Aklın yolu bir be kuzubugün ne kadar çok katıldım sinokiye :):)
askerden önce iyi bir iş bulsa bile askerlik için ayrılmak zorunda kalabilir yada işi bırakmamak için askerliğini ilerleyen yaşlarına bırakabilir bu defa askerlik sorunuyla uğraşır
aynen canım çabalasın istesin yeter ki bi şekilde düzenini kuracaktır ilk başlar sancılı olur.
bu arada yeni mezunsa askerliğide vardır iş konusunda askerlik sıkıntı oluyor firmalar genelde askerliğini bitirmiş istiyor
Askerliğini tecil ettirecekmişBence biran önce askerliğe gitsin gelsin sonra iş arasın düzenini kursun sonra evlenin ben planı yaptım :)
Kız beklerim olur mu zaten 5 yıl beklemişsin yaşında çocuk yapma yaş sınırlamalarına yakınlaşıyor.Askerliğini tecil ettirecekmiş
Ay ben anlamadım, neyse zaten yaşım genç, beklerim..
Kız beklerim olur mu zaten 5 yıl beklemişsin yaşında çocuk yapma yaş sınırlamalarına yakınlaşıyor.Ömrün bekleyerek mi geçecek
Bence başvuruları olumsuz olursa direk askerliğe gitsin zaten kısa dönemdir. Askerden gelince hoppa bir nişan yapın iş bulsun bir yıl kadar birikim vs hazırlık yapın en geç 2017 yaza evlenin.
Askerliğini tecil ettirecekmiş
Ay ben anlamadım, neyse zaten yaşım genç, beklerim..
Kız beklerim olur mu zaten 5 yıl beklemişsin yaşında çocuk yapma yaş sınırlamalarına yakınlaşıyor.Ömrün bekleyerek mi geçecek
Bence başvuruları olumsuz olursa direk askerliğe gitsin zaten kısa dönemdir. Askerden gelince hoppa bir nişan yapın iş bulsun bir yıl kadar birikim vs hazırlık yapın en geç 2017 yaza evlenin.
Amin, hepimizin hakkımızda hayırlısı.hakkınızda hayırlısı olsun canımm
amin cnm inş.Amin, hepimizin hakkımızda hayırlısı.
kızlar sirkeli ballı suyumu içtim sporumu yaptım şimdi bir şeyler yeme zamanı:):)
Üniversiteden bu yıl mezun oldu, diplomasını aldı..
Aslında geçen yıl olması gerekiyordu, tembelliğinden 1 yıl uzadı okul..
Yetmezmiş gibi şu anda ne formasyon alabiliyor, ne de yüksek lisansa başlayabiliyor..
Benim yerimde başka bir kız olsaydı ne kadar kabul ederdi bunları bilemiyorum...
ben burdaydım cicimAklın yolu bir be kuzu
kız ben öğle yemeğimi bile yedim sen daha yenimi bişiler yiyorsun
Eşinle mi yaşadın kuzum?bende senin bu yaşadıklarının benzerini yaşadım ama bazen diyorum ki keşke beklemeseydim
aynen canım fazla da fedakarlık etmemek gerekiyor bazenEşinle mi yaşadın kuzum?
Seviyorum amaaynen canım fazla da fedakarlık etmemek gerekiyor bazen
amin cnm inş.
Müjde müjdeeeeeeekız ben öğle yemeğimi bile yedim sen daha yenimi bişiler yiyorsun
Müjde müjdeeeeeee
kız Allah cızırtını vermesin bende ne müjdesi diye düşünüyordum meğersem ifadelermiş
canım ben spordan sonra hemen yiyemiyorum ya biraz geçmesi gerekiyor ondan nerdeyse öğle ile sabahı bir yapıyorum. Bu arada hejiracım yazılanları okudum allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin zor gerçektenBu arada kızlar ankaradan üniversite arkadaşım geliyor bu akşam çok mutluyum ve heyecanlıyım akşama hazırlık yapıyorum bir kaç gün belki fazla katılamam size haberiniz olsun.
Canım sen ne zaman geliyorsun İstanbul'a, görüşeceğiz dimi geldiğinde?bende arkadaşlarımla vakit geçirmeyi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?