Kuzum ben hala baba evindeyim maalesef, o yüzden bebeklik kıyafetlerim bile duruyor
Sabah defile değil de evde nerdeyse katliam yapıyordum, çünkü giyecek hiçbir şey bulamadım, malum yaza da adapte olamadık tam anlamıyla...
Sorması ayıp kaç yaşındasın?
Günaydın bebişim
Bomba gibiyimGeçen yaz aldığım elbiselerin hiç biri üstüme olmuyor, en az 1,5 beden büyük hepsi
Sabah bilmem kaçıncı denemeden sonra 6 yıl önceki eteğimi giydim
aramızda kalsın yaş 27aynen benimde bebekliklerim falan durur baba evinde annem her fırsatta bekarlıktan kalan kıyafetleri önüme yığar alacaklarıı al almayacaklarını dağıtıcam diye
aynen bu mevsimde yaza göremi kışa göremi giyineceğini şaşırıyor insan :26::26:
çereyi kısa kollu giyinip üzerine hırka giymekte buluyorum bu aralar yada gömlek hırka sıcak olunca ince çeketin altındaki hırka çıkarılıp itina ile çantaya tıkıştırılır
oOOO süpermiş cnm 6 yıl önceki var be muhteşemsin. Acaip motive olmuşsundur. Ben bile şuan senin yerine motive oldum
Aynen katılıyorum
Ay ben de 26 yım kızaramızda kalsın yaş 27aynen benimde bebekliklerim falan durur baba evinde annem her fırsatta bekarlıktan kalan kıyafetleri önüme yığar alacaklarıı al almayacaklarını dağıtıcam diye
aynen bu mevsimde yaza göremi kışa göremi giyineceğini şaşırıyor insan :26::26:
çereyi kısa kollu giyinip üzerine hırka giymekte buluyorum bu aralar yada gömlek hırka sıcak olunca ince çeketin altındaki hırka çıkarılıp itina ile çantaya tıkıştırılır
Motive oldum, olmaz mıyım bebişimoOOO süpermiş cnm 6 yıl önceki var be muhteşemsin. Acaip motive olmuşsundur. Ben bile şuan senin yerine motive oldum
Aynen katılıyorum
günaydın kızlar
Hejira bende senle aynı durumdayım canım eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyor ne güzel elbiselerim eteklerim vardı şimdi üzerimde emanet duruyor yazın gelmesiyle bende kıyafet sıkıntısı çekiyorumallahtan şimdi çalışmıyorum da her gün ne giyecem sıkıntısı olmuyor.Terziye gitsem dünyanın parasını bırakırım valla Bu arada kızlar sabah 1 saat sporumu yaptım cardio kalça ve göbek çalıştım.o kadar kalça çalıştım bir video var linkini paylaşayım 5 dk diyor ama öncesinde de kalça çalışdığımdan mı yoksa harbi mi zor bilmiyorum kalçam bacaklarım fena sızladı hareketleri yaparken yanma tavan yapıyor Linkini vereyim belki yapmak istersiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=-C7IJM7skLk hejiracım özellikle sen dene bakalım sende de olacak mı aynı etkiler yorumlarını bekliyorum.
günaydın kızlar
Hejira bende senle aynı durumdayım canım eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyor ne güzel elbiselerim eteklerim vardı şimdi üzerimde emanet duruyor yazın gelmesiyle bende kıyafet sıkıntısı çekiyorumallahtan şimdi çalışmıyorum da her gün ne giyecem sıkıntısı olmuyor.Terziye gitsem dünyanın parasını bırakırım valla Bu arada kızlar sabah 1 saat sporumu yaptım cardio kalça ve göbek çalıştım.o kadar kalça çalıştım bir video var linkini paylaşayım 5 dk diyor ama öncesinde de kalça çalışdığımdan mı yoksa harbi mi zor bilmiyorum kalçam bacaklarım fena sızladı hareketleri yaparken yanma tavan yapıyor Linkini vereyim belki yapmak istersiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=-C7IJM7skLk hejiracım özellikle sen dene bakalım sende de olacak mı aynı etkiler yorumlarını bekliyorum.
Ay ben de 26 yım kız
Motive oldum, olmaz mıyım bebişimGerçi sevgilim benden çok motive oldu
Canım akşam evde deneyeceğim, hissettiklerimi yazarım.
hejira ne kadardır birliktesiniz hangi hallerini biliyor sevgilinben eşimi liseden tanıyorum 48 kg olduğum zamanlarımıda bilir 58 kg olduğum zamanlarımıda ama en çok 51 kg olduğunda ki hallerimi beğeniyordu yada o zamanlar bizde aşk tavandıda öyle görüyordu gerçi şu aralar bu halimede iltifatcıklar yapıyor kıskanç beğendiğini çaktırmıyor
yaa ben telefondan giriyorum nete youtube kapalı merak ettim ama malesef yapamayacağım hareketleri
hejira ne kadardır birliktesiniz hangi hallerini biliyor sevgilinben eşimi liseden tanıyorum 48 kg olduğum zamanlarımıda bilir 58 kg olduğum zamanlarımıda ama en çok 51 kg olduğunda ki hallerimi beğeniyordu yada o zamanlar bizde aşk tavandıda öyle görüyordu gerçi şu aralar bu halimede iltifatcıklar yapıyor kıskanç beğendiğini çaktırmıyor
yaa ben telefondan giriyorum nete youtube kapalı merak ettim ama malesef yapamayacağım hareketleri
4 yıldır birlikteyiz canım biz, o da bütün hallerimi gördü, yani 53 ü de görmüştü, 62 yi de gördü
Ama 50 ye düşmemi istiyor inatla, kendisi 95 kilo bu arada
bende telden giriyom telefonda youtube açılmadı
kesin uzun boyludur ve kilosunu göstermiyordurhatta kaslı bile görünüyordur sen yarı kilosuna düşünce herhalde seni omuzunda taşır :))
benim eşim 182 boyunda 74 kilo görüntüde zayıf görünüyor ama evlendiğimizden beri önde bi göbek pörtledi çok belli olmasada dümdüzde değilbana ne zaman kilo ile ilgili takılsa sen önce göbeğine bak derim
Günaydın kızlar :) Nasılsınız bakim
Hilal acaba memlekete gelebildi mi?
Drydry nerelerde hiç sesi çıkmıyor pusuya mı yattı yoksa
Günaydın bebişim
Hilal gelmiştir bence, sesi soluğu çıkmadığına göre, Dry Dry'dan haberim yok, facete filan görmüyorum, başına bi iş gelmesin kız
Napayım bebişim, iş güç işteinş birşey olmamıştır. Hilal uçak ile mi gelecekti kendi arabalarıyla mı? Hiç sormadık :S
Hilal bize çikilata getir
Bebişim sen napıonn
günaydın kızlarr :)) ben hala spora başlayamadım( akşam yazlıkları çıkardım katagorize ettim hala giyinmek istediklerim artık görmek istemediklerim falan bayağa oyalanmışım bu akşamda kışlıkları toparlayıp kaldırmam lazım inş bu akşam çok uzamadan biterde biraz spor yaparım yoksa incelmiyecek bu popo
inş birşey olmamıştır. Hilal uçak ile mi gelecekti kendi arabalarıyla mı? Hiç sormadık :S
Hilal bize çikilata getir
Bebişim sen napıonn
Napayım bebişim, iş güç iştesevgilimin yanında olmak istiyorummmmmm
Çikileta iyi olurdu gerçekten ya..
Bebişim sen hangi şehirdeydin?
Ohhhh ben sporumu aksatmıyorum, senden önce küçülteceğim her yerimi, çatla da patla
çikileta mı dedi biri ani nerdee
senin zaten her yerin orantılı küçülüksün tabi ama duuuuurr bu hafta sonu skinny jeans dvd mi alayım haziran ortasında görürsün beni
Günaydın kızlar :) Nasılsınız bakim
Hilal acaba memlekete gelebildi mi?
Drydry nerelerde hiç sesi çıkmıyor pusuya mı yattı yoksa
Günaydın bebişim
Hilal gelmiştir bence, sesi soluğu çıkmadığına göre, Dry Dry'dan haberim yok, facete filan görmüyorum, başına bi iş gelmesin kız
Sen bi dene bakalım canım, sende işe yararsa ben de alır yaparım
ben buralardayım takipteyim sizleri . merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?