hejira senle boy ve kilolarımız çok yakın ölçüyormusun bel, basen, bacak , göbek ölçülerini yoksa kıyafetlerine göremi değerlendiriyorsun knedini ????
Canım hiç ölçmedim, sevgilim ölçüyor benim yerimeşaka bi yana da sarılınca filan anlıyor inceldim mi incelmedim mi
Bu sabah bi ölçeyim dedim aç karnıma, mezurayı bulamadım, kaldı öyle.. Dur bakalım akşam bulup yarın sabah tartılırken bi de ölçeyim kendimi
bende martta bi ölçmüştüm akşama bi daha ölçülmeyi düşünüyorum bakalım neler olmuş vicütümde
walla sevgilin senin zayıflamanı senden çok istiyor ve senden çok seviniyor herhalde
Kemiklerimin eline gelmesini seviyormuş
Marttaki ve şimdiki ölçüleri bize yaz.
yarın yazarım senide merak ediyorum sende yaz
işin iş walla zayıflığa takıntılı seninki
Seni pis kız seni
Artık sevmiyor musun bizi, o yüzden gelmiyorsun yanımıza?:2:
Günaydın kkızlar kilo bildirimimi yaptım hadi hayırlısı
günaydın canım. sabahın köründe böyle hevesle kilo bildirimi yaptığın günler attığın özel mesajı açasım gelmiyor
gıcık sinek kimbilir kaç kilo verdi yine şuna bak pek bi hevesli diyorum ve yanılmıyorumda
azmettim ve bu hafta kilo vermeyi başardım şükürler olsun
Gerçekten de kilo verince hemencecik söyleyesim geliyortablonun sonucunuda ayrı merak ediyom o zmn
Sen kaç kilo verdin acaba :44::44::44:
acaba kaç kilo verdim
ben seni akşama kadar merakdan çatlatayımda gör sen
34bta26 sağa çek bakayım
cuma listesine sokacam senide
geçen hafta cuma günkü mesajlarda (23 mayıs )tablomuz var ona bakarak ordaki olması gereken bilgilerini bana özel mesaj at bu haftaki kilonu da yaz emniyet kemerini de takmayı unutma
günaydın canım. sabahın köründe böyle hevesle kilo bildirimi yaptığın günler attığın özel mesajı açasım gelmiyor
gıcık sinek kimbilir kaç kilo verdi yine şuna bak pek bi hevesli diyorum ve yanılmıyorumda
Kemiklerimin eline gelmesini seviyormuş
Marttaki ve şimdiki ölçüleri bize yaz.
Günaydın kızlarr
kalori polisi drydry a kilo bildirimimi yaptım gerekli bilgileride gönderdim bakalım sonuç ne olacak :26: kendimi trafikte alkol muayenesinde hissettim
sinokinin kaç kilo verdiğini bende merak ettim çok mutlu ve heyecanlı duruyor
Günaydın hejiraaa
akşam yemeğinden sonra ölçtüm yemektede 2 bardak su içmiştim göbüşim şişik şişik ölçtüm sabah unuturum diye dahada az olması gerekiyor
mart ayında 55 kg civarındaymışım sen ölçtün mü ????????????
13.03.2014 --------------------29.05.2014
bel --------- 74------------------69 (-5 cm)
göbek-------80------------------76 (-4 cm)
kalça--------100-----------------96 (-4 cm )
üst bacak --62 -----------------57,5 (-4,5 cm)
Günaydın kızlar,
Kilo bildirimimi yaptım.. Benim kilo vermem durdu artık, gitmiyor
Sanırım artık tartılmanın yanında her hafta ölçülmem de gerekiyor :26:
Burası senin için 34bta26
Bel: 67
Kalça: 95
Göbek: 83
Üst bacak: 54
senin göbeğin daha büyükAyy yazarken bile gülmekten ölecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?