hareketler sıkar insanı severek ve fazla zorlanmayarak yapacağın bir şey olsun dedim.

jiliyi beğenmiyon leslieyi beğenmiyon orkidenin programını da beğenmezsen çığlık atarım arık sana:9::9:
slm sevgi pıtırcıklarım
180 squatımı yaptım arkasından 18 dk karın ve yanlara çalıştım bitik durumdayım o nasıl bir videoydu öyle bugün ilk defa yaptım mahvoldum :27::27::27::27::27: şaftım kaydı valla :27::27::27::27:bundan sonra 10 gün onu yapacam sonra yine değiştirecem ben sürekli aynı şeyleri yapamıyorum sıkılıyorum ve değiştiriyorum videoları bu sayede sürekli yeni heyecanlar ve hareketler öğrenmiş oluyorum.:9::9::9::9::9:

azmine hayranım :nazar::nazar::16:

slm sevgi pıtırcıklarım

canım seni kırmak için demedim kırdıysam özür dilerim:43::43::43::43: zayıflar zorlanırken kilo fazlalığın yüzünde yapamazsın diye dedim.bir de o hareketler sıkar insanı severek ve fazla zorlanmayarak yapacağın bir şey olsun dedim.

Biliyom ki.. :30::31::31::31: Ben nazlanıyom sana kırılmadımki :8::8::8::8::8::9::9::9::16::16::15::15:

17 dk 6 week yaptım bıraktım resmen, hiç içimden gelmiyo artık benim jillian yapmak
neden böyle oldum bilmiyorum.. ben en azından move fitness ımı yapayım..
o hem daha çok eğlendiriyo beni hem de ne kadar yaktığımı gösteriyo
baklava yapamıcam göbeğimde :14:

kk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfen :( bende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡

Back
X