Kalori Arkadaşım

Krem şanti ocaktan alınıp iyice soğutulunca toz halince dökülüp blendrdan geçirilmesi işleminde kullanıyor. Muhallebinin rengini açıyor kıvamıda sakızımsı gibi oluyor.

Ayy gerçek mi birebir bizi bilgilendir o zmn kuzu ne duruyorsun

şimdi hikayem şöyle başladı o zamanlar lazer hakkın çok bi bilgim yoktu tem amacım tüylerden komple kurtulmaktı ve bi arkadaşımın gitti güzellik merkezine bende kayıt yaptırdım mart-nisan ayları falandı

ilk seansımı yaptırdım uzman bana tüylerin çıkacak ve kendiliğinden dökülecek sen hiç müdahale falan yapma ( ağda jilet vs gibi)

benim tüyler 1-2 hafta gibi bi sürede çıktı uzadı dökülmeye başladı ve komple döküldü sonra yine çıktı ben yine jiletle alıp 2. seansa gittim 2. seansımı da oldum yine aynı süreç falan yaz geldi ne deniz yüzü gördüm ne güneşlene bildim ve yazında seanslara ara verdiler güneş ışınları leke yapar vs diye tüylerimide alamadım tüm yaz pantolonla uzun kolla gezdim sonra yine devam ettik falan aralar uzadı vs 10 seansım bitti

şimdi kollarımın durumu iyi ( 17 yaşında hastalandığımda 3-4 ay serum yemiştim ve serum bantları kollarımdaki türleri hep kopardığı için kılları çok sinir bozucuydu

koltuk altımda en son tatilde almıştım şimdi bakıyorum 4-5 tel var

bacaklarımın üst kısmında zaten pek bişey yoktu şimdi gayet güzel alt bacaklarımda ise çok zayıf ve çoookk seyrek yakından bakınca görülüyor ama ben huylu olduğum için 2 ayda bir alıyorum

malum bölgede alt bacaklarım gibi

bugünkü aklım olsa yine yaptırırdım (yaptırırken çok zahmet çekiyorsun sabretmen gerekiyor ama sonuç önemli) ama kullanılan makinanın cinsini etkilerini falan iyice araştırırdım ben ıpl lazer yaptırmıştım Alexander lazen daha etkili diyorlar belki şimdi daha iyileri çıkmıştır

beyaz ten belirgin tüy olmalıymış sarı ve ince tüyleri cihaz görmüyormuş bacaklarımdaki seyrekliğin sebebi bu

ben doğumdan ve emzirmeden sonra kalanları toparlamayı istiyorum o dönemlerdeki hormonal değişikliklerden dolayı tüylenme oluyormuş

şimdi 2 ayda bir falan ağdaya gidiyorum komple 15 dk sürüyor ve ben tam para ödemek zorunda kalıyorum bi çare bulmam lazım

sorularınız varsa alabilirim ????

Yok kız silinmemiş burada
Ya benm yüzümde çok fazla tüylenme oluyor.
Nerdeyse her hafta ağda bantı ile 1 kere almam gerekiyor
Allahtan aldıklarım dışında olanlar sarı renklide çok göze batmıyor

Ben en çok yüzüm için gitmek istiyorum. Zararlı olduğunu falan okumuştum bir ara bir yerlerde ne kadar doğru bilmiyorum..
Kuaförde cnm çok acıyor o yüzden gitmek istemiyorum. Hiç gözümün yaşına bakmadan iple alıyorlar onlar alıyor ben ağlıyom
Birde tenim hassas hemen benek benek kızarıklık oluyor kuaförden dışarı çıkınca kırmızı bir surat

Ayy gerçek mi birebir bizi bilgilendir o zmn kuzu ne duruyorsun

evlenmeden önce gittim nisan ayında başladım 2 seans gittim sonra yaz diye ara verdiler tüm yaz pantolonla uzun tshirtle gezmek zorunda kaldım

ben hiç araştırmadan gittim ıpl lazere gittim Alexander lazer daha etkili diyorlar belki şimdi daha iyileri çıkmıştır kesinlikle araştırarak sağlam bi yere git

seanstan sonra tüyler uzuyor kendiliğinden dökülüyor ve yine uzuyor sonra diğer seansa gidiyorsun

yapmaya başladığında seans aralarında kesinlikle tüyler alınmıyor sadece seansa gitmeden önce jiletle temizliyorsun

seanslarımın araları çok uzuyordu yaz girdi ara verdiler hepsi bir uzamadı bekledim vs

şimdi kollarım iyi durumda (17 yaşında 3-4 ay serum yedim ve serumun bantları hep tüylerimi yoldu ve çıkanlar çok sinir bozucuydu )

üst bacaklarımda tek tük vardı şimdi yok alt bacaklarımda yakından bakınca belli oluyor çok seyrek ve zayıflar ama ben yazın 2 ayda bir alıyorum

malum bölge alt bacaklarım gibi duruma göre 2 ayda bir alıyorum

doğum ve emzirme döneminden sonra tekrar yaptırmayı istiyorum komple bitsin o dönemlerde hormonal değişimlerden dolayı tüylenme yine oluyormuş

2. defa yazdım silinmiş diye offff

yüzün için iğneli lazeri araştır çok yoğun değilse o çok etkiliymiş ama gözenekleri genişletiyormuş diye duydum

Ben de lazer yaptırıyorum, koltuk altı ve genital için..
4 seans yaptırdım, eylülün sonunda 5. seansım var.
Çok az çıkıyorlar şu an, kesinlikle tavsiye ederim.

kadayıfları nasıl kavuruyorsun orayı yazmamışın

Trendyolda 50 tl canım, Ozan'a gösterdim beğenmedi uyuz

normalde dolgu topuk giymiyorsan garipsemiştir ben geçen sene 100 küsüre ayakkabı dünyasından almıştım benimkide mırın kırın etti sonra onu kısa dar paça pantolonla elbiselerle giyince dibi düştü bu yazda kendisi kahve rengini aldırdı ama bantları bol geliyor ikisininde tam ayağımı kavramıyor ayaklarıma kilo aldırmalıyım :)

Giyiyorum aslında, hatta hoşuna gidiyordu boyum uzuyor diye
Anlamadım niye böyle yaptı..
Ofistekilere gösterdim beğendiler, gerçi benim ayakların 38 numara, bunun 39 u var, alırsam risk almış olucam

Giyiyorum aslında, hatta hoşuna gidiyordu boyum uzuyor diye
Anlamadım niye böyle yaptı..
Ofistekilere gösterdim beğendiler, gerçi benim ayakların 38 numara, bunun 39 u var, alırsam risk almış olucam

alma o zaman sonra benim gibi olursun ben alırken denedim 36 sı bantlardan tam oluyor ama taban kısmından taşma oluyor 37 side tabanı tam oluyor bantlar bol geliyordu ben bantların bol gelmesini tercih ettim normalde de 37 giyinirim

Zaten bir sürü ayakkabım var ya, ben kıyafete değil ayakkabıya para dökenlerdenim maalesef.

Zaten bir sürü ayakkabım var ya, ben kıyafete değil ayakkabıya para dökenlerdenim maalesef.

:) bende alırım ama hep aynı converslerimi giyerim çantada aynıyım öyle değişe değişe falan giyemiyorum değişikliği sevmiyorum :)

Aaaa kendimi gördüm sanki, çanta değiştirmeye o kadar üşeniyorum ki, ancak birinin içi çöplük gibi olunca diğerine geçerim

:) bende hafta sonu dışarı çıkarsak değiştirim kıyafetime uygun olanı kullanırım eğer büyük çanta seçmişsen hafta içi ona devam ederim küçükse tekrar büyüğe geçerim onun dışında değiştirmem

Şimdi bi düşündüm de ben de böyle yapıyorum sanırım, ve genelde bıraktığım çantanın içi çöplük oluyor

Şimdi bi düşündüm de ben de böyle yapıyorum sanırım, ve genelde bıraktığım çantanın içi çöplük oluyor

eskiden benimkilerde çöp dolu olurdu eşim bi gün görünce bu ne falan dedi ( kendisi aşırı düzenli ve titizdir hastalık derecesinde ) çok utanmıştım şimdi eskisi kadar çöplük olmuyor sadece dağınık oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…