Kalori Arkadaşım

Selam kızlar,
ben de kilo vermek istiyorum fakat bi türlü istikrarlı gidemiyorum :(
kalori hesabı yapmadım daha önce hiç.
ben maalesef ki boğazına dur diyebilen bi insan değilim :(
boyum 1,60, kilom da sanırım 60-61 gibi. yaklaşık 6-7 kilo vermek istiyorum.
bana da yardımcı olur musunuz?

Hoşgeldin canım bende ilk defa kalori hesabıyla zayıflıyorum inşallah daha çoooook zayıflayacam inşallah Malesef boğazımıza dur diyemediğimiz için kilo problemi yaşıyoruz :50: Ama insanın yapamayacağı şey yok hele bi kadının hiç bir şey yok yeter ki karar ver ve aklına koy ben yapacam de yapabilirsin elbette:46: kendine güven ve başla devamı gelecektir:34:

selam kızlar...diyetinizde başarılar...:34: bende aralıktan beri diyetteyim kalori sayarak 88 den 79 düştüm çok şükür ama nedense 4 gündür diyetimi bozup duruyorum sonra vicdan azabından duramıyorum...:18::18:bebeğimde bu aralar çok huzursuz ölede olunca iyice gerildim çok canım sıkkın salıyorum kendimi ama bırakmakta istemiyorum en geç nisan ortalarına kadar 65 kiloya düşmem lazım...:14::14:bu zamana kadar çok kararlı geldim ben zaten kein karar verdimmi zayıflarım neyse çok uzattım bende size katılmaya çalışayım nete girebildikçe bana da destek verdin bu ara ihtiyacım var çoooookkkkk...........:14:

Günaydın kızlarrr Mutlu ve Hayırlı Sabahlar:3::16:

Eki Görüntüle 933149
işte bu benim:9::9::9:
Kızlarrrrrrr Tablo yapmayı öğrendimmmmmmmmm:32::32::32:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kulanıcılar[/TD]
[TD]1.hafta[/TD]
[TD]1.Hafta
(Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta
(Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta
(Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimcime_89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loopdido[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dabidap[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensen99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide67[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oglusum_yh[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

YUPPİİİİİİİİİİİİİ:46::46::46::46:
canım tablo işi çok güzel olmuş:16:
Cimcime nerelerdesin uzun süredir yoksun sanki yoksa bana mı öyle geldi:17::26:
canım yokluğumu senden başka hisseden olmadı:16::16::16: pek giremedim bu aralar diyet de yapamadım :19::19:
Selam kızlar,
ben de kilo vermek istiyorum fakat bi türlü istikrarlı gidemiyorum :(
kalori hesabı yapmadım daha önce hiç.
ben maalesef ki boğazına dur diyebilen bi insan değilim :(
boyum 1,60, kilom da sanırım 60-61 gibi. yaklaşık 6-7 kilo vermek istiyorum.
bana da yardımcı olur musunuz?

kızlar merhaba :16:
ben de geçen sene kalori sayma yöntemiyle çok güzel zayıflamıştım ama sonra saldım çayıra mevlam kayıra :1:
çok şiştim ya, yemekten de vazgeçemiyorum bi türlü aslında iradeli insandım ben ama noldu bilmiyorum
aranıza gelip kalori saymaya devam mı etsem acaba

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :3::3:

kızlar bu arada detoks yapmayı düşünüyorum iki günlük dün film günü yaptım sabaha hoooop şiştim tabi:43::43:

canım tablo işi çok güzel olmuş:16:
kızlar bu arada detoks yapmayı düşünüyorum iki günlük dün film günü yaptım sabaha hoooop şiştim tabi:43::43:

Teşekkür ederim canım nihayet öğrenebildim tablo yapmayı:1:

Film günü çok güzel umarım sadece film izliyorsundur başka şeyler yemiyorsundur yanında:20: diyetini bırakma nazar mı değdi sana maşallah çok iyi gidiyordun kız :44:

Teşekkür ederim canım nihayet öğrenebildim tablo yapmayı:1:

Film günü çok güzel umarım sadece film izliyorsundur başka şeyler yemiyorsundur yanında:20: diyetini bırakma nazar mı değdi sana maşallah çok iyi gidiyordun kız :44:

sadece film olsa keşke:26::26: çok fena bıraktım canım hiç sorma bu hafta gram veremedim üstüne aldım sanırım şu detoksu yapayım da ödemleri atayım en azından cuma ya kadar sonra kaloriye dönerim tekrar:23:

sadece film olsa keşke:26::26: çok fena bıraktım canım hiç sorma bu hafta gram veremedim üstüne aldım sanırım şu detoksu yapayım da ödemleri atayım en azından cuma ya kadar sonra kaloriye dönerim tekrar:23:

Bu hafta ben de veremedim durdu resmen artış bile oldu birşey yemediğim halde dünde regl oldum ondan oldu diyorlar ama

bilemiyorum tartı da sürekli aynı ve fazla rakamları görünce içim gidiyor :50: Ama kendimi bırakmıyorum bi kere bırakırsam tam

bırakırım başlayamam diye korkuyorum o gün 1 tatlı kaşığı irmik tatlısı yedim bir sonraki gün canım sürekli tatlı istedi galiba bünyene ne versen ona alışıyo benimki artık nasıl bi açsa hemen alışıyo:1: Sende kendini bırakma canım hemen başla

kaçamaklara son ver bakim:17::1::1:

Bu hafta ben de veremedim durdu resmen artış bile oldu birşey yemediğim halde dünde regl oldum ondan oldu diyorlar ama

bilemiyorum tartı da sürekli aynı ve fazla rakamları görünce içim gidiyor :50: Ama kendimi bırakmıyorum bi kere bırakırsam tam

bırakırım başlayamam diye korkuyorum o gün 1 tatlı kaşığı irmik tatlısı yedim bir sonraki gün canım sürekli tatlı istedi galiba bünyene ne versen ona alışıyo benimki artık nasıl bi açsa hemen alışıyo:1: Sende kendini bırakma canım hemen başla

kaçamaklara son ver bakim:17::1::1:
bende o tatlı krizleri yüzünden çığırdan çıktım zaten canım :1::1: aman tut kendini ondandır kilo da dğişme olmaması:4::4: hemen toplayacağım kendimi
bir arkadaşım yapmıştı bunu ama açıkcası midesi çok rahatsızlandı bu yüzden bıraktı bakliyatler şişlik ve gaz yapmıştı ama sende inşallah yararı olur

baktım yapamıyorum bende bırakırım canım:23:

hoşbuldummm başlıyorum vallahi bugün
bakalım inşallah bu sefer kısa süreli olmaz :50:

Hoşgeldin canım bende ilk defa kalori hesabıyla zayıflıyorum inşallah daha çoooook zayıflayacam inşallah Malesef boğazımıza dur diyemediğimiz için kilo problemi yaşıyoruz :50: Ama insanın yapamayacağı şey yok hele bi kadının hiç bir şey yok yeter ki karar ver ve aklına koy ben yapacam de yapabilirsin elbette:46: kendine güven ve başla devamı gelecektir:34:

Çok istiyorum kilo vermek, özellikle göbüşümden kurtulmak :/
Kaloriyi nasıl hesaplıyoruz? Ve neye göre günde kaç kalori almamız gerektiğine karar veriyoruz?

bende o tatlı krizleri yüzünden çığırdan çıktım zaten canım :1::1: aman tut kendini ondandır kilo da dğişme olmaması:4::4: hemen toplayacağım kendimi

baktım yapamıyorum bende bırakırım canım:23:

Detoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsün:34: Dikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim:1:

Dün gece tartı kafayı yedi galiba kilomu görmeye dayanamadı sürekli yanlış gösteriyordur hep hayalimdeki hayal ettiğim rakamlar çıkıyordu:1: annem valla ben bozmadım dedi canım ya :1: tabi aynaya bakıncı bu görünüşle o kiloda olamayacağımı anladım sonrada düzeldi ve acı gerçekle karşılaştım ama inşallah o kiloları da görecem:46:

Detoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsün:34: Dikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim:1:

Dün gece tartı kafayı yedi galiba kilomu görmeye dayanamadı sürekli yanlış gösteriyordur hep hayalimdeki hayal ettiğim rakamlar çıkıyordu:1: annem valla ben bozmadım dedi canım ya :1: tabi aynaya bakıncı bu görünüşle o kiloda olamayacağımı anladım sonrada düzeldi ve acı gerçekle karşılaştım ama inşallah o kiloları da görecem:46:

cnm istersen şok diyerler uygula bir haftalık kilo vermen durduğu için sonra tekrar kalori sayarsın

bende öyleyim canım ya kaç kere çıkıyorum o tartının üzerine bende bilmiyorum e kafayı yer tabi:1::1: o hayalimizdeki kiloları da göreceğiz melekciğim:16::16:
ay kıyamam canım diyet için kısa ama asker yolu gözlemek için uzun bir zaman tecrübe ile sabit :)

ikisini bir arada götürmeye çalışıyorum bende canım:1: şöyle mart gibi istedğim kiloya inmek istiyorum inşallah:16::16:

ikisini bir arada götürmeye çalışıyorum bende canım:1: şöyle mart gibi istedğim kiloya inmek istiyorum inşallah:16::16:[/QUOTE]

inşallah canım

Çok istiyorum kilo vermek, özellikle göbüşümden kurtulmak :/
Kaloriyi nasıl hesaplıyoruz? Ve neye göre günde kaç kalori almamız gerektiğine karar veriyoruz?

Canım verirsin hiç üzülme verecem zayıflayacam göbüşümde gidecek de beynine olumlu sinyaller gönder :34: Canım ben diyetarkadaşım adında bi sitede kalori hesaplıyorum fittiggo diye bi site de var bak hangisi sana uygun geliyorsa ona kaydol ordan hesaplarsın

cnm istersen şok diyerler uygula bir haftalık kilo vermen durduğu için sonra tekrar kalori sayarsın

Canım diyet uygulamada biraz kıt biriyim yapamıyorum kafama göre takılıyorum ama ekstra birşeyler düşünebilirim araştırayım bi yoksa çıldıriciğimmmm:53:

100 günüm kaldı:72::72:

Rabbim kavuştursun sağsalim canım benim:16:

Back
X