Ben her defasında renkli yapıyorum, hiç ayarı var mı diye bakmadım ama eski formatta ayarı yoktu, sadece PRO üyeler kaydedebiliyordu.
Sınıf ayrımı
ben proyum bana ekstra bi şey yok mu yav ben de istiyom
bişey yapılmıyo bence sadece çok beğenilmiş çok aktif bi üye vs anlamlara geliyo olabilir sankipro üye arkadaşım sen biliyor musun? bu ödül puanları ne işe yapıyor ?????
ne çayı ne tatlısı hatuna bak + da hala tatlı diyoönerim akşama çay içmeyin meyve yiyin hem akşamı boş geçmemiş olursun hemde tatlı
yaa paraylamı pro üye olunuyormuş hmm bilmiyordum ne artısı var ki ??
yüzünü yıka bol su iç artık öğle yemeğinde ne yiyorsan ağırlık basıyor
Öğlende bişey yemedim
Akşam çayı çok güzel oluyor ve biz bir kaç akşamdır balkonda havai fişekler eşliğinde keyif yapıoz
bişey yapılmıyo bence sadece çok beğenilmiş çok aktif bi üye vs anlamlara geliyo olabilir sanki
sen neden pro üyelik satın alma gereği duydun ????
vuhuuu benim kolay b, tarifim var ama cici bebe bisküvisiyle yapılıyor malum cici bebede bayağa kalorili istersen veriyim
1 paket bebe bisküvi
1 paket kakaolu cream ole ( pişirilmeyen puding sadece krem şanti gibi sütle çırpıyorsun)
- pudingi çırp bisküvileri içine kırmadan at iyice karıştır
- hazır dondurma kabı gibi uzun bir plastik kabın içine streç filmle kapla ve streçi dışarıya bolca paylı olarak kes
- bisküvili puding karışımını bu streçli kabın içine dök ve üstünüde kenarlardaki fazlalık olan streçle sar , beklet
- sunum sırasında üzerindeki streçi aç ve büyük bir servis tabağına ters çevir streçleri şeklini dağıtmadan al dilim dilim kes
tatlın hazır afiyet olsun
not: bu tatlıyı yemeden 1 gün önce hazırlamalısın o zaman bisküviler pudingi içine çekiyor ve yumuşuyor tam kalıp halini alıyor
anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım eşimin en sevdiği tatlıdır bende severim ama bebe bisküvi dediğim gibi kalorisi yüksek
çok oldu alalı be bilim 7 yıllık üyeyim destek olmak istedim siteye bu zamana kadar faydalandığım için
yoksa çok bi özelliğini kullandığımdan değil
Günaydın bebişim,Ay kuzu bu parfeye benziyor soğuk soğuk oh miss olsada yesek
Akşam ben burayı okumamışım o yüzdden kadayıflı muhallebi yaptımBu tarifide ilk fırsatta deneyeceğim. Cici bebe almıştım geçenlerde tarihi geçmeden mideye gömelim
7 yıl mı maşallah
Günnaydın kızlar rtık tartılmaya korkuyorum bakalım yarın sabah kaç kilo çıkacağım. Bu ara bende bir iştah bir iştah. Koca bir göbeğim vardı artık koskoca bir göbeğim var
Ay kuzu bu parfeye benziyor soğuk soğuk oh miss olsada yesek
Akşam ben burayı okumamışım o yüzdden kadayıflı muhallebi yaptımBu tarifide ilk fırsatta deneyeceğim. Cici bebe almıştım geçenlerde tarihi geçmeden mideye gömelim
7 yıl mı maşallah
Günnaydın kızlar rtık tartılmaya korkuyorum bakalım yarın sabah kaç kilo çıkacağım. Bu ara bende bir iştah bir iştah. Koca bir göbeğim vardı artık koskoca bir göbeğim var
Günaydın bebişim,
Ben de reglim, bakalım ne göreceğim yarın sabah tartıda, normalde yarın olmam gerekiyordu, tam gün erken oldum, neden acaba?
Günaydın bebişim,
Ben de reglim, bakalım ne göreceğim yarın sabah tartıda, normalde yarın olmam gerekiyordu, tam gün erken oldum, neden acaba?
bende ilk fırsatta muhallebili kadayıfı yapmayı düşünüyorum çok beğenildiğini duydum ama hiç yemedim.
ohh yarın depresyona girersin artıkbendede bi tutarsızlık var yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta 51,5 falandım bu hafta + dayım
Kızar aranızda lazere giden yaptıran ya da çevresinden bilgisi olan var mı?
Kesit + görürsün ne görecen
Geçen hafta 51.5 kiloymuşsun notlarıma baktım
Yap yap çok güzel ben çok seviyorum ve bana hafif bir tatlı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?