Kalori Arkadaşım

yüzünü yıka bol su iç artık öğle yemeğinde ne yiyorsan ağırlık basıyor

Öğlende bişey yemedim
Akşam çayı çok güzel oluyor ve biz bir kaç akşamdır balkonda havai fişekler eşliğinde keyif yapıoz

Kızlar ya eskiden mail gelirdi tıklayınca direk sizin yazdıklarını görürdüm şimdi konunun en başına geliyor tıkla babam tıkla çok sıkıcı

Öğlende bişey yemedim
Akşam çayı çok güzel oluyor ve biz bir kaç akşamdır balkonda havai fişekler eşliğinde keyif yapıoz

vuhuuu benim kolay b, tarifim var ama cici bebe bisküvisiyle yapılıyor malum cici bebede bayağa kalorili istersen veriyim

1 paket bebe bisküvi
1 paket kakaolu cream ole ( pişirilmeyen puding sadece krem şanti gibi sütle çırpıyorsun)

- pudingi çırp bisküvileri içine kırmadan at iyice karıştır

- hazır dondurma kabı gibi uzun bir plastik kabın içine streç filmle kapla ve streçi dışarıya bolca paylı olarak kes

- bisküvili puding karışımını bu streçli kabın içine dök ve üstünüde kenarlardaki fazlalık olan streçle sar , beklet

- sunum sırasında üzerindeki streçi aç ve büyük bir servis tabağına ters çevir streçleri şeklini dağıtmadan al dilim dilim kes
tatlın hazır afiyet olsun

not: bu tatlıyı yemeden 1 gün önce hazırlamalısın o zaman bisküviler pudingi içine çekiyor ve yumuşuyor tam kalıp halini alıyor

anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım eşimin en sevdiği tatlıdır bende severim ama bebe bisküvi dediğim gibi kalorisi yüksek

Ay kuzu bu parfeye benziyor soğuk soğuk oh miss olsada yesek
Akşam ben burayı okumamışım o yüzdden kadayıflı muhallebi yaptım Bu tarifide ilk fırsatta deneyeceğim. Cici bebe almıştım geçenlerde tarihi geçmeden mideye gömelim
çok oldu alalı be bilim 7 yıllık üyeyim destek olmak istedim siteye bu zamana kadar faydalandığım için
yoksa çok bi özelliğini kullandığımdan değil

7 yıl mı maşallah

Günnaydın kızlar rtık tartılmaya korkuyorum bakalım yarın sabah kaç kilo çıkacağım. Bu ara bende bir iştah bir iştah. Koca bir göbeğim vardı artık koskoca bir göbeğim var

Günaydın bebişim,

Ben de reglim, bakalım ne göreceğim yarın sabah tartıda, normalde yarın olmam gerekiyordu, tam gün erken oldum, neden acaba?

bende ilk fırsatta muhallebili kadayıfı yapmayı düşünüyorum çok beğenildiğini duydum ama hiç yemedim.

ohh yarın depresyona girersin artık :) bendede bi tutarsızlık var yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta 51,5 falandım bu hafta + dayım

Günaydın bebişim,

Ben de reglim, bakalım ne göreceğim yarın sabah tartıda, normalde yarın olmam gerekiyordu, tam gün erken oldum, neden acaba?

Kesit + görürsün ne görecen

Geçen hafta 51.5 kiloymuşsun notlarıma baktım
Yap yap çok güzel ben çok seviyorum ve bana hafif bir tatlı geliyor

Ben - de olurum inş. Bu hafta

Cnm ben şöyle yapıyorum. Sen yine de netten bakarsın.
9 kaşık toz şeker
7 kaşık un
1 litre süt
1 paket vanilya (ben aklıma gelince katıyorum her zmn katmam)
(Eğer daha yoğun bir kıvam istersen 8 kaşık un koyabilirsin) (Ben hep un ve şeker koyarken azıcık tepeleme tepeleme koyarım)
1 paket krem şanti(Ben katmıyorum kalorisi çok olmasın diye )
kadayıf

soğuk süte şekeri unu bir güzel karıştır. Topaklanma yok olsun. Ateşe koy sürekli karıştırarak bir güzel pişir. En son blendrdan geçirebilirsin (ben kendimize yaptığımı geçirmedim)
Daha sonra kadayıf serilmiş borcama karışımı bir güzel dök ( Ben denedim sıcak da döksem soğuk da döksem o kadayıflar yumuşuyor )
Üzerini kapatacak kadar az kadayıf serp soğumaya bırak oda sıcaklığına gelince streç filmle buzdolabına kaldır. Güzelce soğusun servis ederken kıtır olması için üzerine kadayıf serp servis yap ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…