Kalori Arkadaşım

hejira senle boy ve kilolarımız çok yakın ölçüyormusun bel, basen, bacak , göbek ölçülerini yoksa kıyafetlerine göremi değerlendiriyorsun knedini ????

hejira senle boy ve kilolarımız çok yakın ölçüyormusun bel, basen, bacak , göbek ölçülerini yoksa kıyafetlerine göremi değerlendiriyorsun knedini ????

Canım hiç ölçmedim, sevgilim ölçüyor benim yerime şaka bi yana da sarılınca filan anlıyor inceldim mi incelmedim mi

Bu sabah bi ölçeyim dedim aç karnıma, mezurayı bulamadım, kaldı öyle.. Dur bakalım akşam bulup yarın sabah tartılırken bi de ölçeyim kendimi

bende martta bi ölçmüştüm akşama bi daha ölçülmeyi düşünüyorum bakalım neler olmuş vicütümde

walla sevgilin senin zayıflamanı senden çok istiyor ve senden çok seviniyor herhalde

34bta26 sağa çek bakayım

cuma listesine sokacam senide

geçen hafta cuma günkü mesajlarda (23 mayıs )tablomuz var ona bakarak ordaki olması gereken bilgilerini bana özel mesaj at bu haftaki kilonu da yaz emniyet kemerini de takmayı unutma

Günaydın kkızlar kilo bildirimimi yaptım hadi hayırlısı

günaydın canım. sabahın köründe böyle hevesle kilo bildirimi yaptığın günler attığın özel mesajı açasım gelmiyor

gıcık sinek kimbilir kaç kilo verdi yine şuna bak pek bi hevesli diyorum ve yanılmıyorumda

azmettim ve bu hafta kilo vermeyi başardım şükürler olsun

Gerçekten de kilo verince hemencecik söyleyesim geliyor tablonun sonucunuda ayrı merak ediyom o zmn

Sen kaç kilo verdin acaba :44::44::44:

azmettim ve bu hafta kilo vermeyi başardım şükürler olsun

Gerçekten de kilo verince hemencecik söyleyesim geliyor tablonun sonucunuda ayrı merak ediyom o zmn

Sen kaç kilo verdin acaba :44::44::44:

acaba kaç kilo verdim

ben seni akşama kadar merakdan çatlatayımda gör sen

Günaydın kızlarr

kalori polisi drydry a kilo bildirimimi yaptım gerekli bilgileride gönderdim bakalım sonuç ne olacak :26: kendimi trafikte alkol muayenesinde hissettim

sinokinin kaç kilo verdiğini bende merak ettim çok mutlu ve heyecanlı duruyor

Kemiklerimin eline gelmesini seviyormuş

Marttaki ve şimdiki ölçüleri bize yaz.

Günaydın hejiraaa

akşam yemeğinden sonra ölçtüm yemektede 2 bardak su içmiştim göbüşim şişik şişik ölçtüm sabah unuturum diye dahada az olması gerekiyor

mart ayında 55 kg civarındaymışım sen ölçtün mü ????????????

13.03.2014 --------------------29.05.2014
bel --------- 74------------------69 (-5 cm)
göbek-------80------------------76 (-4 cm)
kalça--------100-----------------96 (-4 cm )
üst bacak --62 -----------------57,5 (-4,5 cm)

İnş. sizden çok vermişimdir
Geçen haftaki vasat halimden sonra bu hafta kendimi takdir ettim
çok mutlu ve heyecanlıyım gerçekten ama drydry kalori polisi her zmn heyecanımı bitiriyor alsana drydry

Ayy ben senin 2 3 5 katınım m hatta Dehşet içerisindeyim şu an

Günaydın kızlar,

Kilo bildirimimi yaptım.. Benim kilo vermem durdu artık, gitmiyor

Sanırım artık tartılmanın yanında her hafta ölçülmem de gerekiyor :26:

Burası senin için 34bta26

Bel: 67
Kalça: 95
Göbek: 83
Üst bacak: 54

senin göbeğin daha büyük Ayy yazarken bile gülmekten ölecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…